- 20 Kasım 2018
- 14.375
- 54.816
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Aslında değilim yani gayet normal sıradan bir kadınım. Benimle hava atabilir mi, sanmam.skor havası atmıştır.
güzel gösterişliysen birde oh tadından yenmez egosunun..
Bir sebepten söylemiş önemli değil ki. Son mesajı da sevgilisinin bilgisi dahilinde atmış. Bana, kıza karşı açık olmaya ve onun güvenini kazanmaya çalışıyor gibi geldi.Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben olayın içinde olduğum için taraflı bakıyorum sanırım, siz ne düşüneceksiniz, tuhaf mı yoksa gayet normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Bir erkek, birkaç ay önce kısa süre görüştüğü bir kadını (ben) yeni sevgilisine niye anlatır? Hatta bu adam kıza beni mi göstermiş??
İkimiz de dansla uğraşıyoruz ve küçük yerde yaşıyoruz, dolayısıyla gidilen mekanlar ve kişiler mecburen hep aynı oluyor. Haftanın üç günü aynı ortamlardayız. En son konuşmamız da gayet medeni, gayet düzgündü.
Pazartesi akşamı eş değiştirmeli bir grup dansına arkadaşım zorla soktu. Arada partner olduk kısa süreli, onda sorun olmadı ama dansın sonunda tamamen tesadüfen biz çift olarak kaldık ve bir süre dans etmemiz gerekiyordu, bu önce durdu yanımda, sonra beni öylece pistin ortasında bıraktı gitti yerine oturdu. Durumu fark eden biri koştu benim karşıma geldi. Hiç hoş bir durum olmadı tabii ki, benim arkadaşlarım da fark etti “noldu orada öyle” diye.
Ben de dün mesaj attım, “bu davranışı hak edecek bir şey yapmadım, birbirimize 20 sn tahammül edemeyecek durumda değiliz, benden ne istiyorsun anlamıyorum” temalı. Cevap geldi.
“Kız arkadaşım ordaydı ve seni de biliyor diğer her şey gibi, o yüzden öyle bir şey gerekliydi” diye. Ben cidden şaşırdım bu cevaba, insan exini niye kız arkadaşına gösterir? Beni göstermemiş olsa kızın beni tanımasına imkan yok, dolayısıyla dansı bırakmasına sebep yok. Dün ben onu takipten çıkarana kadar instagramda beni takip de ediyordu mesela.
Ben de haliyle sordum “diğer her şey gibi beni biliyorsa bile (ki beni ne diye anlattın) neye benzediğimi, tipimi, kim olduğumu nasıl biliyor ki” diye.
“Ben sana sadece bu açıklamayı yaptım, daha fazla yazmazsan sevinirim” diye kestirip attı.
Şimdi ben olayın taraflarından biri olduğum için objektif bakamıyorum haliyle. Devamlı aynı ortamlara girdiği bir exini, yeni sevgilisine anlatması normal bir şey mi? Bana normal gelmedi çünkü? Bir de tutup beni mi göstermiş kıza da kız kim olduğumu biliyor?
Bizi bilen yok. Yani eskiden görüştüğümüzü ettiğimizi onun tarafı da benim tarafım da bilmiyor.bence normal
ortamlarda birileri anlatır diye o öncesinde anlatmış
yani sevgilisine birisi bak bu lyanna seninkini Ex i dese daha beter olur diye o anlatmış da dans etmeyip bırakması garip
Bizi bilen yok. Yani eskiden görüştüğümüzü ettiğimizi onun tarafı da benim tarafım da bilmiyor.
En azından o geceye kadar benim tarafım bilmiyordu, olaya şahit olup "o neydi ya noldu orada" diyen üç arkadaşım mecbur öğrendi bitmiş gitmiş şeyi.
Hmm bu hiç aklıma gelmemişti.Bir sebepten söylemiş önemli değil ki. Son mesajı da sevgilisinin bilgisi dahilinde atmış. Bana, kıza karşı açık olmaya ve onun güvenini kazanmaya çalışıyor gibi geldi.
Anlatmasına anlatır ama kız beni nasıl tanıyor, yani beni "bak bu o" diye mi göstermiş sevgilisine?Birbirimize herşeyi anlatalım, gizli saklımız olmasın demişlerdir belki de?
Hem anlatması esas mesele değil burada. Sana saygısızlık yapmış öyle bırakarak. Madem dans edemiceksin başkasıyla ne diye öyle bir ortama giriyosun dimi ama?
