Yeni konu?

Erkeklere serbest olsa BDV ye konu açsın derdim. Seni çekiştirirdik
Ay ne tembelligim kalırdı ne uykuculugum, herkes tavuk gibi yatti bizde, sabah sabah dikilicekler tepeme, hadi kalk suraya buraya gidelim, 2 oflesem anca uyuyosun da bilmem ne. Kk kapatilsin kardesim, evliligim sallaniyo gece burda dedikodu yapcam diye bxbxbxb

Olm falci gibi 3 vakte kadar diyo, belki ikramiyeden bisey cikcak, belki trilyorder olcam, ay herkesin derdi kocami ya hxbxbxb
Bugün koca falcisiyim. Geçtiğimiz senelerde gelseydin çerçeve genişti. G gunces topluluğa katılmayı reddedince olanlar oldu, adını hatırlamadığım bilmem ne grubundan atıldım. Korkuyom ben, ışıklı yol diye kötü yola mı dusurcen beni dedi gelmedi.
Kız G gunces o hangi konuydu ya? Özelden at bana hatırlarsan da okuyup biraz güleyim yatmadan.

Arkadaşlar iyi geceler herkese. Karım uykucu ve tembeldir neyse ben onları problem etmiyorum ama bir forumda fotoğrafını koyacakken "bunu buldum sipiderman ısırdığım ahaha" diye koymuş. Sizce bunu takmalı mıyım?

Bi de burda ne konustugumu pek merak ediyor, bi kere aldi teli elimden, denk geldigi konuda kedime salon tutup doğumgünü partisi yapicam kocam izin vermiyo altinlarimi bozdurcam vxhxhxhxh, köpek davet et yazdi sonra da kendi esprisini okutup okutup 3 saat net güldü bxbxbxb espri konusunda zayif biraz xbhxb

Acces artık forumda nasıl eğleniyosan adam özenmiş seni güldürmeye. Bak bak demiş bi de yaaa enişte ben güldüm okuyunca için rahat olsun daha iyi espri yapabilirsin inanıyorum ben...

hatirladim 5 kurus kazanacagim diye sevinirken hemen yoluma tas koymustun. konu adini hatirlamiyorum ama konu kapanmasaydi yeni bir akim yaratabilirdin ekmegime mani oldugun icin konu kapandi bence. fakir fukaranin ekmegine mani olursan boyle konular kapanir iste.

Acces artık forumda nasıl eğleniyosan adam özenmiş seni güldürmeye. Bak bak demiş bi de yaaa enişte ben güldüm okuyunca için rahat olsun daha iyi espri yapabilirsin inanıyorum ben...
Yazik kiz üzüldüm öyle diyince, sabah kalkinca güleyim bari komikli bisey demis gibi haha diye gwvwvwg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…