Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni köpük saç boyası Loreal ~

ben bugun koleston un 4.0 rengine boyadım. gercekten cok pratik ilk defa kendim boyadım sacımı hic de zorluk cekmedim
fakat kutunun ustunde kahve yazıyo ve oyle de gorunuyo olmasına ragmen sacım siyah oldu.. neden acaba ? kutudaki renklere guvenmemek mi lazım?

canım her zaman 2 ton koyusu tutar zaten yıkındaıkca açılır rengi merak etme :)

boya ile ilgili fikrime gelince ben boyamadım ama arkadaşım boyasız saçını ilk bununla boyadı ve çok güzel olmuş ..

70 eminimki çok güzeldir :) bence 70 ile boyasan 60 ın kutusunda olan renk çıkıcakmış gibi geliyor bana cünkü ne zaman boyasam kutudakinin 1-2 ton koyusu cıkıyor

arkadaşlar ben kutu numaralarını bilmiyorum anlamıyorum saçımı bi tek siyaha boyadım ama çikolata lahve istiyorum ne yapmam gerek siyah zemine o rengi tutturmak için.

arkadaslar ben kullandım harika bir ürün tesadüfen dün aldım cok rahat hemen kendiniz boyıyabilirsiniz sacınızı ve cok güzel kokuor
ama istediginiz renk acıgı alın cünkü kutudaki renk bir 2 ton koyusu oluo heralde ben cok acık kumral aldım kutudaki renk olmadı daha koyu oldu hatta alırken annem kızdı bu cok acık die ama cok güzel bir renk cıktı ortaya ona göre alın arkadaslar istediginiz renkin acıgını

tam da derdime derman oluyosun canm sana bi soru sorabilir mym önerini almaya ihtiyacm var. SAçımı bi tek siyaha boyadım ama çikolata kahve istiyorum ne yapmam gerek siyah zemine o rengi tutturmak için.:69:

esrayse

dip boyasını nasıl yaptınız anlatabilir misiniz.ayrıca bo boyaların fiatı nedir acaba:71:

dip boyasını kardeşime yaptırıyorum ben, ama normale göre daha çabuk boyuyo çabuk bitiriyor, önce dipleri boyuyosun yine normalde yapıldığı gibi ama normal boyalarda dipleri boyadıktan sonra 30dk falan bekleniyor ya bunda o süreyi beklemiyorsun dipler bitince direk uçlara geçiyosun. ama benim saçlar uzun olduğu için uçlar bitirine kadar dipler zaten beklemiş gibi oluyor aslında. Ama ilk seferinde dipleri boyadıktan sonra beklemiştim sonra uçlar boyandıktan sonra da 15 dk bekledim. Yine aynı sonucu almıştım canım. Fiyatını tam hatırlamıyorum kaça aldığımı ama köpük olmayan boyasına göre 3tl daha pahalı olduğunu hatırlıyorum.. :)

kızlar ben dün kendimi Loreal in köpük boyası ile boyadım numara 56 ateşli sıcak kahve, koyu kızıl gibi oldu ama altında akmış viyole vardı onun altında akmış şarap kızılı belki ondan dolayı koyu kızıl oldu diye düşünüyorum ama sanki çok iyi değil gibi bence bir de hemen akıyor mu merak ediyorum şimdi kızıl boya zaten 15 güne kalmıyor ben kafamda koyu bir renk istiyorum 15 güne geçer mi bu renk sizce?

koyu kestane boyalı saçlarımı 3 hafta önce açık kumral (ilk boyama için hiç olmadı açık kestaneye) döndürebilmek için renk açtırma işlemi yaptırdım. Kuaför "ilk boyamada açık kumral rengi tutturmak zor ayrıca saçın çok yıpranır 2. boyada tuttururuz" demişti bana da mantıklı geldi. Ama 10 güne kalmadı saçlar turuncuya yakın açık bakıra döndü.

Ben de nasılsa bir kez işlem gördü ve rengi açıldı bir daha kuaföre para bayılmaya gerek yok diyerek kendim boyamaya karar verdim. satıcı kızın önerisi ile hem denemek için bu ürünü aldım. Pek umutlu değildim açıkçası ama daha ilk boyamada ,dipten gelen işlem görmemiş kendi saçımın renginin, tek boyamada ve açıcı kullanmadan açık kestaneye ulaşması sürpriz oldu. (açık kumraldan vazgeçtim bu arada)

Ayrıca kuafördeki işlem sonrası kuruyup sertleşen saçlarımda belirgin bir düzelme oluştu. Zaten kuaförlerden haz etmem pek. hazır kampanyası da varken (15.09.2011 e kadar 9.90 tl) stoklamayı düşünüyorum.

kendi adıma üründen memnunum. ancak boyanın , katalogta görünen renkten(7.0 çok açık kestane yerine 6.0 açık kestaneye dönüştü) daha koyu renk yaptığına da katılıyorum. Sonuç olarak benim de istediğim açık kestaneydi.

saçlarım omuz hizasında, ve kutudaki ürün miktarı gereğinden fazla bile geldi diyebilirim.

koyu kestane boyalı saçlarımı 3 hafta önce açık kumral (ilk boyama için hiç olmadı açık kestaneye) döndürebilmek için renk açtırma işlemi yaptırdım. Kuaför "ilk boyamada açık kumral rengi tutturmak zor ayrıca saçın çok yıpranır 2. boyada tuttururuz" demişti bana da mantıklı geldi. Ama 10 güne kalmadı saçlar turuncuya yakın açık bakıra döndü.