Ben senin yerinde olsam bi kelime etmem bundan sonra, sevgilisi yanlış anlamaya meyilli demek ki
Evet göstermiş olabilir yada internetten fotoğrafını bulup göstermiştir. Şimdi sevgilisine danstan bi sevgilim olmuştu hep ortamda dediyse kızda doğal olarak kim diye sormuştur. Sen merak etmez miydin sürekli karşılaşacağın sevgilinin eski sevgilisini?Hmm bu hiç aklıma gelmemişti.
Olabilir evet.
Anlatmasına anlatır ama kız beni nasıl tanıyor, yani beni "bak bu o" diye mi göstermiş sevgilisine?
Zaten karşılaştığımızda birbirimizi tanımazdan geliyoruz. Yani bir sohbetimiz falan yok, zaten tek kelime etmiyoruz.
Ordaymış, ben görmedim. Zaten kızı tanımıyorum.Ben şeyi anlayamadım. Sevgilisi o ortamda var mıydı?
Küçük yerdesiniz ya belki ondan dolayı öğrenmiştir.
Ama ne olursa olsun çok saçmalamış
Dert etmiyorum aslında sadece anlamaya çalışıyorum çünkü indirekt bile olsa olayın taraflarından biri benim.ama siz ve o biliyorsunuz
ben sevgilinizin konumunda olsam anlatırdım
zira bakın aynı ortama sık giriyorsunuz dans vs yakın faaliyetler
o sevgilisine bunun anlatmasa ve herkes gibi sizinle de dans etseydiniz sonra da gıcık bir kadın olarak sevgilisinin yanına gidince "aaa eski sevgilim X, hala iyi dans ediyorsun" deseydiniz adam ne duruma düşerdi
bence adam tedbir almış bunda sizin dert etmeniz gereken bir durum yok
Dert etmiyorum aslında sadece anlamaya çalışıyorum çünkü indirekt bile olsa olayın taraflarından biri benim.
Benim anlamadığım kız beni nasıl tanıyor? Yani tamam anlatır eder biri vardı falan filan ama kız benim neye benzediğimi, tipimi niye biliyor? Ben erkek arkadaşıma "bak şu" diye göstermezdim mesela.
Bir de öyle yanına gidecek edecek bir durumum yok, o da biliyor.
Ben sadece durumu anlamaya çalışıyorum aslında.
Uzaklaşma imkanımız yok, onun da benim de. Bunun tek yolu dansa gitmemek, ikimiz de birbirimiz için bundan feragat etmeyiz. Ki birbirimizin ortamına gideceğimizi ikimiz de biliyoruz.Anlatması gayet normal. Aynı ortama girdiğiniz için de göstermiş. Asıl göstermese kız bunu daha sonradan öğrense neden sakladınki olur.
Sürekli aynı ortamdayız, küçük yer diyorsunuz ama bir şekilde uzaklaşmaya çalışın yoksa daha çok her hareketinden anlam çıkartacaksınız.
Ben sormazdım herhalde hangisi olduğunu göster diye. Devamlı dikkatim ona kayar, baktı mı etti mi naptı diye düşünürüm diye "hangisi göster" demezdim diye düşünüyorum.Evet göstermiş olabilir yada internetten fotoğrafını bulup göstermiştir. Şimdi sevgilisine danstan bi sevgilim olmuştu hep ortamda dediyse kızda doğal olarak kim diye sormuştur. Sen merak etmez miydin sürekli karşılaşacağın sevgilinin eski sevgilisini?
Ahaha yardır be kuzumHerif zaten baştan beri yamuktu.
İlişkiyi bitirmeni kendine yediremedi beyefendi, iletişimi keserek seni alt etmeye çalıştı. Geçmişte bir şeyler yaşamış, aynı ortamda bulunan iki insan birbirine selam verecek seviyede sürdürebilirdi iletişimi ama adam öküzcan olduğu için beceremedi. Şimdi bir de işin içine yeni sevgili girince hareketler iyice dengesizleşti.
Seninle birlikteyken de diğer kadınları anlatan bir adamdı bu. Sen sormuyordun kim olduklarını, sorsan belki öğrenecektin sen de. Gevşek herifin teki işte. Allah yeni kıza sabır versin.
Daha önce de dediğim gibi bu adam hiç hayatına girmemiş, hiç var olmamış, x isminde bir adamı hiç tanımamışsın gibi düşün. Başka çıkış yolu yok bunun. O da kendi çapında takılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?