- 20 Kasım 2018
- 14.443
- 54.969
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Yani aslında gayet de yapıyoruz ayrı gayrı. Yani adam sevgili buldu ,bayağı ayrı yapıyorSiz şu birbiriyle yapamayan ama ayrı da yapamayanlardan olmuşsunuz hayırlı olsun :)
Hı hı tabi tabiYani aslında gayet de yapıyoruz ayrı gayrı. Yani adam sevgili buldu ,bayağı ayrı yapıyor
Direkt söyleyecek bir adam sen de biliyorsun. Son yüzyüze konuşmamızda da, dünkü mesajlaşmada da "benim ortamıma gelme" derdi açıkça öyle bir rahatsızlığı olsa. Tabii ki zırt pırt beni görmekten mutlu değildir ama söylerdi gelme diye.Dansa gitmekten vazgeçmeni sağlamaya çalışıyor olabilir mi? Hani orası onun ortamıydı, sen sonradan dahil oldun, senin gitmen gerektiğini düşünüyor olabilir. "last in first out"
Yani bence de öyle, ben de o yüzden şaşırdım.Bence gayet gereksiz bir davranış.
Ay demeyin öyleHı hı tabi tabi
Direkt söyleyecek bir adam sen de biliyorsun. Son yüzyüze konuşmamızda da, dünkü mesajlaşmada da "benim ortamıma gelme" derdi açıkça öyle bir rahatsızlığı olsa. Tabii ki zırt pırt beni görmekten mutlu değildir ama söylerdi gelme diye.
Sen hala aklı fikri sende diye düşünüyorsunNormalmiş ama beni kıza göstermesi, gelen yorumların geneli öyle. Ben farklı düşünmüşüm demek ki.
Evet bakalım bu umursamadığın adamla ilgili haftaya hangi konuyu açacaksınGururunu yediğim, daha napacağım acaba ben. İstediği gibi tamamen yabancı gibi davranıyoruz birbirimize, tek kelime etmiyoruz hayır napayım daha
Adam birer hafta arayla önce partnerimi düşürdü, sonra pistte bırakıp gittiHer hafta bir ekşın, bakalım bu hafta neler olacak.
Anladım. Ne bileyim öyle sevgiliye anlatacak bir şey değildi bence, o yüzden beklemiyordum kıza beni de anlatmasını hatta göstermiş olmasını. O yüzden şaşırdım.
Ben erkek arkadaşıma onu anlatmam mesela, çünkü adamın o ortamda huzursuz olmasını gerektirecek bir şey değil.
Ya ben zaten gruba kalkmıyorum ki biliyorsun. Zorla sokuldumSöylemez çünkü söylese de umursamayacağını biliyor. Yani gelme dese gitmeyecek misin? Seni ortamdan afaroz ettirme şansı da olmadığı için bu tip salakça bezdirme çabalarına giriyor bence. Bu akşam da gelirse saçma sapan bir şey yaşama ihtimalin yüksek. Grup danslarından o kalktıysa uzak dur bir müddet. Onun için değil, kendi ruh sağlığın için.
Başka ortamda olma şansı yok.kız huzursuz olsa erkek o ortamda olmazdı ki.
bir örnek vereyim mesela erkek arkadaşımın bir gece sarhoşken sadece öpüştüğü bir kız var bu laf arasında geçti ben de güldüm geçtim. neyse bir proje için hep birlikte bir araya gelmemiz gerekti ben takmadım çünkü ikisi de sarhoşken öpüşmüşler ertesi gün konuşmamışlar bile. ama sevgilim ben huzursuz olurum belki diye kızla masanın aynı tarafında bile oturmamıştı. halbuki ben takmam bile huzursuz olmam yani belki o kız da öyledir takmıyordur.
kız rahatsız olmasa da adam ona karşı sorumlu hissedip öyle davranmış olabilir.
Dans etmemesi normal, zaten ben kalkıp onu dansa falan davet etmedimaynı ortama girecekseniz anlatması normal. hatta dans etmemesi de normal bence sadece çok öküzce iş yapmış o da sizi umursamadığından gibi görünüyor. yani sizin kırılmanız alınmanız umrunda değil.
dans gecesi dediğiniz salsa bachata falansa ben adam gözümün önünde exiyle dans etse kafasını uçururum heralde.
