Ne var kafamda
Ben de cok tavsiye verdim, en cok ben verdim, sen ne dedin kiKız sana o kadar tavsiye yazdım hep bu kıskanç kadınlar su kattı konuya. Git oku bak.
Onu ihtiyaç halinde açıp kullanmayınca kapatıyorum, insanlar korkuyor yoksa.3.gozu bilem acmis sen ne diyorsun
Az değilsiniz. Bak bu hanımlar gerçek dostun değil Fıstıklı kadayıf saçlı Burhanım. Dost dediğin acı söyler.
Raniden tavsiye istermişiz bir gün düşünseneAhaa erkeksiz galdıhh
Kimse begenmiyor ama
Ay rainy bi foto atar misin, gerçekten dicem guzelsin degilsin, makyaj kurtair, ya da seni hic bisey kurtarmaz gel estetikci bulalim bi tane dicem ama foti atmayinca alternatiflerimi öldürüyorsun bebeyimYo ben ciddiyim konularimda
Konu üç yıldır aynı yerde değil mi kurban olduğum?Kizlar geyik yapmayi ne kadar cok seviyorsunuz. Konudan sapmayin
Teyzeeeeee kendinle birlikte bizi de gotureceksin mağmayaRaniden tavsiye istermişiz bir gün düşünsene
Ne gülüyon kızın durumu ciddi.Sesli güldüm, sesli gülünce bu kocam insani basliyo kimle konusuyosun, ne dedi komik bana da söyle bikbik
Fena mı kız bedava solaryumTeyzeeeeee kendinle birlikte bizi de gotureceksin mağmaya
Tavsiye vermismis de, en çok o vermismis de. Belli oluyor. Kıza gülüp dalga geçiyorsunuz hepiniz.Sesli güldüm, sesli gülünce bu kocam insani basliyo kimle konusuyosun, ne dedi komik bana da söyle bikbik
Mesela Deniz Akkaya dimi çiçeeeemmmmRainyy paran var mı? Para her kapıyı açar.
Burhan ilk defa dogru bi söz döküldü o biyikli dudaklarindanRainyy paran var mı? Para her kapıyı açar.
Parayla koca alanlar var. Yok değil.Burhan ilk defa dogru bi söz döküldü o biyikli dudaklarindan
Ben güleç bi insansam suc benim miTavsiye vermismis de, en çok o vermismis de. Belli oluyor. Kıza gülüp dalga geçiyorsunuz hepiniz.
Halen çirkin buluyorum.Mesela Deniz Akkaya dimi çiçeeeemmmm
Hayir be parasi varsa yaptirir orasini burasiniParayla koca alanlar var. Yok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?