Yeni kürtaj olanlar ne zaman korunmayı bırakacaksınız..........

meraba arkadaşlar sizlerde bi değişiklik var mı ben de epeydir yazamadım.beyazz adet oldun mu merak ettim.benim de adetim bitti.başladık çalışmalara

Merhaba hanımlar.Bende 11 haftalıkken bebeğimin gelişiminin ve kalbinin durması nedeni ile 9 ocakta kürtaj oldum. 10 şubatta adetimi oldum ve çalışmalara başladım dr. 3 ay demişti ama beklemiycem.3 yaşında bir kızım var yaşım 31 yaş daha fazla geçmeden 2.cide aradan çıksın dedik. Hayırlısı bakalım bu ay tutacakmı.

kızını Allah bhayağışlasın. yaşın o kadar çok değil yani en azından bana göre. korunmamana gelince zaten vücut hazır olunca kalınıyormuş. bunu bir doktordan duymuştum.

geçmiş olsun.doktorun biri bana da 6 ay demişti.kendi doktorum korunma dedi.ben ilk adetten sonra korunmadım.geçen hafta 2. adetimde bitti.bu ay inşallah tutar.korunmamakla iyi yapmışım kalmak o kadar da kolay değilmiş demekki.bu ay hergün deniycez hayırlısı bakalım.

Merhaba ben 23 Ağustos'ta 21+2 haftalık hamileyken kaybettim bebeğimi,cok şükür 4,5 yasında bir oğlum var bir oglm daha olacaktı Rabbim nasip etmedi .bugun tam 189 gun olmuş
Esim daha hazir değilim dediği icin ikinci icin çalısmalara baslayamadik ama oglm ve ben cok istiyoruz bir bebis
Esimi ikna etmeye calisiyorm Bakalim
Bu arada yasım 34

Son düzenleme:
kızını Allah bhayağışlasın. yaşın o kadar çok değil yani en azından bana göre. korunmamana gelince zaten vücut hazır olunca kalınıyormuş. bunu bir doktordan duymuştum.

Sağol canım Allah sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah.hayırlısı işte. biz başladık Allah ne zaman verirse..Ben çalışan bir anneydim ve kızımla birlikte ara vermiştim işe 2.cide olursa oda biraz büyür tekrar çalışmaya dönerim diye düşünüyorum.Kısmet bakalım ne zaman kavuşucaz.

sağol. Vücut kendini toparlasın diye 3 ay dedi ama bende kendimi toparladığımı düşünüyorum sağolsun kızım zaten üzülmeme hiç fırsat vermedi Allah ona sağlık sıhhat uzun ömür versin. Allah inşallah fazla aratmadan sağlıklı sıhhatli evlatlar verir sizede.

dusuk veya kurtajdan sonra gebe kalma ihtimali artiyormus, yani bu demek degil ki hemen ilk denemede hamile kalinir ama hamile kalma sansi artiyormus sanirim. bu konuda bilgisi, tecrubesi olan varmi dir acaba?

dusuk veya kurtajdan sonra gebe kalma ihtimali artiyormus, yani bu demek degil ki hemen ilk denemede hamile kalinir ama hamile kalma sansi artiyormus sanirim. bu konuda bilgisi, tecrubesi olan varmi dir acaba?

çevremde çok var düşük yapıp daha kolay gebe kalan.. yollar açılıoymuş sanırım, sen ne kadarlık evlisin bebiş çalışmaları ne zamandır? ben yeni evliyim şu ara düşünmüoruzda şunu merak ediyorum ilişkiden sonra bi kaç gün fazla hareket etmmek gerektiği doğrumu bebk tutsun diye felan ben çok hareketliyimödşr merdiven inip çıkmak felan önlermi?

Ay avatarına bayıldım ne güzel lıkır lıkır içiyor yahu
Bu arada soruna cevap vereyim.Onunla alakası yok
Yumurtalık rezerveniz ve doğurganlığınızla alakalı bi durum
Çabuk hamile kalan bi kadın mısın canım?

Canım bu dediğin bana mantıksız geldi
Çünkü gözle görülemeyecek kadar küçük oluyor
Henüz embriyo olmuş oluyor
Hiç sanmıyorum bir merdiven inip çıkmayla düşeceğini yada tutmayacağını
Ben ilk defa duydum bunu canım

meraba arkadaşlar sizlerde bi değişiklik var mı ben de epeydir yazamadım.beyazz adet oldun mu merak ettim.benim de adetim bitti.başladık çalışmalara

malesef canim adetimin olmasi gereken zamanda agrilarim ve lekelenmeler oluyo ama gerisi gelmiyo. persembe günü baska doktora gidicem bakalim. cok canim SIKILIO bu duruma yaaa. offf ilk adetten sonra korunmucam diyodum Allah iste zorla 3 ay bekletti :))) martin 5 inde 3 ay oluyo.
kürtajdan iki hafta sonra babaannem vefat etti ve ben cok etkilendim cok fazla üzüldüm. beklemedigimiz anda aniden hic hastaligi yokken vefat etti ben yeni etkisinden kurtuluorum. gecen tvde bi doktor ani ölüm haberlerinin adeti kesebilecegini söyledi esim acaba ondan mi diyo bilmiyorum. persembe görcez bakalim

bikac gun degil canim, bikac saat hareket edilmiyor belin altina yastik koyulup bekleniyor ki disariya sperm kacmasin, hepsi iceri dogru hucum etsin

4.ay kaldim hamile ama bos gebelik oldu maalesef

beyazz sitresten olabilir tabi.bana doktorum eğer adetim gelmeseydi bi ilaç vermişti adetin gelmesi içinmiş.sana doktorun öyle birşey vermedi mi?

evet ben de öyle duymuştum çok umutluydum ama ilk ay olmadı.inşalllah bu ay olur ama bu ay da eşim biraz grip hayırlısı artık.

Kızlar günüm geçti beklemedeyim. yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bugün adet olmazsam eğer.2 ay oldu kürtaj olalı bir kere adet gördüm ikinciyi görmem inşallah.kısmet bakalım test neler dicek

inşallah hamilesindir.ben de bu ay bekliyorum inşallah olur 1 hafta falan var adetime şimdi test yapmak istemiyorum çıkmaz daha moralim bozulur sen idrar testi yaptın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…