Aklı fikri bende diye düşünmüyorum. Dediğim gibi birbirimizi tanımazdan geliyoruz, tek kelime etmiyoruz, kendi hayatlarımıza bakıyoruz.Evet bakalım bu umursamadığın adamla ilgili haftaya hangi konuyu açacaksın
Bana özel olduğunu düşünmedim zaten. Sadece dediğim gibi ben anlatmazdım. Hani anlatsam bile kalkıp göstermezdim, o yüzden bana değişik geldi.Aynı ortamdaymışsınız tabiki söyleyecek yani sonradan sevgilisi bir şekilde öğrenirse veya size güvenmiyordur bir şekilde ortaya çıkar diye düşünmüş ve sorun olmasın diye söylemiştir yani kızda merak etmiştir ve göstermiştir.Bunda size özel bir durum yok gayet normal.
Dediğim gibi sonradan duyma imkanı yok. Bilen yok çünkü.gayet normal bence.hepimiz birbirimize dürüstçe geçmişimizi anlatıyoruz.e bir de aynı kurstaymışsınız sonradan duyar vs diye anlatmış baştan çocuk.
Sakin ol :))tatlı ve kibar kızsın kırılabileceğini düşünmemiştim. Aklınız birbirinizde de olabilir.bu normal bişey.Aklı fikri bende diye düşünmüyorum. Dediğim gibi birbirimizi tanımazdan geliyoruz, tek kelime etmiyoruz, kendi hayatlarımıza bakıyoruz.
İki hafta önce buluştuk, oturup konuştuk mesela, bununla ilgili bir konu açmadım :)
Bugün konu açmamın sebebi de daha önce bir üyeye dediğim gibi, indirekt de olsam olayın taraflarından biriyim ve anlam veremediğim bir şeyi sormaktı. Çoğu üye normal olduğunu söyledi, o zaman ben yanlış düşünmüşüm dedim. Bunda ne var?
Normalde beni biraz tanıyorsa kıza gidecek halim olmadığını bilirdi. Ben niye bitmiş gitmiş şeyi anlatayım? Kendi arkadaşlarım bile bilmiyordu. Ama dediğiniz mantıklı.Sizi belki yanlış tanıyorsa, bir sebeple yalan yanlış birşeyler anlatırsanız belki diye düşünerek tedbir amaçlı anlatmış olabilir. Çünkü aynı ortamlardaymışsınız.Mecbur anlatacak. Yanlış anlaşılma olmasın diye şahsen ben de önceden anlatırdım ilişkimde sorun yasamak istemiyorsam.
Eşime önceleri ben de eski erkek arkadaşımı göstermiştim.Aynı donanmada görev yapıyorlar ve bazen yakın yere düşüyor görevleri. Olur da bir densizlik eder, yalan yanlış birşey anlatırsa diye ben direk sevgiliyken eşime anlattım bu durumu. Şu şu sebepten ayrıldık diye. Şimdi eşimin güveni tam o yüzden bana. Bunun gibi bir sebep olabilir.
Yok zaten uzayacak bir mesajlaşma durumumuz yok. Diyorum ya karşılaştığımızda birbirimizi görmezden geliyoruz.Eski sevgililerini anlatması çok saçma değil mi diye bir soru yok çünkü anlatmayı doğru bulan var anlatmamayı da doğru bulan var. Ben anlatılmamasından yanayım mesela, ama herşeyini anlatıp açık olmak istemiş olabilir. Küçük bir yerde yaşıyoruz, herkesin girip çıktığı yerler aynı demişsiniz, kız arkadaşı sizi biliyodur bu durumda tabi, olabilir gayet normal tanıması.
Eğer sizinle mesajlaşmayı uzatmak isteseydi, kız arkadaşını önemsemiyor ve eski görüştüğü kızları anlatarak hava atmaya çalışıyor derdim ama mesajlaşmayı kesmiş, bu durumda kıza şeffaf olmak istemiş demek ki.
Normalde beni biraz tanıyorsa kıza gidecek halim olmadığını bilirdi. Ben niye bitmiş gitmiş şeyi anlatayım? Kendi arkadaşlarım bile bilmiyordu. Ama dediğiniz mantıklı.
Neyse eğer derdi buysa kendi bilir tabii. Hakkımdaki yanlış bir düşüncesi olsa da hareketin bir mantığı oluyor o zaman. Teşekkür ederim :)
Yok zaten uzayacak bir mesajlaşma durumumuz yok. Diyorum ya karşılaştığımızda birbirimizi görmezden geliyoruz.
Kızın beni bilmesine imkan yok, kimse "biz"i bilmiyordu. Söylemese de hiç bilmezdi.
Hayır mesela anlamadığım şey şu, kız beni bu kadar biliyorsa, kıza bu kadar dürüst olma derdindeyse niye ben çıkarana kadar hala instagramda takip ediyordu? Ben çıkarttım, ertesi gün o çıkarttı. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor ama kendince vardır mantığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?