Kovaya aslanim ben, onlar vin turizm ben astral seyahat jxbxjxj
Yoo vazgeçtimGule gule
Benim dua topiginde acilan konuda kizdigimi biliyorsun amaRainy eglenmeyi öğrenmen lazim, egleniceksin, hayati, gülmeyi, insanlari, kendini sevmeyi ogreniceksin, bu kafayla kendin de mutlu olamazsin, kimseyi de mutlu edemezsin, kimse seni gormedi, gelip gidip ben cirkin miyim diye konu aciyosun, bizim yerimizde olsan kendine ne dérdin? Bi düşün söyle bakiim, bekliyorum burda
Ben sana ciddili yorum yapt
Canim ben sana bir sey demedim cunku sen dalga gecmedin diye hatirliyorumBen sana ciddili yorum yaptım demek ki sen beni ciddiye almadın, kırıldım daha da yazmam sana
Tamam da bu konunun o konuyla hic alakası yok ki, kimse sana hakaret etmedi bisey demedi. Elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruz, arada da gülüp egleniyoruz. Hani cok ciddi gerçekten ciddi bi derdin olur zaten kimse gelip geyik çevirmez, ama hep ayni konuyu acip farkli ne duymayi bekliyosun, sana kac kere makyaj dedim cevap bile vermedin, makyaj diyorum çünkü profesyonel olarak yaptım bi zamanlar, biliyorum farkini insanda. Ama lütfedip ne cevap yaziyosun ne bisey diyosun. Valla bu insnalari yormaktan baska biseye yaramaz, hep ayni konuyu acarsin, sonra kimse ciddiye almaz.Benim dua topiginde acilan konuda kizdigimi biliyorsun ama
Ben oyle cok makyaj yapmiyorum.Tamam da bu konunun o konuyla hic alakası yok ki, kimse sana hakaret etmedi bisey demedi. Elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruz, arada da gülüp egleniyoruz. Hani cok ciddi gerçekten ciddi bi derdin olur zaten kimse gelip geyik çevirmez, ama hep ayni konuyu acip farkli ne duymayi bekliyosun, sana kac kere makyaj dedim cevap bile vermedin, makyaj diyorum çünkü profesyonel olarak yaptım bi zamanlar, biliyorum farkini insanda. Ama lütfedip ne cevap yaziyosun ne bisey diyosun. Valla bu insnalari yormaktan baska biseye yaramaz, hep ayni konuyu acarsin, sonra kimse ciddiye almaz.
Tamam yapmaBen oyle cok makyaj yapmiyorum.
Şuna da açıklama yapıyorsun ya bide ciddiye alıpTamam da bu konunun o konuyla hic alakası yok ki, kimse sana hakaret etmedi bisey demedi. Elimizden geldiğince fikir vermeye çalışıyoruz, arada da gülüp egleniyoruz. Hani cok ciddi gerçekten ciddi bi derdin olur zaten kimse gelip geyik çevirmez, ama hep ayni konuyu acip farkli ne duymayi bekliyosun, sana kac kere makyaj dedim cevap bile vermedin, makyaj diyorum çünkü profesyonel olarak yaptım bi zamanlar, biliyorum farkini insanda. Ama lütfedip ne cevap yaziyosun ne bisey diyosun. Valla bu insnalari yormaktan baska biseye yaramaz, hep ayni konuyu acarsin, sonra kimse ciddiye almaz.
Neden kinularima yaziyorsun o zamanŞuna da açıklama yapıyorsun ya bide ciddiye alıp
Eğleniyorum halineNeden kinularima yaziyorsun o zaman
Bence seninde komik bir tarzin varEğleniyorum haline
Ay napayim fenalik geldi icime , hem hic bisiye cevap verme, hic bi öneriye yorum yazma, agzindan lafi cimbizla aliyoruz, sonra da geyik yaptiniz, aaaaay yangin varim geldiŞuna da açıklama yapıyorsun ya bide ciddiye alıp
Neyse canim sana kizginligim gectiAy napayim fenalik geldi icime , hem hic bisiye cevap verme, hic bi öneriye yorum yazma, agzindan lafi cimbizla aliyoruz, sonra da geyik yaptiniz, aaaaay yangin varim geldi
Yeni mi konu?Kizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
e çünkü kafan güzelBi dakka niye alense guveniyo banq guvenmiyo
Onun da biraz kafasinin guzel olmaya ihtiyacı var, hayat bu kadar ciddi bisey degil. Cok ciddi sorunlarin varsa ayri. Eglenleyi, kendini sevmeyi ogrenmezse kimse onu sevmiycek, bunu anlamıyore çünkü kafan güzel
Kiz azicik makyaj yap diyorum bi goz alti bi rimel ona da yok.Yeni mi konu?
Evet muhtemelen çirkinsin ve asla birini bulamayacaksın.
Bunca çabaya rağmen hala sevgili bulamıyorsa makyaj kurtarmaz bence Rainy’yi. İnternetten düşürmeye çalışıyor, o bile olmuyor.Kiz azicik makyaj yap diyorum bi goz alti bi rimel ona da yok.Ona yok buna yok, e o zaman koca da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?