Saç Rengi ve Saç Boyama Yeni köpük saç boyası Loreal ~

...ve cok memnun kaldim. Yillardir kuaforden kuafore kosturup elde edemedigim cikolata kahve kizil kestane rengini verdi. Sacim koyu kahve yer yer acik kestaneler var. Rengi kutudakinin biraz daha koyusu oldu dogru ama oyle buyuk bir fark degil. Bunda benim sacimin da koyu olmasinin sebebi var. Ikinci uygulamada rengi daha cok verecegini dusunuyorum. Ve ilk defa kendi kendime boyarken hicbir yeri ve kendimi batirmadim. Hic akmiyor hicbir yere ve daha kolay temizleniyor. Kesinlikla tavsiye ederim.

resminide koysaydınız keşke saçınızın..

saçımı acayip parlattı kestane rengini kullandım.yumuşacık oldu saçlarım kısacası memnun kaldım ve tavsiye ediyorum

tamam canım..benim bir arkadaşım ışıltılı kahve rengine boyamıştı banada fazla koyu gibi geldi..ama çok parlaktı..koyu sevenler için ideal sanırım..

Kızlar bende bugun anneme 53 numarasını aldım sıcak kestane dore denıyen varmı aranızda bu rengi:44:

Geçen pazar günü boyadım, Kestane rengine. Memnun kalmadım. Tamam uygulaması kolay cidden ama beyazları tam kapatmadı ve saçlarım yıkama sonrası çok döküldü. Bir daha kullanmam sanırım.:26:

ben de iki hafta önce kızıl büyüyle boyadım saçlarımı. saçtan boyayı yıkarken bekledikten sonra inanılmaz döküldü. avuç avuç. vehala dökülme devam ediyor. köpükle boyayıp saçları dökülen var mı başka kızlar? neden böle oldu :(

daha önce saçımı hiç boyatmadım şu an koyu kestane saç rengim.bir iki ton daha açık olsun istiyorum kumrala yakın bir şey olsun diye saçlarımı oryalle açmak istemiyorum çünkü zaten çok sağlıklı değiller bir de oryalle açtırırsam daha kötü olur diye korkuyorum köpük boyayla evde kendim çok açık bi renk alıp boyasam açılır mı acaba rengi?deneyen var mı acaba koyu zemin üzerine çok açık ton yapıp saç rengini açabilen biri var mı :44:

Ben kumral saçlarımı biraz koyulaştırmak için 50 numara olan saf kestaneye boyadım ama siyah oldu resmen gören arkadaşlarımda hep niye siyah yaptın dedi hatta. 1 hafta geçti ama hala akmıyor çok açılsın istemiyorum ama biraz aksın istiyorum...

kızlar benim saçımda şuan 5 numara saf kahve var boyadım birazdan yıkıyacağım..zemin rengi açık kumral gibi bişeydi bakalım ne çıkacak..

daha önce koyu kahve boyadığım loraelin köpük boyası üzerine az önce ateşli sıcak kahve boyadım.yıkadım rengi güzel bir kahve rengi oldu ben beğendim.yine loraelin köpük boyasını boyadım

arkdaşlar yardımınıza ihtiyacım var benim şaçlarımda röfle var ama bir yıla yakın zamndır nerdeyse boyatmadım dibi baya uzadı ortasından aşagı boyları şaçlarımın röfle dogal duruyor ama sormak istedigim şey altın karamelemi boyatsam tekrar dip röflemi yapsam bilemedim kararsızımmm yardımcı olun :12:

Son düzenleme:
koyu kakao renginin üzerine 50 numara saf kestane denedim tutmadı saçım yine aynı

Dün saçımı loreal 56 ateşli sıcak kahveyle boyadım.. çok memnun kaldım, rengi kızıl kahve gibi sanki ama kahve ağır basıyor, alt zemin rengim dipler koyu kahve, uçlar daha açıktı. yıpranma hiç yapmadı kesinlikle bu rengi düşünenlere tavsiye ederim....

Arkadaşlar ben kolestonun köpük boyasını 4 kez kullandım yani 4 ay.Her ay boyamak zorundayım çünkü beyazlarım hemen çıkıyor.İlk boyadığımda pratik gelmişti ama sonra memnun kalmadım.Ben kızıl tonunu kullandım, ilk önce çok koyu yapıyor,neredeyse siyaha yakın, yıkandıkça açılıyor ama istediğim kızıla ulaşasıya bir ay geçiyor.En önemlisi saçlarımı çok kuruttu ve sertleştirdi sanki saçlarım yanmış gibi oldu,fön bile tutmadı ayrıca saç derisini de pul pul yaptı.Hiç tavsiye etmem, bende hemen krem boyaya geri döndüm mecburen. Şimdi saçlarım yine eski yumuşak haline döndü.Benim gibi bir çok arkadaşım da aynı sorunları yaşadılar ve hemen krem boyaya geri döndüler.

Dün saçımı loreal 56 ateşli sıcak kahveyle boyadım.. çok memnun kaldım, rengi kızıl kahve gibi sanki ama kahve ağır basıyor, alt zemin rengim dipler koyu kahve, uçlar daha açıktı. yıpranma hiç yapmadı kesinlikle bu rengi düşünenlere tavsiye ederim....

evet canım ya ben 2. kez ateşli sıcak kahveye boyadım tam rengimi buldum diyebilirim :19:

Back
X