- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Aaa hayırlı olsunKapandim ben yeni. Yazmislardi
Kumralim benSaçın kaşın gözün rengin ? Anlat bak yardım edelim
Senin ben hedefini seveyimBenim banlanmaya niyetim yok Calcifer benle dalga geçti. Ben de 1 ay bansız kalacağımı o sürede evlileri linç edeceğimi söyledim. Sorry
AmaaaaaaağğğğBenim banlanmaya niyetim yok Calcifer benle dalga geçti. Ben de 1 ay bansız kalacağımı o sürede evlileri linç edeceğimi söyledim. Sorry
Güzel :)Kumralim ben
Kasin gözün nasil, bakimli misin?Kapandim ben yeni. Yazmislardi
Tamam yine de saçların var, uzatacak mısın? Evleneceksin ya hani, kocana açacaksın ya.Kapandim ben yeni. Yazmislardi
Yaa hele bir dur bulsun da önceTamam yine de saçların var, uzatacak mısın? Evleneceksin ya hani, kocana açacaksın ya.
Bana da bana daBana da at rainy
Lütfen biri şu verilerle bari bir robot resim çizsin hayrına. Kafayı yedik aylardır.Güzel :)
Göz rengin falan ?
Aklımdan geçtiLütfen biri şu verilerle bari bir robot resim çizsin hayrına. Kafayı yedik aylardır.
Yeni konu diye heyecanla geliyoruz sürekli, gene aynı yerdeyiz.
Bir arpa boyu yol alalım ya lütfen.
Ayni seyi dusunmusuz hxhxhxhLütfen biri şu verilerle bari bir robot resim çizsin hayrına. Kafayı yedik aylardır.
Yeni konu diye heyecanla geliyoruz sürekli, gene aynı yerdeyiz.
Bir arpa boyu yol alalım ya lütfen.
Benim gözümde adını Feriha koydum dizisindeki gülsüm canlandı nedenseAyni seyi dusunmusuz hxhxhxh
Kıskanma, iki güne kısmeti açılacak diye korkuyorsun belli. Off yine birden italige döndü, yan çiziyor benim yorumlar arada.Yaa hele bir dur bulsun da önce
Ben nolcamKıskanma, iki güne kısmeti açılacak diye korkuyorsun belli. Off yine birden italige döndü, yan çiziyor benim yorumlar arada.
Neyse.
Kızla dalga geçme. Nah buraya yazdım üç vakte kadar bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?