Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni köpük saç boyası Loreal ~

bende dün loreal köpük boya aldım 50 saf kahve aldım kendi saçım kumral biraz koyu olsun isityorum ama inşallah çok fazla koyu olmaz eğer dediğniz gibi kutusundakini daha koyusu oluyorsa 20 dk tutayım simsiyah olamsın
yarın boyıcam bakalım sonuç ne olucak

dBende de hiç memnun olmadığım röfleler vardı. o kadar para verdim. oksijen sürmüş gibiydim. zaten boyamayı düşünüyordum. dün indirimde olduğunu görünce meraktan birazda hemen aldım.:)) ve evet biraz beklediğimden koyu oldu ama çok doğal duruyor. ve birkaç haftaya akacağını düşünüyorum. açıkçası memnunum. Migrostan 10 liraya aldım ama 150 lira verdiğim kuaförden daha çok memnun kaldım yahuu:))

istediğiniz rengin bir iki ton açığı olabilir. ben memnun kaldım ama size bir sürpriz olmasın. çünkü tonlar çok doğal. ama yarım saatte biraz fazla gelmiş olabilir tabi.

koleston böğürtlen siyaha boyayan var mı?

sanırım koyu renkler bayaaa koyu oluyor. kömür olmasın sonra :D

bugün boyadım ve sonuç güzel, evet biraz koyu oldu ama öyle çok fazla koyu değil
yani istediğim gibi oldu

koleston böğürtlen siyaha boyayan var mı?

sanırım koyu renkler bayaaa koyu oluyor. kömür olmasın sonra :D

mavi siyah oluyor canım. zaten böğürtlen siyahı koyu olduğundan daha ne kadar koyu olabilir =)
kutunun üzerindekine yakın olduğunu söyleyebilirim.
ama mavi siyah tonları düşünüyorsan palette nin gece mavisi daha hoş onu öneririm.

mavi siyah oluyor canım. zaten böğürtlen siyahı koyu olduğundan daha ne kadar koyu olabilir =)
kutunun üzerindekine yakın olduğunu söyleyebilirim.
ama mavi siyah tonları düşünüyorsan palette nin gece mavisi daha hoş onu öneririm.

aslında kızıl veya mor bir siyah düşünüyorum. mavi siyahın bana yakışacağını pek sanmam ondan dolayı sormuştum. böğürtlen siyahını.
peki palette in kızıl sihah gibi bi rengi varmıdır? yoksa bildiğiniz siha boyicam.

kızlarr hiç sarıya boyayan yokmu ben ilk kez boyıcam pratik gözüküyo kendm yaparım diye düsündm ve boyamaya karar evrdm benm sacım zaten kahve sarı yapsam benmkide koyu kızıl sogan kabugu falan olmas demi sarı istiyorum

lorealin casting serisi amonyaksız boyadır. köpük boyasıda castingin köpük sekli kesinlikle hiç bi kalıcılıgı aamonyaksız satışını ben yapıoyorum ve firmacılar satarken elinizle casting yazısını kapatın diolar bilen bilio ne kadar kapatıcı oldugunu :D

kolestonun köpük boyasıda oldukca koyu oluyo geri dönen müşterilerim oldu kimse memnun deil

lorealin casting serisi amonyaksız boyadır. köpük boyasıda castingin köpük sekli kesinlikle hiç bi kalıcılıgı aamonyaksız satışını ben yapıoyorum ve firmacılar satarken elinizle casting yazısını kapatın diolar bilen bilio ne kadar kapatıcı oldugunu :D

kolestonun köpük boyasıda oldukca koyu oluyo geri dönen müşterilerim oldu kimse memnun deil

ben anlamayan biri olarak saf saf bakardım :D ben ilk kez boyıcam almıyımmıki ozmn yaa

Ben koleston köpük boyanın en açık rengine boyadım açık kumrala, saçlarım karameldi ama koyulaştırdı ,ben açsın diye bekliyodum ama hayal kırıklıgına uğradım o kdrda para verdim boyaya . Boyaması acayip kolay, çabuk ama rengi tutturmak imkansız ben saçlarımı senelrdr boyarım ama 2 defa renk konusunda problem yaşadım biride budur heralde çünkü baya küllü sarı gibi yaptı saçımı açık saçlarımı koyulaştırdı resmen ,ben tekrar normal seriye dönücem sizede tavsiyem açık renk istiyosanız köpük boya almayın ;)

kızlaar lorealin reklamında jennifer lopezin saçları harika çok açık kestane yazıyor. boyasam o renk olur mu acabaa?

ya bişi sorcam bu köpük boya tekrar kullanılırmı.yani benim 15 günde beyazım çıkıyo.boyasam arta kalan bozulur mu.normal boyada arta kalan kullanılmıyo ya

kızlar ben bi 5 gün önce boyadım saçımı 50 numaraya saf kestane yazıyor ama siyah oldu . Koyu düşüyor falat akıo fazlasıyla o yüzden sorun yok . Onun dışında kullanımı inanılmaz kolay ve her yere eşit miktarda dağılıo renk farkı olmuo çünkü benim saçım uzun hep bi yerleri kuru kalırdı krem boyalarda bunda süper hiç öyle bi sorun yok . renk çok parlak oluo ışıl ışıl ama dediğim gibi kalıcı olduğunu sanmıyorum. Olsun bizde sık sık renk değiştiririz :D

arkadaşlar

40 numarası çok koyu çıkıyor hiç tavsiye etmiyorum dün boyadım saçlarım mavi siyah gibi oldu....:50:

Şimdi birdaha da açtıramam da artık... :5:

Back
X