Yeni konu?

A -Alenss- artik yorum yapmiyorsun. Yorumlarini bekliyorum :)
Sorma Rainyy işe başladım baya yoğun ara ara girip çıkıyorum ama ben nedense senin çirkin olduğunu düşünmüyorum ama kendinden bahsetsene biraz boy kilo saç vb yani anonim bir site olmasa fotoğrafini görsem daha objektif yorum yaparım ama ben nedense iletisiminden kaynaklı bir ilişkiye baslayamadigini düşünüyorum senin Şu da bir gerçek ki dışarda gördüğün her el ele kol kola insan çok ama çok mutlu olmayabilir mesela kendimden örnek vereyim erkek arkadaşımla bir konuda ters düşüp biraz kırgın olsak akşamına buluşur düzeltmek için konuşuruz ama o anı bozmamak için el ele gezerim farklı bir konu olursa gulumserim ama kırgınlığım daha baskın kalır içten yani her gülen mutlu her ağlayan da çok üzgün olamayabilir

rainy bu üyeyi rol model alabilirsin. Aurası çok yüksek. Çok komik. Bi' de ısırma huyu var ama onu örnek almasan da olur.
Diyorum azicik guleryuzlu komikli ol, benim mikemmel ozelliklerimi al, ondan sonra dalga gectin de bilmemne, bak Cem Yilmaz a düdük gibi bi tip, ama Türkiye'de birlikte olmadigi manken oyuncu kalmadi adamin

Kahveyi döktüm ya
Aklıma artık hiçbir şey gelmiyor yaa ciddi ciddi rainynin sorununu çözmek istiyorum. Fikir sahibi olmamız lazım
Görmedik diyor ki çirkin miyim beni niye kimse beğenmiyor. Hiç olmazsa eski sevgilisinin falan yorumlarını bilsek az fikir sahibi oluruz

Değil mi, bize başlangıç için bir referans lazım.

Var mı ki öyle biri??

Diyorum azicik guleryuzlu komikli ol, benim mikemmel ozelliklerimi al, ondan sonra dalga gectin de bilmemne, bak Cem Yilmaz a düdük gibi bi tip, ama Türkiye'de birlikte olmadigi manken oyuncu kalmadi adamin
Onun olayı komiklik değil, adam zengin.

Çok doğru. Belki erkekler de komik kadınlardan hoşlanıyor? Olamaz mı, bence olabilir. Bak senin eş kişisi sen gülünce gözüne ışık tutulan davşan gibi dikkat kesilmiş... Rainy bunları not al bak iyi taktikler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…