Yeni sevgilisine beni anlatmış olması normal mi?

Dansa gitmekten vazgeçmeni sağlamaya çalışıyor olabilir mi? Hani orası onun ortamıydı, sen sonradan dahil oldun, senin gitmen gerektiğini düşünüyor olabilir. "last in first out"
Direkt söyleyecek bir adam sen de biliyorsun. Son yüzyüze konuşmamızda da, dünkü mesajlaşmada da "benim ortamıma gelme" derdi açıkça öyle bir rahatsızlığı olsa. Tabii ki zırt pırt beni görmekten mutlu değildir ama söylerdi gelme diye.

Söylemez çünkü söylese de umursamayacağını biliyor. Yani gelme dese gitmeyecek misin? Seni ortamdan afaroz ettirme şansı da olmadığı için bu tip salakça bezdirme çabalarına giriyor bence. Bu akşam da gelirse saçma sapan bir şey yaşama ihtimalin yüksek. Grup danslarından o kalktıysa uzak dur bir müddet. Onun için değil, kendi ruh sağlığın için.

Sacma bi adam mış .. belki kız sormuştur etmiştir o da anlatmıştır seni ona karsı güven kazanmak amacıyla .. ama yine de sacma biadam olduğunu değiştirmiyo bu..

Ay demeyin öyle Adamla devamlı karşı karşıyayız zaten ama gerçekten bitti gitti o iş.[/QUOTE]
Dedim valla
Normalmiş ama beni kıza göstermesi, gelen yorumların geneli öyle. Ben farklı düşünmüşüm demek ki.
Sen hala aklı fikri sende diye düşünüyorsun
Evet bakalım bu umursamadığın adamla ilgili haftaya hangi konuyu açacaksın

kız huzursuz olsa erkek o ortamda olmazdı ki.

bir örnek vereyim mesela erkek arkadaşımın bir gece sarhoşken sadece öpüştüğü bir kız var bu laf arasında geçti ben de güldüm geçtim. neyse bir proje için hep birlikte bir araya gelmemiz gerekti ben takmadım çünkü ikisi de sarhoşken öpüşmüşler ertesi gün konuşmamışlar bile. ama sevgilim ben huzursuz olurum belki diye kızla masanın aynı tarafında bile oturmamıştı. halbuki ben takmam bile huzursuz olmam yani belki o kız da öyledir takmıyordur.

kız rahatsız olmasa da adam ona karşı sorumlu hissedip öyle davranmış olabilir.

aynı ortama girecekseniz anlatması normal. hatta dans etmemesi de normal bence sadece çok öküzce iş yapmış o da sizi umursamadığından gibi görünüyor. yani sizin kırılmanız alınmanız umrunda değil.

dans gecesi dediğiniz salsa bachata falansa ben adam gözümün önünde exiyle dans etse kafasını uçururum heralde.

Ya ben zaten gruba kalkmıyorum ki biliyorsun. Zorla sokuldum
Bu akşam muhtemelen yine karşılaşırız ama neyse ki artık bizim beyler biliyor durumu.

Başka ortamda olma şansı yok.
Bu adam 10 yıldır sevgilileri de varken dans eden, tüm sosyal çevresi dans olan ve dans hayatında önemli bir yer tutan bir adam. Yaşadığımız yer gereği sadece birkaç mekanda dans edebiliyoruz. Dolayısıyla kız huzursuz bile olsa o ortama gelmek zorunda yoksa dans edemez. Zaten o sebeple aylardır her hafta burun buruna geliyoruz.

Dans etmemesi normal, zaten ben kalkıp onu dansa falan davet etmedim Sevgilisi benden rahatsız oluyorsa dans da etmez bu da normal. Ama beni o grupta görüyor, dans edeceğimiz daha müzik başlarken belli, bile bile niye duruyor? Ben onun sevgilisinin orada olduğunu bile bilmiyordum. Zaten bilmediğim dansa sokulmuşum, canım burnumda ayak uydurmaya çalışıyorum bir de onun hesabını mı yapacağım

Aynı ortamdaymışsınız tabiki söyleyecek yani sonradan sevgilisi bir şekilde öğrenirse veya size güvenmiyordur bir şekilde ortaya çıkar diye düşünmüş ve sorun olmasın diye söylemiştir yani kızda merak etmiştir ve göstermiştir.Bunda size özel bir durum yok gayet normal.

Evet bakalım bu umursamadığın adamla ilgili haftaya hangi konuyu açacaksın
Aklı fikri bende diye düşünmüyorum. Dediğim gibi birbirimizi tanımazdan geliyoruz, tek kelime etmiyoruz, kendi hayatlarımıza bakıyoruz.

