Yeni komşuya sınır koyma

Annemin amcası meclisin t.generali
Annem Ankaralı yan komşusu aile dostumuz emekli paşa
Abim mecliste rutbeliydi askeriye de
Bilmesem inanıcam dediğine

Lojmana üstü gondermezse asker giremez !!!!!!

Şunu dile getirmeyi kendimde borç bilirim.

Şimdi ki hamileler de çok nazlı.

9 ayda 30 kilo aldım. Troidliymişim bilmiyordum haliyle çok kilo aldım.

Doğurana kadar merdivende sildim, balkon da yıkadım, mutfak dolabı da sildim, ev de süpürdüm.

Ağrılardan da ölüyordum. 5 aylık hamilesin bence sen de silebilirsin.

Büyük ihtimalle de kadının merdiven deki sözlerinden sonra gıcıklık olsun diye yapmıştır sonuçta asker merdiven süpürüp silecek ama kapıdaki paspası öyle bırakacak değil münakaşaya girmek için yapılmış gibi diyelimki asker paspası öylece bıraktı hadı pencereden silkeledinde paspası ama önce insan bi bakar biri varmı yokmu diye camı kapattırır

Askere hizmet ettirmek çok yanlış.Vatana hizmet için geliyorlar onlar oraya askerlerin eşlerinin kapılarını temizlemeye degil.Eşyalarını taşıtanlar bile var.Ben de asker eşiyim ve böyle düşüncesiz kimseleri çok gördüğüm ve duydugum için lojmana asla girmek istemiyorum.Ayda aldıkları 60 lira parayı da buradan çıkartıyorsanız pes.

Yapan varken niye yorsun ki kendini degil mi ama

Sinirinizi anlıyorum da askerleri şahsi emelleri için kullanan askerler çok ki. Eşi ne ilk ne de son. Sadece yazar boşboğazlık edip ağzından kaçırdı.. Şirketteki cogu erkek calısanlar komutanlarının cocuklarının odevlerini yapmıslar, onlara ders vermişler filan.Normal değil ama normalleştirmişler.

Hamileysen eşin silsin ASKER SENİN HİZMETLİN DEĞİL!!!
Yazıklar olsun ya.. tutun bi kadın silsin..
offff offff benim de oğlum var bir gün komutanı der mi acaba kapımın önünü sil diye.. ((((

Al benden de o kadar. Sanki bi tek kendileri doğuruyor. Benim eltim hamileydi doğumuna az kalmıştı girdi bütün halılarını yıkadı, evini baştan aşşağı temizledi elbiselerini ütüledi 3 gün sonra da Doğum yaptı.
Hamilelik bir hastalık değil, kadın kek börek yapıyor ama temizlik yapamıyor neden? Çünkü kocası beyzade karısının hizmetçilik yapmasını istemez, ana kuzularına yaptırır o işi. Ne de olsa erler var yaptır babam yaptır!

Çok doğru
Benim 38 cm kistim vardı ozaman kist kızından büyüktü her işimi yaptım ... Üstelik birşey silkelemek viledayla yer silmekten daha zor börek yapana kadar iki kere silerdi o yeri...

Bahanesi ... Çok komik

Doğum yaptığım gün evin büyük temizliğini yaptım pazara gittim üstelik annem yardım etmek istedi kabul etmedim ben hasta değilim dedim piremsesler öyle değil ama

Hamileliğimin 5. ayında yatak odamı yeniledim. Gardrobumu sildim. İn çık in çık anam ağladı. Hurçlarımı kıyafetlerimi yerleştirdim. Tam 4.5 saat yatak odasını dizdim. Gece 11 de yatağa uzandım. Bacaklarımın ağrısı öldürdü beni. Ama kimseye minnet etmedim ya ben ona bakarım.

Börek kek yapıp gönderirken beliniz ağrımıyor mu hanfendi ?
DEVLET ORAYA O ASKERLERİ MERDİVEN SİLSİN DİYE GÖNDERMİYOR SEBEP NE OLURSA OLSUN HOŞ Değil..

Sonra dedi ya çok giren çıkan oluyor diye kocası silmesine izin vermiyormuş

Hamile değilken de asker siliyordur o lojmanı bence

Bu hamilelik değil cnm başka birşey o kadar üzüldümki o askere eminim orayı silerken oda onların hakkında pek iyi şeyler düşünmemiştir

Ayrıca kek börek yapmanız matah birşey değil
Rutbelinin sevdiği yakın olduğu askerleri yemeğe de alırlar kuzenim subay eşi hep yemeğe alır yemek pasta gönderir bunu zaten herkes yapıyor

İki dilim kek için merdiven mi sildirilir resmen komedi ne olursa olsun onun görevi değil askerliği bitince istiyorsa silsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…