Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

ohh ne güzel sen kurtulmuşsun gözümde de korkuyo kurtulmakda istiyorum diş hastanesinde çene cerrahı tarafından çekilmesini de istiyorum onlarda 3-4aygibi uzak bi tarih veriyorlar galiba bir an önce kurtulmak için cesaretimi toplamam ve özelde yaptırmam gerekiyo

ben de 14 mayısta kürtaj olmak zorunda kaldım, 9 haftalık olması gereken bebeğim 6.haftada kalmış..

Allahım kimseye yaşatmasın, bizlere de bir daha tekrarlattırmasın çok çok acı bi durum :85:

Son düzenleyen: Moderatör:

selam kızlar

Ben 2010 eylül ayında ilk gebeliğimin 6.haftasında boş gebelik olduğunu öğrendim ve kürtaj oldum Ardından 2011 haziran da tekrar hamile kaldım ve 7 haftalıkken kanamayla başlayan erken düşük sonucu gene kürtaj oldum.Umudu kaybetmedim tabi ve 12 mart 2012 de tekrar hamile kaldım. gebeliğimin 7.haftasında kalp atışlarını duyduk bir oh çektik
ayaklar yere basmıyor tabi bugun 9.haftaya girdik ve kontrolumuz vardı.Ne yazıkki kalp atışlarını duyamadık sonlanmıştı.Cuma sabahı gene kürtaj olcam.
hamile kalma konusunu zannetmeyinki rahatım en son hamileliğimde 6-7 ay kendiliğinden olmasını bekledik olmadı,clomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.
Troit hastasıyım ilaç kullanıyorum.Bu 3 düşüğünde bilimsel bir tanısı yok 2 ayı geçemiyoruz ne hikmetse.
Genetik kan tahlili yaptırcaz şimdi ama onun sonuçları hemen çıkıyormu yada başka hangi testler yapılmalı bu şekilde çok sayıda kürtaj olup yada düşük yapıp çocuğu olan varmı
Ben maneviyatı çok kuvvetli ve kaderci biriyimdir vardır elbette bir sebebi diye düşünürüm ama bazen o kadar çok beynim dönüyorki aklıma neler geliyor bir bilseniz
Allahımın vardır elbet bir bildiği hayırsız sağlık sız olmaktansa hiç olmasın ve inşallah hepimizin hayırlı ve sağlıklı bebişleri olur

Genetik kan tahlilinin çıkması çok uzun sürmüyor, 1-2 hafta içinde belki de daha kısa zamanda sonuçlanır, kan pıhtılaşması ve bağışıklık sisteminle ilgili sorunlara bakıyorlar. Ayrıca kromozom analizi de yaptıracaksanız genelde 1-1,5 ayı buluyor testin sonuçlanması, hem size hem de eşinize bakılmalı bu test.
Bu durumu yaşayan ve sonrasında konan teşhisle birlikte er ya da geç bebeğini kucağına alan çok kişi var. Ben de 3 düşükten sonra 1 yıl hamile kalamamış ve aşılama yolu ile hamile kalmıştım, Aralık ayında son kürtajımı oldum ve Mart ayında bu sefer çok zaman geçmeden tekrar hamile kaldım. Şu anda 12. haftamdayım, ilk defa bu zamanı gördüm, inşallah bu sefer 40 haftayı da görmek nasip olur.
Çok zor ve çok yıpratıcı bir süreç...aman testlerinizi ihmal etmeyin biran önce yaptırın sonra da eğer bir sorun bulunursa o konuda uzman bir doktor bulup ona göre devam edersiniz.

Bana konan teşhis kan pıhtılaşması. Trombofili paneli diye bir test var. Testleri yaptırdıktan sonra sonuçları ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım veya eksik yapılmış birşey görürsem söylerim.

Son düzenleme:

cok gecmis olsun diyorum.

zeynebim19 geçmiş olsun Allahım kimseye bidaha yaşatmasın bizlerde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah..

sabah yazılarınızı okudum.. benim gibi imtihan geçiren birsürü kardeşim varmış dedim...
rahat olun rabbim eninde sonunda yüzümüzü güldürecek inşallah..
ben de 14.04.2012 de kürtaj oldum... ikinci kürtajımdı..
iki yıllık evliyim.. Rabb ime duacıyım, o yüzümüzü güldürsün başka kimselere muhtac etmesin inşallah.. hepimizi...
şu mübarek 3 aylar içeince bizlere beklediğimiz müjdeyi versin inşallah..
duanızda unutmayın...

ismimin altındaki etikete bakıp hamile oldgumu düşünmeyin kürtajı olduktan sonra yemi girdim.. daha kaldırmadım o etiketi.. zaten nasıl yapacağımı da bilmiyorum .. bir ara halledeceğim onu da inşallah..

ben 1 gün önce sağlıklı olan yumurtalıgımı, over torsiyon sebebiyle, kangren olması sebebiyle 1 gecede kaybettim, anne olma sansım %50 daha az, umarım hepiniz bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...

ben 1 gün önce sağlıklı olan yumurtalıgımı, over torsiyon sebebiyle, kangren olması sebebiyle 1 gecede kaybettim, anne olma sansım %50 daha az, umarım hepiniz bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...

cok gecmis olsun. nedeni ne oluyor acaba bunun? benim ablam da kist nedeniyle bir yumurtaligi alinmisti ama dogal yoldan iki gebelik yasadi...

5 subatta kürtaj oldum,iki ay dinlenme verdi dr biz her ihtimale karsı 1 ay daha bekledik,regli olmam lazım bugun test yaptım negatif bekliyoruz :) insallah hazıran ayını hamile olrak bitiririm.........

Allah sabır versin inş. dualarımızı kabul etsin

venuscugum hic ses vermiyorsun...benim de korunma bitiyo bu ay:18:

merhaba cemrecik.iyiyim çok şükür.herşey yolunda çok kötü günler atlattık ama artık 13 haftalık olduk iyi gidiyor ikili test falan yapıldı risk düşük çıktı.şuan için normal görünüyo.bebeğimizde 7,5 cm olmuş.hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah.üzüzcü günlerde geride kalır uöarım.senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah. allah isteyen herkese versin.herkese selamlar.

merhaba. ben de 13 mayısta tamamlanmamış düşük nedeniyle kürtaj oldum. doktor 40ına kadar ilişki yasak dedi.tekrar gebelik için 1 2 ay bekle yeter dedi. tekrar istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acele etmem aynı şeyleri yaşamama sebep olursa diye.Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

benim de 3.5 aylık bebeğimin kalbi durduğu için alındı... bana doktor 3 ay dedi ben 2 adet dönemi geçince başlamayı düşünüyorum çivi çiviyi söker diye ancak ozaman acım diner diye düşünüyorum ilk bebeğim ilk denememizde olmuştu ama kürtajdan sonra acaba bi sıkıntı olur mu tekrardan hamile kalabilir miyim hemen diye endişeleniyorum... umarım isteyen herkese Rabbim nasip eder...

geçmiş olsun canım..Allahım tekrar yaşatmasın inşallah...

sanada geçmiş olsun canım...
bende bebeğimi kaybettim..doktorum 3 ay dedi..bende senin gibi 2 adet geçirip çalışmalara başlıcam...
bende endişeliyim kürtaj dolayısıyla....inşallah sorun yaşamayız canım...

Allahım tekrar sağlıklı ömürlü hayırlı bebeişler nasip eder hepimizeee inşallah

aminnnn canımmm... inşallah... senin kaç haftalıktı? sana da hap verip bebeği düşürterek mi yaptırdılar kürtajı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…