Az konusan erkek makbuldür
Ay ne tembelligim kalırdı ne uykuculugum, herkes tavuk gibi yatti bizde, sabah sabah dikilicekler tepeme, hadi kalk suraya buraya gidelim, 2 oflesem anca uyuyosun da bilmem ne. Kk kapatilsin kardesim, evliligim sallaniyo gece burda dedikodu yapcam diye bxbxbxbErkeklere serbest olsa BDV ye konu açsın derdim. Seni çekiştirirdik
Bugün koca falcisiyim. Geçtiğimiz senelerde gelseydin çerçeve genişti. G gunces topluluğa katılmayı reddedince olanlar oldu, adını hatırlamadığım bilmem ne grubundan atıldım. Korkuyom ben, ışıklı yol diye kötü yola mı dusurcen beni dedi gelmedi.Olm falci gibi 3 vakte kadar diyo, belki ikramiyeden bisey cikcak, belki trilyorder olcam, ay herkesin derdi kocami ya hxbxbxb
Bütün maneviyatımı Rainyy'ye harcayacağım. Ahdettim. En olmadı abimi feda edeceğim sonunda olacağı oBanada bakan mı be ablammm hııı ?
Ay ne tembelligim kalırdı ne uykuculugum, herkes tavuk gibi yatti bizde, sabah sabah dikilicekler tepeme, hadi kalk suraya buraya gidelim, 2 oflesem anca uyuyosun da bilmem ne. Kk kapatilsin kardesim, evliligim sallaniyo gece burda dedikodu yapcam diye bxbxbxb
Konuskan biri olsun bence djjdjeKose yastigi niyetine diyorsunrainy zaten eksiklik duygusu diye tarif ediyor mantikli. Koy koseye eksiklik duygusuna kesin cozum. Zaten adam konussa rainy konusmaz.
Seninkiler beyaz diye saç konusulsun istemiyorsun belli ki.Taktı bir saça
Alın bunu burdan
Abla senin abin buyuktur kardesin falan yok mu gencBütün maneviyatımı Rainyy'ye harcayacağım. Ahdettim. En olmadı abimi feda edeceğim sonunda olacağı o
Bi de burda ne konustugumu pek merak ediyor, bi kere aldi teli elimden, denk geldigi konuda kedime salon tutup doğumgünü partisi yapicam kocam izin vermiyo altinlarimi bozdurcam vxhxhxhxh, köpek davet et yazdi sonra da kendi esprisini okutup okutup 3 saat net güldü bxbxbxbArkadaşlar iyi geceler herkese. Karım uykucu ve tembeldir neyse ben onları problem etmiyorum ama bir forumda fotoğrafını koyacakken "bunu buldum sipiderman ısırdığım ahaha" diye koymuş. Sizce bunu takmalı mıyım?
Kiz mezarda sac mi kaldi, direkt kurukafaya baglamistir oSeninkiler beyaz diye saç konusulsun istemiyorsun belli ki.
Ne yapam evin en küçüğü benim. Bizde herkes 40+Abla senin abin buyuktur kardesin falan yok mu genc
Kurukafanin üstünde beyaz saç hayal et işte. Hala hamile kalır mıyım diyor bir de. Pehh.Kiz mezarda sac mi kaldi, direkt kurukafaya baglamistir o
Totoma vura vura çıktım dışarı kuaför arıyorumSeninkiler beyaz diye saç konusulsun istemiyorsun belli ki.
Acces artık forumda nasıl eğleniyosan adam özenmiş seni güldürmeye. Bak bak demiş bi de yaaa enişte ben güldüm okuyunca için rahat olsunBi de burda ne konustugumu pek merak ediyor, bi kere aldi teli elimden, denk geldigi konuda kedime salon tutup doğumgünü partisi yapicam kocam izin vermiyo altinlarimi bozdurcam vxhxhxhxh, köpek davet et yazdi sonra da kendi esprisini okutup okutup 3 saat net güldü bxbxbxbespri konusunda zayif biraz xbhxb
Bugün koca falcisiyim. Geçtiğimiz senelerde gelseydin çerçeve genişti. G gunces topluluğa katılmayı reddedince olanlar oldu, adını hatırlamadığım bilmem ne grubundan atıldım. Korkuyom ben, ışıklı yol diye kötü yola mı dusurcen beni dedi gelmedi.
Kız G gunces o hangi konuydu ya? Özelden at bana hatırlarsan da okuyup biraz güleyim yatmadan.
Yazik kiz üzüldüm öyle diyince, sabah kalkinca güleyim bari komikli bisey demis gibi haha diye gwvwvwgAcces artık forumda nasıl eğleniyosan adam özenmiş seni güldürmeye. Bak bak demiş bi de yaaa enişte ben güldüm okuyunca için rahat olsundaha iyi espri yapabilirsin inanıyorum ben...
kız bu besbekarı serçe parmağımızla oyun dışı bırakırızDestek ekibim de geldi çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?