Aynen öylerainy senin burcun ne çok merak ettim.
Bak bibi bir koç burcu. Asi bir ruhtur. Agresifliği ve sınır tanımazlığı ile bilinir. En sevdiği rota burnunun dikidir. A dersin yok B güzel der. Evet B güzel haklısın dersin aa A da hoşmuş der. "Kawga dövüjj" göbek adıdır. Gezmeyi eğlenmeyi sever.
Bibi doğrularsa senin burcundan biraz yola çıkalım hiç ipucu vermiyorsun çünkü
Neden dalga peşindeler acabaaa?Abla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşinde
Rainy eglenmeyi öğrenmen lazim, egleniceksin, hayati, gülmeyi, insanlari, kendini sevmeyi ogreniceksin, bu kafayla kendin de mutlu olamazsin, kimseyi de mutlu edemezsin, kimse seni gormedi, gelip gidip ben cirkin miyim diye konu aciyosun, bizim yerimizde olsan kendine ne dérdin? Bi düşün söyle bakiim, bekliyorum burdaOlabir ama
Olabilir ama geyik yorumlar hosuma gitmiyor
Aynen öylebide hiç kimseye ihtiyaç duymaz herseyi kendimiz hallederiz yorulsak bile kendimize dayanırız teşekkurler şaka bi yana bu ranyy çok mız mız yengeç veya balık mi acaba
Benim konuya gidelim bunlar ciddili takılsınRainy eglenmeyi öğrenmen lazim, egleniceksin, hayati, gülmeyi, insanlari, kendini sevmeyi ogreniceksin, bu kafayla kendin de mutlu olamazsin, kimseyi de mutlu edemezsin, kimse seni gormedi, gelip gidip ben cirkin miyim diye konu aciyosun, bizim yerimizde olsan kendine ne dérdin? Bi düşün söyle bakiim, bekliyorum burda
Ben darlanıyorum ya hemen hızlı hızlı yapmak istiyorum herkes çok yavaş sankiAhaha ay evet "sen yapana kadar ben bitirdim çekillllll" siniz biraz
Balıkmış ya bu su burçları ne çektiler kendilerinden
Yani bu kadar dalga gecilmiyordu abartiyorlarNeden dalga peşindeler acabaaa?
Tanısam ben götüreceğim doktora sizi belki benim de ihtiyacım vardır sırayla gireriz.
Ama nolur derdinizi böyle çözemeyeceğinizi anlayın ya.
Verdiğiniz cevaplara bakıyorum orda bile dalga geçen cevaplara veriyorsunuz daha çok rahatsız gibi değilsiniz pek.
Rahatsız olsanız konu açmazsınız zaten.
Ben normalde cevap da vermiyordum konularınıza genelde ama amacından sapıyor gibi geldi eğer doğruysa size yararı yok yani.
Çalışıyorsunuz da paranızı kendi ruhunuza harcayın en az bir yıl bakalım neler değişecek ne dersiniz
Gidelim kiz yürüBenim konuya gidelim bunlar ciddili takılsın
Ben sana ciddili yorum yaptım demek ki sen beni ciddiye almadın, kırıldım daha da yazmam sanaAbla senide seviyorum ama alens guzel yorumlar yapiyor ama diger arkadaşlar dalga peşinde
Ben de yazmamBen sana ciddili yorum yaptım demek ki sen beni ciddiye almadın, kırıldım daha da yazmam sana
Ben darlanıyorum ya hemen hızlı hızlı yapmak istiyorum herkes çok yavaş sanki
İki burç yorumu yaptık hemen küstürmüşsünüz kızıBen de yazmam
Şaşırıp dua ya mi actin gene BurhanAnaaa geyiğe açtığım konu yok kız bu nasıl olur
Kovaya aslanim ben, onlar vin turizm ben astral seyahat jxbxjxjİki burç yorumu yaptık hemen küstürmüşsünüz kızı
Acces sen nesin kuşum hangi burç?
Geçilmiyordur bu kadar belki normalde ama aynı şekilde açtığınız konular devam ettikçe insanlar da illallah edip bir de başka yönden deneyelim demişlerdir.Yani bu kadar dalga gecilmiyordu abartiyorlar
Yani bu kadar dalga gecilmiyordu abartiyorlar
Yani bi de surekli cirkin miyim diye konu aciyo, ben seni gormedim ne bileyim cirkin misin? Rainy sence ben cirkin miyim?Ama ilk konularda çok öneri sundular. Hangilerini yaptın mesela onlar üzerinden "dediklerinizi yaptım şöyle oldu" gibi konularla devam etsen belki daha ciddi olur cevaplar ama kaç konudur aynı şeyleri konuşuyoruz Rainy'cim. Sence neler yapsan düzelir mesela. Yani bizde yolunda giden şeylerin sende yolunda gitmeme sebebi ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?