- 20 Kasım 2018
- 14.443
- 54.968
- 598
- 35
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
İşte kızın bir yerden duyma ihtimali yoktu. Çünkü kimse bilmiyor. Birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz karşılaştığımızda. Hadi tamam bahseder de kızın beni tanıyor olması bana değişik gelmişti ama şaşıracak bir şey değilmiş sanırım.Bence anlatması normal. Sonuçta aynı ortamdaymışsınız.
Düşünün, sizin yeni sevgiliniz sizinde olduğunuz bir grupta eski sevgilisi var ve size ihç bahsetmiyor dansediyor.
Sonra siz bi ryerlerden bunların eski sevgili olduğunu duyuyorsunuz.
bana neden önce bahsetmedin diye çıkışmaz mısınız? Bence çocuk doğrusunu yapmış.
Ahaha yardır be kuzum
Hayır zaten diyalogumuz yoktu, birbirimizi görmezden geliyorduk, birisiyle görüştüğünü söyledikten üç gün sonra kızı getirdi gözüme soktu, partnerimi düşürdü özür bile dilemedi adamdan, pistte bıraktı gitti. Yani ben ne kadar tepkisiz kalırsam kalayım bir şeyler oluyor.
Ama zaten dediğin gibi hiç olmamış gibi davranmaya devam edeceğim.
İşte kızın bir yerden duyma ihtimali yoktu. Çünkü kimse bilmiyor. Birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz karşılaştığımızda. Hadi tamam bahseder de kızın beni tanıyor olması bana değişik gelmişti ama şaşıracak bir şey değilmiş sanırım.
Bence anlatması normal. Sonuçta aynı ortamdaymışsınız.
Düşünün, sizin yeni sevgiliniz sizinde olduğunuz bir grupta eski sevgilisi var ve size ihç bahsetmiyor dansediyor.
Sonra siz bi ryerlerden bunların eski sevgili olduğunu duyuyorsunuz.
bana neden önce bahsetmedin diye çıkışmaz mısınız? Bence çocuk doğrusunu yapmış.
Olsun belki dürüst olmak istedi çocuk gerçekten. Bence kötü bir şey aramayın işin altında. Çoğumuz sevgilimize dürüst değil diye kızmıyor muyuz?
+1
Benim için çok normal bir durum, sevgilim bana anlatmaz bir de böyle yakınlıklar kurarsa kötü olurdu, güvenim sarsılırdı.
Anladım. Ne bileyim öyle sevgiliye anlatacak bir şey değildi bence, o yüzden beklemiyordum kıza beni de anlatmasını hatta göstermiş olmasını. O yüzden şaşırdım.ben de sevgilimin çıktığı kızları da, iki gün flört ettiği kızları da hatta tek gecelik yaşadığı ilişkileri de biliyorum ve dans etse rahatsız olurum profesyonel olması gereken bir ortam değilse. o da benimkileri bilir. yani sizin şahsınızla alakalı değil hani karşılıklı konuşulur, geçmişten bahsedilir, merak ederse "yok mu ya fotosu filan" dersin. o şekilde olmuştur zannediyorum.
Ne bileyim, yan yana dans ediyorduk bir anda çarpıştılar, benim partner yere düştü adam. Kötü de düştü, yan masadan falan geldiler bir şey var mı diye, bu kafasını çevirip bakmadı bile. İnsan pardon der yani.Öküz işte başka açıklaması yok. Partnerinden ne istediyse manyak. Düşürmeyi nasıl başardı acaba?
Bu adamın aklını bu kadar meşgul etmesi bile zaman kaybı.
Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben olayın içinde olduğum için taraflı bakıyorum sanırım, siz ne düşüneceksiniz, tuhaf mı yoksa gayet normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Bir erkek, birkaç ay önce kısa süre görüştüğü bir kadını (ben) yeni sevgilisine niye anlatır? Hatta bu adam kıza beni mi göstermiş?? (Edit: Bizi bilen yok, dolayısıyla kızın bir yerden bizimle ilgili bir şeyler duyma ihtimali de yoktu)
İkimiz de dansla uğraşıyoruz ve küçük yerde yaşıyoruz, dolayısıyla gidilen mekanlar ve kişiler mecburen hep aynı oluyor. Haftanın üç günü aynı ortamlardayız. En son konuşmamız da gayet medeni, gayet düzgündü.
Pazartesi akşamı eş değiştirmeli bir grup dansına arkadaşım zorla soktu. Arada partner olduk kısa süreli, onda sorun olmadı ama dansın sonunda tamamen tesadüfen biz çift olarak kaldık ve bir süre dans etmemiz gerekiyordu, bu önce durdu yanımda, sonra beni öylece pistin ortasında bıraktı gitti yerine oturdu. Durumu fark eden biri koştu benim karşıma geldi. Hiç hoş bir durum olmadı tabii ki, benim arkadaşlarım da fark etti “noldu orada öyle” diye.
Ben de dün mesaj attım, “bu davranışı hak edecek bir şey yapmadım, birbirimize 20 sn tahammül edemeyecek durumda değiliz, benden ne istiyorsun anlamıyorum” temalı. Cevap geldi.