İki hafta önce buluştuk, oturup konuştuk mesela, bununla ilgili bir konu açmadım :)

Bugün konu açmamın sebebi de daha önce bir üyeye dediğim gibi, indirekt de olsam olayın taraflarından biriyim ve anlam veremediğim bir şeyi sormaktı. Çoğu üye normal olduğunu söyledi, o zaman ben yanlış düşünmüşüm dedim. Bunda ne var?

gayet normal bence.hepimiz birbirimize dürüstçe geçmişimizi anlatıyoruz.e bir de aynı kurstaymışsınız sonradan duyar vs diye anlatmış baştan çocuk.

Bana özel olduğunu düşünmedim zaten. Sadece dediğim gibi ben anlatmazdım. Hani anlatsam bile kalkıp göstermezdim, o yüzden bana değişik geldi.
Çünkü öğrenme imkanı yok. Öyle uzun süreli bir ilişki de değildi. Hani anlatmasına gerek olan bir şey değildi. O yüzden başka fikirler almak istedim.

gayet normal bence.hepimiz birbirimize dürüstçe geçmişimizi anlatıyoruz.e bir de aynı kurstaymışsınız sonradan duyar vs diye anlatmış baştan çocuk.
Dediğim gibi sonradan duyma imkanı yok. Bilen yok çünkü.

Sakin ol :))tatlı ve kibar kızsın kırılabileceğini düşünmemiştim. Aklınız birbirinizde de olabilir.bu normal bişey.
o zaman gıcıklığına yapmıştır. Bu da hiç hoş olmamış tabi.

Sizi belki yanlış tanıyorsa, bir sebeple yalan yanlış birşeyler anlatırsanız belki diye düşünerek tedbir amaçlı anlatmış olabilir. Çünkü aynı ortamlardaymışsınız.Mecbur anlatacak. Yanlış anlaşılma olmasın diye şahsen ben de önceden anlatırdım ilişkimde sorun yasamak istemiyorsam.

Eşime önceleri ben de eski erkek arkadaşımı göstermiştim.Aynı donanmada görev yapıyorlar ve bazen yakın yere düşüyor görevleri. Olur da bir densizlik eder, yalan yanlış birşey anlatırsa diye ben direk sevgiliyken eşime anlattım bu durumu. Şu şu sebepten ayrıldık diye. Şimdi eşimin güveni tam o yüzden bana. Bunun gibi bir sebep olabilir.

Son düzenleme:
Eski sevgililerini anlatması çok saçma değil mi diye bir soru yok çünkü anlatmayı doğru bulan var anlatmamayı da doğru bulan var. Ben anlatılmamasından yanayım mesela, ama herşeyini anlatıp açık olmak istemiş olabilir. Küçük bir yerde yaşıyoruz, herkesin girip çıktığı yerler aynı demişsiniz, kız arkadaşı sizi biliyodur bu durumda tabi, olabilir gayet normal tanıması.
Eğer sizinle mesajlaşmayı uzatmak isteseydi, kız arkadaşını önemsemiyor ve eski görüştüğü kızları anlatarak hava atmaya çalışıyor derdim ama mesajlaşmayı kesmiş, bu durumda kıza şeffaf olmak istemiş demek ki.

Normalde beni biraz tanıyorsa kıza gidecek halim olmadığını bilirdi. Ben niye bitmiş gitmiş şeyi anlatayım? Kendi arkadaşlarım bile bilmiyordu. Ama dediğiniz mantıklı.
Neyse eğer derdi buysa kendi bilir tabii. Hakkımdaki yanlış bir düşüncesi olsa da hareketin bir mantığı oluyor o zaman. Teşekkür ederim :)

Yok zaten uzayacak bir mesajlaşma durumumuz yok. Diyorum ya karşılaştığımızda birbirimizi görmezden geliyoruz.
Kızın beni bilmesine imkan yok, kimse "biz"i bilmiyordu. Söylemese de hiç bilmezdi.
Hayır mesela anlamadığım şey şu, kız beni bu kadar biliyorsa, kıza bu kadar dürüst olma derdindeyse niye ben çıkarana kadar hala instagramda takip ediyordu? Ben çıkarttım, ertesi gün o çıkarttı. Yani bilmiyorum bana saçma geliyor ama kendince vardır mantığı.

çok ayrıntılı düşünüyorsun içinde o adama karşı bişeyler mi var? yoksa bu kadar takmaman gerekirdi gibi. densiz herifler her yerde ben de bazen bozuluyorum sinirleniyorum salak hareketlere ama max 1 gün sürüyordur ertesi gün unutuyorum çünkü şahıs önemsiz. eğer senin için önemliyse bu kadar takar insan ki gayet cool bir imaj çiziyorsun sal herifi ne halt ederse etsin bu da böyle bi tip işte de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…