- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.019
- 548
- Konu Sahibi Mistikyolculuk
Sarimanolyayi nerede görsem tanırım ...siyah peruk taksa bileNiye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarimanolyayi nerede görsem tanırım ...siyah peruk taksa bileNiye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?
Ne manolyasi, ne oluyo yaYine alakasız cevaplar.
Hoşgeldiniz sarı manolya![]()
Sarimanolyayi nerede görsem tanırım ...siyah peruk taksa bile![]()
İstediğin şehre sonunda tayin olabilmissin ,evini almışsın (Allah içine sindirsin),çocuğun senin yanında gerisini takma bile kafana! Kurumuna vardigin dikekceden haberdar meraklı bir adam belki yeni müdürün ..belki de gevşek bir adam bilemeyiz ..sen işini yapar akşam olunca gidersin yuvana..sıkma canını benceOfff millet eğlenceye vurdu benim sorunum kaynadı offff
Arkadaşım çok moralim bozuk, ağlayacağım.eski erkek mesai arkadaşım bana libidosunun o gün yüksek olduğunu söyleyen birisiydi.eski müdürüm bişi yapmayınca savcılığa suç duyurusunda bulunacaktum.boyle sıkıntılar oldu.eski.muduru de konu hakkında bişi yapmadığı için şikayet edecektim.sonrasinda aramız düzeldi ama dedikodumu yapmış.duzen kolay kurulmuyor maddi manevi zarardayim.daha işe başlamadan böyle konuşma canımı acayip sikti ve oraya gitmek istemiyorumİstediğin şehre sonunda tayin olabilmissin ,evini almışsın (Allah içine sindirsin),çocuğun senin yanında gerisini takma bile kafana! Kurumuna vardigin dikekceden haberdar meraklı bir adam belki yeni müdürün ..belki de gevşek bir adam bilemeyiz ..sen işini yapar akşam olunca gidersin yuvana..sıkma canını bence
Kuruma verdiğim dilekçeyi sadece eski müdür ve personel işleri biliyor.yeni müdür bilemez.mazeret tayini yapmaddimİstediğin şehre sonunda tayin olabilmissin ,evini almışsın (Allah içine sindirsin),çocuğun senin yanında gerisini takma bile kafana! Kurumuna vardigin dikekceden haberdar meraklı bir adam belki yeni müdürün ..belki de gevşek bir adam bilemeyiz ..sen işini yapar akşam olunca gidersin yuvana..sıkma canını bence
Buyeni müdüre nasıl davranmalıyım, pek de arkadaş canlısı değildi.seni kizlar la tanıştırayım dedi.ben de müdürüm vaktim.yok, tapu işlerine kosturuyorum dedim,Pzr gel de tanıştırayım dedi, o zaman hız gitmiştim kuruma, ben bu adamı görmek istemiyorumİstediğin şehre sonunda tayin olabilmissin ,evini almışsın (Allah içine sindirsin),çocuğun senin yanında gerisini takma bile kafana! Kurumuna vardigin dikekceden haberdar meraklı bir adam belki yeni müdürün ..belki de gevşek bir adam bilemeyiz ..sen işini yapar akşam olunca gidersin yuvana..sıkma canını bence
Verdiğiniz alakasız cevaba bakarak o kişi olduğunuza yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Buyeni müdüre nasıl davranmalıyım, pek de arkadaş canlısı değildi.seni kizlar la tanıştırayım dedi.ben de müdürüm vaktim.yok, tapu işlerine kosturuyorum dedim,Pzr gel de tanıştırayım dedi, o zaman hız gitmiştim kuruma, ben bu adamı görmek istemiyorum
Bence de.o kadar dalga geçecek ve ben onun dediklerini yapacağım... saçma.mudurluk ayrı bişi haddini aşmak ayrı bişi.daha ilk günden böyle olursa ben de tepki veririm, soğumak gibiGidip tanısmaniza gerek yok bence. Zaten ise başlayacaksınız o zaman tanışırsınız.
Bütün heyecanım gitti.Bencede gidip tanışmalısın. Asıl gitmezsen sorunlu oldugunu düşünürler ilk zamandan böyle davranmamalısın. Ayrıca hiçbirşey seni etkilemesin bence, yeni bir hayat yeni bir düzen. Bu sizi heyecanlandırsın, hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Çoğu kişiye göre ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın bence.
Müdürün de çok umrundaydı.daha ilk günden böyle olursa ben de tepki veririm, soğumak gibi
Niye o kişi olduğunu düşündünüz? Memleketler mi tutuyor?