- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
Ahanda buraya yazıyorum ben ikinciye evlenirim daha buralarda oluruz bak görKıskanma, iki güne kısmeti açılacak diye korkuyorsun belli. Off yine birden italige döndü, yan çiziyor benim yorumlar arada.
Neyse.
Kızla dalga geçme. Nah buraya yazdım üç vakte kadar bulacak.
Yok epeydir farkındayım da bugün battı nedenseArkadaş yeni uyanmış verin çayını
Olum sen evlisin yaaaBen nolcam
Senin kocan var, daha ne olsun istiyorsun? Onu bulamayanlar var, otur oturduğun yerde. Adama mantı falan aç.Ben nolcam
Az karisan erkek makbuldürAz konusan erkek makbuldür
Daha çok görürsünYok epeydir farkındayım da bugün battı nedense
Olm falci gibi 3 vakte kadar diyo, belki ikramiyeden bisey cikcak, belki trilyorder olcam, ay herkesin derdi kocami ya hxbxbxbOlum sen evlisin yaaa
Sacini uzaticakmisin ne alaka acabaSenin kocan var, daha ne olsun istiyorsun? Onu bulamayanlar var, otur oturduğun yerde. Adama mantı falan aç.
Aaa aynı göz rengimiz, bak bende kapalıyım.Gozlerim kahve. Foto falan atmica.
Saçların da kahve olursa tadından yenmez.Gozlerim kahve. Foto falan atmica.
Taktı bir saçaSaçların da kahve olursa tadından yenmez.
Değil miOlm falci gibi 3 vakte kadar diyo, belki ikramiyeden bisey cikcak, belki trilyorder olcam, ay herkesin derdi kocami ya hxbxbxb
Uzun sac feminen bisey, kaliteli guzel sac iyi biseydir kadindaSacini uzaticakmisin ne alaka acaba
Kız orada sormadım onu, o yorum baskasinaydi. Sana uzun saç yakışıyor dedim ya. Uzun düz ve kahve tonlarında. Lütfen.Sacini uzaticakmisin ne alaka acaba
Sıkıldı yatmaya gitti bi triplerle, benle ilgilenmiyosun bile ne durcam dedi gittivxvxvxxhv
Bari bir kahve iç, fincanın fotosunu at da falına bakalım.Gozlerim kahve. Foto falan atmica.
Banada bakan mı be ablammm hııı ?Bari bir kahve iç, fincanın fotosunu at da falına bakalım.
Denemediğimiz yol kalmadı, senden daha çaresiz hissediyorum şu an kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?