“Kız arkadaşım ordaydı ve seni de biliyor diğer her şey gibi, o yüzden öyle bir şey gerekliydi” diye. Ben cidden şaşırdım bu cevaba, insan exini niye kız arkadaşına gösterir? Beni göstermemiş olsa kızın beni tanımasına imkan yok, dolayısıyla dansı bırakmasına sebep yok. Dün ben onu takipten çıkarana kadar instagramda beni takip de ediyordu mesela.
Ben de haliyle sordum “diğer her şey gibi beni biliyorsa bile (ki beni ne diye anlattın) neye benzediğimi, tipimi, kim olduğumu nasıl biliyor ki” diye.
“Ben sana sadece bu açıklamayı yaptım, daha fazla yazmazsan sevinirim” diye kestirip attı.
Şimdi ben olayın taraflarından biri olduğum için objektif bakamıyorum haliyle. Devamlı aynı ortamlara girdiği bir exini, yeni sevgilisine anlatması normal bir şey mi? Bana normal gelmedi çünkü? Bir de tutup beni mi göstermiş kıza da kız kim olduğumu biliyor?
Kötü bir şey aradığımdan değil cidden şaşırdım yani. Kız gerçekten değmeyecek bir şey için huzursuz olacak mesela, haftanın üç günü sevgilisi exiyle karşı karşıya. Ki biz artık tanımazdan gelen iki kişiyiz, kızın bilmesine gerek olacak bir şey değildi. Ona şaşırdım, üstelik bahsetmesinin yanısıra kızın beni tanıyor olması ilginç geldi ama dediğim gibi genel olarak normali buymuş.Olsun belki dürüst olmak istedi çocuk gerçekten. Bence kötü bir şey aramayın işin altında. Çoğumuz sevgilimize dürüst değil diye kızmıyor muyuz?
Ne bileyim, yan yana dans ediyorduk bir anda çarpıştılar, benim partner yere düştü adam. Kötü de düştü, yan masadan falan geldiler bir şey var mı diye, bu kafasını çevirip bakmadı bile. İnsan pardon der yani.
Unutamama durumu falan yok bildiğiniz tanımazdan geliyoruz birbirimiziKız eskileri merak etmiştir sormuştur senin ex ine . Malum biz kadınlar meraklıyız eskilere.. Küçük yerde yaşıyormuşsunuz. Dansa gelince onun beni bırakmasına ben fırsat vermeden ilk çekilen ben olurdum .adamın sevgilisi var. Sizi unutamadığını falan sanmıyorum
Gururunu yediğim, daha napacağım acaba ben. İstediği gibi tamamen yabancı gibi davranıyoruz birbirimize, tek kelime etmiyoruz hayır napayım dahaNezaketsiz herif. Senden çıkartamadığı siniri partnerinden çıkartmış.
Bu arada bir önceki mesajında demişsin ya ben anlatmazdım diye, sen anlatmazdın çünkü yaşadığınız şeyi bir ilişki olarak görmedin, adama sevgili gözüyle bakmadın. Sana uygun olmadığını farkedince de sonlandırdın. O da başta belki öyle bakmadı ama paşamız senin bitirmeni gururuna yediremeyince bakış açısı değişti muhtemelen. Ya da diğer kızların da dediği gibi skor listesine kaydetti yeni kıza hava atıyor.
Hayır bir de beni zorla soktular dansa, yanarım da ona yanarım.Yani sevgilisi görecek diye-ki gayriihtiyari gelişen bir durum- bu şekilde herkesin içinde bırakıp gitmek en basit tabirle odunluk, kotuluk,hadsizlik...
Siz şu birbiriyle yapamayan ama ayrı da yapamayanlardan olmuşsunuz hayırlı olsun :)Ahaha yardır be kuzum
Hayır zaten diyalogumuz yoktu, birbirimizi görmezden geliyorduk, birisiyle görüştüğünü söyledikten üç gün sonra kızı getirdi gözüme soktu, partnerimi düşürdü özür bile dilemedi adamdan, pistte bıraktı gitti. Yani ben ne kadar tepkisiz kalırsam kalayım bir şeyler oluyor.
Ama zaten dediğin gibi hiç olmamış gibi davranmaya devam edeceğim.
Normalmiş ama beni kıza göstermesi, gelen yorumların geneli öyle. Ben farklı düşünmüşüm demek ki.Belki de ex, anlatmak zorunda bırakılmıştır (Anlatmak yine bir tercih); kız sıkıştırmıştır. Var öyle manyaklar eski kız arkadaşları deşmeyi seven.
Gururunu yediğim, daha napacağım acaba ben. İstediği gibi tamamen yabancı gibi davranıyoruz birbirimize, tek kelime etmiyoruz hayır napayım daha
Adam birer hafta arayla önce partnerimi düşürdü, sonra pistte bırakıp gittiHer hafta bir ekşın, bakalım bu hafta neler olacak.
Normalmiş ama beni kıza göstermesi, gelen yorumların geneli öyle. Ben farklı düşünmüşüm demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?