Gözlerim elâ, başa belâGözlerin ela mı kızım senin?
Lens glbi duruyorBen bilmem öyle şeyler. Bıyıklarım bile doğal.
Olsaydı eğer eski sevgilisi olmazdı, yapışıp kaldığı sevgilisi olurdu.Hiç bilmiyorum ki belki olmuştur
Evlilere gıcık oluyorum.Bacim sen ne istiyon bu evlilerden ya niye boyle taktin sen
Ama müteahhitlerle evlenirlerKadinlar komik erkek sever be
Ay merakindan catladi burda yanimda tv seyrediyo 2 dakkada bi dönüp bana soruyo kim o kim o ne diyoÇok doğru. Belki erkekler de komik kadınlardan hoşlanıyor? Olamaz mı, bence olabilir. Bak senin eş kişisi sen gülünce gözüne ışık tutulan davşan gibi dikkat kesilmiş... Rainy bunları not al bak iyi taktikler bunlar
Ama müteahhitlerle evlenirler
Satılık diyen bekar Burhan olunca ona sorduk. Bizimkileri sevgiyle bağlayıp çektik eve.Size sormak lazımAyyh bekar burhan ne bilsin
Sakın bana güzel diyolar diyip adamı bize düşman etmeAy merakindan catladi burda yanimda tv seyrediyo 2 dakkada bi dönüp bana soruyo kim o kim o ne diyo
Sovgoylo boğloyop çoktok ovooSatılık diyen bekar Burhan olunca ona sorduk. Bizimkileri sevgiyle bağlayıp çektik eve.
Belki çocuk bırakır your Majesty. Tabii siz daha doğru bilirsiniz sonuçta bayadır bu dünyadasınızOlsaydı eğer eski sevgilisi olmazdı, yapışıp kaldığı sevgilisi olurdu.
Sence rani bulmuşken bırakır mı?
Benim var bana kadar. Rainye alacağız el birliğiyle.Bacim simdi bunlar kalitesind göre degisiyor, size nasi bisey lazimdi?
Ahahah şimdi söyleceğimi öğrensin benide atar ordan burhanımYav topigine bilem almiyon evlileri biz insan degilmiyiz haaa
Cevap vermez kiRaniden tavsiye istermişiz bir gün düşünsene
Çocuğun sevgili olduklarından bile haberi yokturdur.Belki çocuk bırakır your Majesty. Tabii siz daha doğru bilirsiniz sonuçta bayadır bu dünyadasınız
Kaçak yollarla giriyorum ben, alacakaranlikta görünmüyorum. Girmek istersen üç kaada seni de sokarım, sabaha karşı bdvnin köşede ol, siyah giyin, dikkat çekme.Yav topigine bilem almiyon evlileri biz insan degilmiyiz haaa
Bende ama kadındaki değişim muazzamHalen çirkin buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?