- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.463
- 798
Ertesi gün mesaji atarsin bxbxbxb ay cok ivrenc bi espriydi idare ediveein gariParmağım değdi ama mesaja birşey olur mu? Ya lüfteğğnnn çok korkuyorum
Yorum polyester miydi pamuklu mu?Ayy ya ben böyle dedim ya şimdi ben yorumdan hamile kalır mıyım??
Ayyy cahill don bile giymiyor benim yorumumYorum polyester miydi pamuklu mu?
Geldi kalite kontrolcü bxbxbxbYorum polyester miydi pamuklu mu?
Parmağını yukarıda tut, birkaç güne geçer.Parmağım değdi ama mesaja birşey olur mu? Ya lüfteğğnnn çok korkuyorum
Iyi de pamuklu taytin üstünden surtunmeyip nasi hamile kalabilirsin ki donsuz donsuz?Ayyy cahill don bile giymiyor benim yorumum
Bu ne chemist komik olucam diye sacmalamayin artik dua topiginde katip durmayin yaptığınız hic dogru degilNiye ilgilenmiyon olm kocanla??? Millet dua topiğinde yalvarıyo koja diye hergün taktik istiyolar sende ne değişiksin
Buna cevap veremem.Sırrım ifşa oldu.
Öte dünyadan adamın mı var len
Ya iş yerinde şakalaşıyorduk birden olanlar olduIyi de pamuklu taytin üstünden surtunmeyip nasi hamile kalabilirsin ki donsuz donsuz?
DeğilHayirli olsun canim. Oyle mi bana herkes mutlu gibi geliyor
Meme?Ya iş yerinde şakalaşıyorduk birden olanlar oldu
Öyle deme, bu soruya ciddi ciddi cevap verenler ve devamindaki açıklamaya ikna olanlar oldu.Geldi kalite kontrolcü bxbxbxb
Bende istesem bende derim dua edin diye. Kızma ki hemen.. ben nefrt ediyorm erkeklerden aldattı beni eski kocamBu ne chemist komik olucam diye sacmalamayin artik dua topiginde katip durmayin yaptığınız hic dogru degil
Sorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.Kizlar ben baksam bile bakmiyorlar
Boyu posu devrilsin it oğlu itBende istesem bende derim dua edin diye. Kızma ki hemen.. ben nefrt ediyorm erkeklerden aldattı beni eski kocam
Armut.
Dua topiğinde ona bunun için dua istesem kızarlar mı kiBoyu posu devrilsin it oğlu it
Hayır tabiki bak kendimden de örnek verdim ben çoğu zaman üzgün veya stresliyken bile ailemin yanında arkadaş cevremde ortamı bozmamak adına normalden daha neşeli olurum kimsede içimdeki yangını bilmez o yüzden sen başkalarıyla kendini kıyaslama aksine herkesin mutlu olmasını iste ben insanların mutlu olmasıyla da mutlu oluyorum . sonuçta hepimizin bir kaderi var er ya da geç yaşayacağımız şeyler var ötesine gidemeyiz acele edemeyiz tercih bizimdir ama elimizden gelen sınırlıdır. Sende bir erkekle konuşmaya başladığında ağırdan al bu kadar bir erkeğe ihtiyacın olduğunu belli etme gerektiği yerde kendinden bahset ön plana atılma hemenHayirli olsun canim. Oyle mi bana herkes mutlu gibi geliyor
Doğru didiSorun bu zaten,sen hep bir beklenti ile çevreni inceliyorsun. Çirkin olduğunu da düşünmüyorum, her kadının ayrı bi güzelliği vardir. Hayatında biri olması düşüncesini bir kenara bırak ve enerjini,özgüvenini yükseltecek seylere yönel.
Yeni hobiler edin,yeni yerler keşfet... bi söz vardı
"Kelebekleri kovalayarak vaktinizi boşa harcamayın. Bahçenizi düzeltin, kelebekler gelecektir.”
bu söze inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?