- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Mutsuz, mutsuzlugunu da besliyor, mutlulugu gelen sevgili getiricek saniyor. Ulan sen Adriana Lima degilsin kendine gel. Kim niye mutsuz insani alip soksun ki hayatına. Civik civil neseli gacular dururkenBunca çabaya rağmen hala sevgili bulamıyorsa makyaj kurtarmaz bence Rainy’yi. İnternetten düşürmeye çalışıyor, o bile olmuyor.
Sen niye bu kadar ciddili yorumlar yapıyorsun yav ahsjahahMutsuz, mutsuzlugunu da besliyor, mutlulugu gelen sevgili getiricek saniyor. Ulan sen Adriana Lima degilsin kendine gel. Kim niye mutsuz insani alip soksun ki hayatına. Civik civil neseli gacular dururken
Uykum geldi çünkü bxbxbxhxhSen niye bu kadar ciddili yorumlar yapıyorsun yav ahsjahah
Troll mü kiz bu manas destani dosedim o kadarHala bu troll u ipleyen var mi
Degilse bile sorunluTroll mü kiz bu manas destani dosedim o kadar
Sosyal çevreniz var mı? Arkadaşlarınızla dışarı çıkıp gezip eğleniyor musunuz? Sonuçta evde oturarak ya da yolda yürürken bulunmuyorKizlar yeni konuyla geldim. disari cikiyorum herkes elele kolkola. Bir benim yok galiba.Birde kimse bakmiyor. Cirkin miyim acaba
bi de dalga geçenlere de kızıyoHala bu troll u ipleyen var mi
En son birseyi eksik emojisi attim diye banlandim. Hala ayni fikirdeyimbi de dalga geçenlere de kızıyoelli tane yeni biri, biri var, biri olsun, oh oldu diye konu açmış bize kızıyo
hahahahahaEn son birseyi eksik emojisi attim diye banlandim. Hala ayni fikirdeyim
bi de dalga geçenlere de kızıyoelli tane yeni biri, biri var, biri olsun, oh oldu diye konu açmış bize kızıyo
beğenmedimi yedik rahatladın mı?çok incindim şu anCunku hepiniz kiskanc ve fesatsiniz. Surada bir kisi bile cikip benim kardesim var, benim abim var dediniz mi? Dusunsenize soyle bir yenge, gorumce ya da elti ne hos olurdu. Bas agritmaz cunku kurdugu cumle sayisi kisitli, yormaz cunku hep ayni seyi tekrarliyor.
He he trolluyorumbeğenmedimi yedik rahatladın mı?çok incindim şu anya güya trollemeye çalışıyo da işte burdakiler yemiyo
Kalbin güzeldir , biz biliyoruzDegil miyimdir. Bilmiyorum
beğenmedimi yedik rahatladın mı?çok incindim şu anya güya trollemeye çalışıyo da işte burdakiler yemiyo
Canim burada cok ustume geliyorlar. Kirildim gercekten. Tesekkur ederimKalbin güzeldir , biz biliyoruzşanslısın seviyoruz ,beğeniyoruz seni rainnycim takma boşver
Üzülme onlar senin iyiliğin için söylüyorlar,hayat böyle konulara üzülmek için çok kısa ,takma herşeyiCanim burada cok ustume geliyorlar. Kirildim gercekten. Tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?