Ben de nasılsa bir kez işlem gördü ve rengi açıldı bir daha kuaföre para bayılmaya gerek yok diyerek kendim boyamaya karar verdim. satıcı kızın önerisi ile hem denemek için bu ürünü aldım. Pek umutlu değildim açıkçası ama daha ilk boyamada ,dipten gelen işlem görmemiş kendi saçımın renginin, tek boyamada ve açıcı kullanmadan açık kestaneye ulaşması sürpriz oldu. (açık kumraldan vazgeçtim bu arada)

Ayrıca kuafördeki işlem sonrası kuruyup sertleşen saçlarımda belirgin bir düzelme oluştu. Zaten kuaförlerden haz etmem pek. hazır kampanyası da varken (15.09.2011 e kadar 9.90 tl) stoklamayı düşünüyorum.

kendi adıma üründen memnunum. ancak boyanın , katalogta görünen renkten(7.0 çok açık kestane yerine 6.0 açık kestaneye dönüştü) daha koyu renk yaptığına da katılıyorum. Sonuç olarak benim de istediğim açık kestaneydi.

saçlarım omuz hizasında, ve kutudaki ürün miktarı gereğinden fazla bile geldi diyebilirim.
Cezzy benim saçlarm koyu kumral ve doğal renk hiç boyanmamış 70 almayı düşünüyordum istediğim renk 60a yakın bir ton ama satıcı bayana sorduğumda bu senin saçını en fazla yarım ton açar demişti ne dersin sence 60gibi bir renk tutturablr mym

kolestonun açık kahvesi de koyu kahvesi de saçı zift gibi simsiyah yapıyor,3 hafta sonra çok az bi açılma oluyor ama saç bildiğiniz siyah yani...

bende yeni boyadım kolestonun 9.1 ine ben çok beğendim.

saçımın rengini çok açtı. kızıllık gitsin diye küllü sarıyı tercih etmiştim. soğan kabuğu yada kahve köpüğü gibi bişey oldu. benim çok hoşuma gitti.

70 numarasını aldım çünkü tam istediğim renkti boyalı saçımın üstüne vurdum ama hiç tutmadı saçlarım aynı rengiyle duruyo(eğer boyalı saçta tutmuyorsa o ayrı tabi) ufacık bi renk açılması bile olmadı yani .( .. verdiğim 19 tlye yazık oldu .( bi dahakine alırsam kolestonun köpük boyasını alırım ..

Son düzenleme:
ben 2 ay önce kolestonun köpük kışkırtıcı kahve tonunu boyamıştım.memnun kalmıştım boyamakta da zorkuk çekmedim.bu sefer lorealın 53 numarasını aldeım ve dün boyadım çok koyu olmadı zemin saç rengim koyu kahverengi ben her iki köpük saç boyasından memnun kaldım.

ben 2 ay önce kolestonun köpük kışkırtıcı kahve tonunu boyamıştım.memnun kalmıştım boyamakta da zorkuk çekmedim.bu sefer lorealın 53 numarasını aldeım ve dün boyadım çok koyu olmadı zemin saç rengim koyu kahverengi ben her iki köpük saç boyasından memnun kaldım.

slm canım ben koleston kışkırtıcı kahve ve loreal 7.0 aldım ikisi de köpük boya.Ama cesaret edemedim ok koyu tutuyor diyorlar zemin rengim karamel ok aık değil.Sen de nasıl tuttu bu boyalar

galiba cok koyu oluooo :27: 30 dk olmadan yıkicam sanrımmm :) cok etkili ve pratik bişeyy :)

Canım benim de çikolata kahve üstüne sarı röflelerim vardı bugün boyadım hatta lafa dalmışım 1 saat tuttum kafamda resmen.. Çok koyu kızıl ve kahve karışımı bşy oldu bütün sarılar kapandıı :(( Kaç haftada aktı saçın akınca güzel oldu mu?

koleston köpük boya daha güzel oldu.benim kendi saç rengim koyu kahve o yüzden kötü olmadı bende ama haklısın resimdekinden bir ton koyu oluyor.bundan sonra 1. tercihim koleston kışkırtıcı kahve olacak.

kızlar bende 8.3 ü merak ediyorum kullanan varsa ne olur yazsın en son garnier koyu sarı aldım biraz koyultayım diye saçım resmen turucu kahve arası bir şey oldu oysa ne güzel sapsarıydı keşke boyamaz olaydım garnierdan önce palette deluxe 10.1 boyamıştım olmazsa yine 10.7 boyucam altın sarısı gibi bir renk istiyorum

70 numarasını aldım çünkü tam istediğim renkti boyalı saçımın üstüne vurdum ama hiç tutmadı saçlarım aynı rengiyle duruyo(eğer boyalı saçta tutmuyorsa o ayrı tabi) ufacık bi renk açılması bile olmadı yani .( .. verdiğim 19 tlye yazık oldu .( bi dahakine alırsam kolestonun köpük boyasını alırım ..

aynı şekilde bende 70 numara ile boyadım biraz önce ve sonuç hayal kırıklığı hiç birşey farketmedi bi dahakine bende koleston denicem loreal kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum paranıza yazık olur

dün boyadim (40 numara) cok koyu olmasi haricinde memnunum.. saca dagitmasida cok kolay.. :)

kızlar bende 8.3 ü merak ediyorum kullanan varsa ne olur yazsın en son garnier koyu sarı aldım biraz koyultayım diye saçım resmen turucu kahve arası bir şey oldu oysa ne güzel sapsarıydı keşke boyamaz olaydım garnierdan önce palette deluxe 10.1 boyamıştım olmazsa yine 10.7 boyucam altın sarısı gibi bir renk istiyorum

ben 9.1 küllü sarıya boyadım koyu yapmadı bayaaa açtı ama ben biraz fazla tuttum.

Back
X