- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Benim neyim eksik ayolKız Rainyy herkes yolunda bı biz kalmışız öyle. Baksana koskoca teyze bile.. Neyse tövbe tövbe.
Evet mutlu olucagima inaniyorum en azindan su eksiklik duygusundan kurtulucam insallah
OlmadiRainy hiç sevgilin oldu mu? Olduysa ona bir sorsana bende ne bulmuştun diye. Ordan yola çıkalım bari
Bana cevap vermedin, qırıldım.Insallah kkdjdjd
Kaç yaşındasın?Olmadi
Kolonya getirdim, uzat bileklerini.Söyle acı gerçeği
Sevgili durumunun sadece güzellik veya çirkinlikle alakası yok biliyorsun değil mi? Sosyal bir çevren yoksa çok güzel de olsan birini bulamayabilirsin.Olmadi
Galiba ölmüş mezarlıktan bildiriyorBenim neyim eksik ayol
Bedenimiz toprakta diye sevmeyek mi
Ayy ya ben böyle dedim ya şimdi ben yorumdan hamile kalır mıyım??Bundan bir ay önceydi. O soğuk gecedee olanlar oldu burhanım
Hayirli olsun canim. Oyle mi bana herkes mutlu gibi geliyorSorma Rainyy işe başladım baya yoğun ara ara girip çıkıyorum ama ben nedense senin çirkin olduğunu düşünmüyorum ama kendinden bahsetsene biraz boy kilo saç vb yani anonim bir site olmasa fotoğrafini görsem daha objektif yorum yaparım ama ben nedense iletisiminden kaynaklı bir ilişkiye baslayamadigini düşünüyorum seninŞu da bir gerçek ki dışarda gördüğün her el ele kol kola insan çok ama çok mutlu olmayabilir mesela kendimden örnek vereyim erkek arkadaşımla bir konuda ters düşüp biraz kırgın olsak akşamına buluşur düzeltmek için konuşuruz ama o anı bozmamak için el ele gezerim farklı bir konu olursa gulumserim ama kırgınlığım daha baskın kalır içten yani her gülen mutlu her ağlayan da çok üzgün olamayabilir
Senin büyük büyük dedenle bile çıkıyor olabilirimGaliba ölmüş mezarlıktan bildiriyor
Ben kalayım kııııızzzzzAyy ya ben böyle dedim ya şimdi ben yorumdan hamile kalır mıyım??
Mesaja sürtünmezsen bisey olmaz benceAyy ya ben böyle dedim ya şimdi ben yorumdan hamile kalır mıyım??
Evet mutlu olucagima inaniyorum en azindan su eksiklik duygusundan kurtulucam insallah
Parmağım değdi ama mesaja birşey olur mu? Ya lüfteğğnnn çok korkuyorumMesaja sürtünmezsen bisey olmaz bence
Adamı kendiyle gömdürmüş diye söylenti var. Yasak aşk olduğu için gizleniyor. Hatta aslında ölmediği de söylenenler arasında. Yoksa nasıl yazsın mezarlıkta internet mi var?Galiba ölmüş mezarlıktan bildiriyor
Aklıma getirdin yakayım buda rani için olsunRainy sigaradan bahseder gibi erkegi tanimlaman gercekten acikli
Sırrım ifşa oldu.Adamı kendiyle gömdürmüş diye söylenti var. Yasak aşk olduğu için gizleniyor. Hatta aslında ölmediği de söylenenler arasında. Yoksa nasıl yazsın mezarlıkta internet mi var?
Burnumuzun dikine gidiyoruz sanirim, birazdan tüy dikicezbaşlıkla içeriği bu kadar uyumsuz konu da ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?