koyu kestane boyalı saçlarımı 3 hafta önce açık kumral (ilk boyama için hiç olmadı açık kestaneye) döndürebilmek için renk açtırma işlemi yaptırdım. Kuaför "ilk boyamada açık kumral rengi tutturmak zor ayrıca saçın çok yıpranır 2. boyada tuttururuz" demişti bana da mantıklı geldi. Ama 10 güne kalmadı saçlar turuncuya yakın açık bakıra döndü.
Ben de nasılsa bir kez işlem gördü ve rengi açıldı bir daha kuaföre para bayılmaya gerek yok diyerek kendim boyamaya karar verdim. satıcı kızın önerisi ile hem denemek için bu ürünü aldım. Pek umutlu değildim açıkçası ama daha ilk boyamada ,dipten gelen işlem görmemiş kendi saçımın renginin, tek boyamada ve açıcı kullanmadan açık kestaneye ulaşması sürpriz oldu. (açık kumraldan vazgeçtim bu arada)
Ayrıca kuafördeki işlem sonrası kuruyup sertleşen saçlarımda belirgin bir düzelme oluştu. Zaten kuaförlerden haz etmem pek. hazır kampanyası da varken (15.09.2011 e kadar 9.90 tl) stoklamayı düşünüyorum.
kendi adıma üründen memnunum. ancak boyanın , katalogta görünen renkten(7.0 çok açık kestane yerine 6.0 açık kestaneye dönüştü) daha koyu renk yaptığına da katılıyorum. Sonuç olarak benim de istediğim açık kestaneydi.
saçlarım omuz hizasında, ve kutudaki ürün miktarı gereğinden fazla bile geldi diyebilirim.