- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Annemin amcası meclisin t.generaliDoğacak cocugumun üstüne yemin ederim ki bizim askeri kullandigimiz falan yok tek yanlış veya yalan birşey yazdiysam.Hatta eşim askere ücret verdiğinde bile benim icim rahat etmiyor ben yapayım diye israr ediyorum ama lojmana cok asker girip çıktığı için eşim müsade etmiyor.Gerisi de sizin yorumuza kalmış ama Suan gerçekten büyük günaha giriyorsunuz ama devam edin belli ki dökülmeye ihtiyaciniz var
Büyük ihtimalle de kadının merdiven deki sözlerinden sonra gıcıklık olsun diye yapmıştır sonuçta asker merdiven süpürüp silecek ama kapıdaki paspası öyle bırakacak değil münakaşaya girmek için yapılmış gibi diyelimki asker paspası öylece bıraktı hadı pencereden silkeledinde paspası ama önce insan bi bakar biri varmı yokmu diye camı kapattırırSadece siz oturuyorsanız neden çok kişi girip çıkar ki
Zaten siz hamilesiniz bir eşin gidip geliyor ne kadar kirlenir
Lojmansa orası aşağıdaki komşu da asker demekki
İnsanlar ev yerleştirirken balkonda oturmuşlar tepelerinden paspas silkmişsiniz
Bu doğru mu
Askere temizlik yaptırmayı vs geçtim bu yaptığınız çiğliği nasıl örteceksiniz
Rahat olun onlar sizinle siz onlarla muhatap olmazsınız
Bir de geçen yılki tüm binanın sahibi gibi olan davranışlarınızı değiştirin apartmanda bir şey çırpılmaz
Yapan varken niye yorsun ki kendini degil mi amaŞunu dile getirmeyi kendimde borç bilirim.
Şimdi ki hamileler de çok nazlı.
9 ayda 30 kilo aldım. Troidliymişim bilmiyordum haliyle çok kilo aldım.
Doğurana kadar merdivende sildim, balkon da yıkadım, mutfak dolabı da sildim, ev de süpürdüm.
Ağrılardan da ölüyordum. 5 aylık hamilesin bence sen de silebilirsin.
Hamileysen eşin silsin ASKER SENİN HİZMETLİN DEĞİL!!!Kızlar 1 senelik evliyim 1 senedir lojmanda tek basima kaliyordum.Alt katimiza yeni evlenen bir cift yerleşecek.Gecen hafta ailesiyle evi görmeye gelmişti evlenecek olan bayan ben de 5 dakka eşimle hoşgeldinize inmistik.Neyse dün de esyalarinin bir kısmını getirmişlerdi.O arada askerin biri bizim merdiveni siliyordu ben 5 aylik hamileyim bel ağrım cok fazla oluyor bu yuzden ve apartmana çok giren cikan oluyor diye eşim askere sildiriyor ama ben kendi kapimin önünü hep temiz tutarim zaten.Neyse evi silerken kapiyi actim o arada evlenecek olan kızin ablasi askere sen niye siliyorsun ki oh ne güzel gibi laf etti.Birsey demedim sonra evin paspasini silkelemek için balkona ciktim silkelerken aşağıdan ablasi kafasini uzatıp silkelemeye de birini tutsaydi eşin dedi güldü bende " onun içinde seni tutacak" dedim sonra girdim içeri ve gerçekten cok sinirim bozuldu.Aslinda kardeşiyle alakasi yok ama ablasinin bu lafi beni direk ondan da uzaklasmam gerektiğine itti.Hakli miyim?Yüz göz olmak istemiyorum böyle ayarsiz birileriyle.Belki kardesi böyle degildir ama balkonda oturuyorlardi birsey diyebilirdi ablasina.1 ay sonra gelecekler.Belli bir sınırdan öteye gecmek istemiyorum bunlarla.
para değil kek börek yapıyormuş öyle savunuyorPara verdiginizi konu içinde okuyan var mı ?
Al benden de o kadar. Sanki bi tek kendileri doğuruyor. Benim eltim hamileydi doğumuna az kalmıştı girdi bütün halılarını yıkadı, evini baştan aşşağı temizledi elbiselerini ütüledi 3 gün sonra da Doğum yaptı.Şunu dile getirmeyi kendimde borç bilirim.
Doğurana kadar merdivende sildim, balkon da yıkadım, mutfak dolabı da sildim, ev de süpürdüm.
Çok doğruŞunu dile getirmeyi kendimde borç bilirim.
Doğum yaptığım gün evin büyük temizliğini yaptım pazara gittim üstelik annem yardım etmek istedi kabul etmedim ben hasta değilim dedim piremsesler öyle değil amaŞunu dile getirmeyi kendimde borç bilirim.
Hamileliğimin 5. ayında yatak odamı yeniledim. Gardrobumu sildim. İn çık in çık anam ağladı. Hurçlarımı kıyafetlerimi yerleştirdim. Tam 4.5 saat yatak odasını dizdim. Gece 11 de yatağa uzandım. Bacaklarımın ağrısı öldürdü beni. Ama kimseye minnet etmedim ya ben ona bakarım.Al benden de o kadar. Sanki bi tek kendileri doğuruyor. Benim eltim hamileydi doğumuna az kalmıştı girdi bütün halılarını yıkadı, evini baştan aşşağı temizledi elbiselerini ütüledi 3 gün sonra da Doğum yaptı.
Hamilelik bir hastalık değil, kadın kek börek yapıyor ama temizlik yapamıyor neden? Çünkü kocası beyzade karısının hizmetçilik yapmasını istemez, ana kuzularına yaptırır o işi. Ne de olsa erler var yaptır babam yaptır!
Börek kek yapıp gönderirken beliniz ağrımıyor mu hanfendi ?Bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek.Bedavaya sildirdigimizi kim söyledi?Bizim lojman dağın basinda olunca malesef gundelikci bulmak da zor oluyor Oyuzden 15 gunde bir asker gelip siliyor eşim üstüne düşeni de yapiyor.Ki askeri kullanacak en son kisiyiz de kapiya esime gorevle ilgili bilgi vermek icin geldiklerinde bile kapidaki çöpü atayim dediklerinde hayir asla diyoruz ki biliyoruz bunun ayip olduğunu da.Ayrıca ben sirf bunun için olmasa da haftada bir tepsilerle börek kek yapar yollarim askerlere.Bilmeden yargilamayin insanlari
Kek börek yapana kadar merdivenlerini silsin.para değil kek börek yapıyormuş öyle savunuyor
Çok doğru
Benim 38 cm kistim vardı ozaman kist kızından büyüktü her işimi yaptım ... Üstelik birşey silkelemek viledayla yer silmekten daha zor börek yapana kadar iki kere silerdi o yeri...
Bahanesi ... Çok komik
Bu hamilelik değil cnm başka birşey o kadar üzüldümki o askere eminim orayı silerken oda onların hakkında pek iyi şeyler düşünmemiştirHamileliğimin 5. ayında yatak odamı yeniledim. Gardrobumu sildim. İn çık in çık anam ağladı. Hurçlarımı kıyafetlerimi yerleştirdim. Tam 4.5 saat yatak odasını dizdim. Gece 11 de yatağa uzandım. Bacaklarımın ağrısı öldürdü beni. Ama kimseye minnet etmedim ya ben ona bakarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?