- 25 Temmuz 2013
- 13.138
- 53.597
- 798
Öfff hala ekmek diyor. Kızım gel bize katıl dedim o kadar. Bizim karşımızda duramazsın yanımızda ol dedim. Sen istedin. Kabul etseydin.hatirladim 5 kurus kazanacagim diye sevinirken hemen yoluma tas koymustun. konu adini hatirlamiyorum ama konu kapanmasaydi yeni bir akim yaratabilirdin ekmegime mani oldugun icin konu kapandi bence. fakir fukaranin ekmegine mani olursan boyle konular kapanir iste.
Mezardan kalkıp ben giyicem o gelinliği az kaldıSen yeni konu diyince bende gelinlik aldım napim
O neydi gıhatirladim 5 kurus kazanacagim diye sevinirken hemen yoluma tas koymustun. konu adini hatirlamiyorum ama konu kapanmasaydi yeni bir akim yaratabilirdin ekmegime mani oldugun icin konu kapandi bence. fakir fukaranin ekmegine mani olursan boyle konular kapanir iste.
Gül kız gülYazik kiz üzüldüm öyle diyince, sabah kalkinca güleyim bari komikli bisey demis gibi haha diye gwvwvwg
Aaa sen corpse bride ol, ceset gelin vardı cok severimMezardan kalkıp ben giyicem o gelinliği az kaldı
Normalimde beyaz ten fondötenle falan uğraştırmam seni yap kız beni öyle şeküllüAaa sen corpse bride ol, ceset gelin vardı cok severim
Kendimi ifsa edemem buradaRainny instagramdan hc tanıamdıgın adamlar seni görüyor. Sen onlara güveniyosun bize güvenmiyosun.onlar biizm kadr vakit ayırıyor mu böyle parçalıyor mu kendini
Yaa harbiden yaa üstten mesaj geliyor, bakmıyorum sırf raniye yazıyorum yine de yaranamadıkRainny instagramdan hc tanıamdıgın adamlar seni görüyor. Sen onlara güveniyosun bize güvenmiyosun.onlar biizm kadr vakit ayırıyor mu böyle parçalıyor mu kendini
Normalimde beyaz ten fondötenle falan uğraştırmam seni yap kız beni öyle şeküllü
İfşa değil ki bu.. ben kaç tane üyeyi gördüm özelden attılar profil fotosu yaptılar .. brimize güveniyosn mesela alense ona at o bari objektif yorumunu yapsn ciddiyim kızzKendimi ifsa edemem burada
Rainny instagramdan hc tanıamdıgın adamlar seni görüyor. Sen onlara güveniyosun bize güvenmiyosun.onlar biizm kadr vakit ayırıyor mu böyle parçalıyor mu kendini
En sonunda Instagram'da hesap açıp peşine düşcem senin:)))Kendimi ifsa edemem burada
Bak kız belki rainy foto atmistirYaa harbiden yaa üstten mesaj geliyor, bakmıyorum sırf raniye yazıyorum yine de yaranamadık
Ablam be yanlız bize baya korse lazım
Bi dakka niye alense guveniyo banq guvenmiyoİfşa değil ki bu.. ben kaç tane üyeyi gördüm özelden attılar profil fotosu yaptılar .. brimize güveniyosn mesela alense ona at o bari objektif yorumunu yapsn ciddiyim kızz
sdffEn sonunda Instagram'da hesap açıp peşine düşcem senin:)))
Onu özellkle davet etti konusuna.. bize saygı duymasa basacak kıcımıza tekmeyiBi dakka niye alense guveniyo banq guvenmiyo
Hııı o yuzdense peki napakOnu özellkle davet etti konusuna.. bize saygı duymasa basacak kıcımıza tekmeyi
O benim de dikkatimi çekti. Biz yeni konu deyince neredeyse nedime kıyafeti seçecek kadar heyecanlanıyoruz ama alens vip olarak davet edildi. Buna çok içerledim.Onu özellkle davet etti konusuna.. bize saygı duymasa basacak kıcımıza tekmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?