Yeni sevgilisine beni anlatmış olması normal mi?

İşte kızın bir yerden duyma ihtimali yoktu. Çünkü kimse bilmiyor. Birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz karşılaştığımızda. Hadi tamam bahseder de kızın beni tanıyor olması bana değişik gelmişti ama şaşıracak bir şey değilmiş sanırım.

ben de sevgilimin çıktığı kızları da, iki gün flört ettiği kızları da hatta tek gecelik yaşadığı ilişkileri de biliyorum ve dans etse rahatsız olurum profesyonel olması gereken bir ortam değilse. o da benimkileri bilir. yani sizin şahsınızla alakalı değil hani karşılıklı konuşulur, geçmişten bahsedilir, merak ederse "yok mu ya fotosu filan" dersin. o şekilde olmuştur zannediyorum.

Öküz işte başka açıklaması yok. Partnerinden ne istediyse manyak. Düşürmeyi nasıl başardı acaba?

Bu adamın aklını bu kadar meşgul etmesi bile zaman kaybı.

Olsun belki dürüst olmak istedi çocuk gerçekten. Bence kötü bir şey aramayın işin altında. Çoğumuz sevgilimize dürüst değil diye kızmıyor muyuz?

Olsun belki dürüst olmak istedi çocuk gerçekten. Bence kötü bir şey aramayın işin altında. Çoğumuz sevgilimize dürüst değil diye kızmıyor muyuz?

+1

Benim için çok normal bir durum, sevgilim bana anlatmaz bir de böyle yakınlıklar kurarsa kötü olurdu, güvenim sarsılırdı.

Anladım. Ne bileyim öyle sevgiliye anlatacak bir şey değildi bence, o yüzden beklemiyordum kıza beni de anlatmasını hatta göstermiş olmasını. O yüzden şaşırdım.

Ben erkek arkadaşıma onu anlatmam mesela, çünkü adamın o ortamda huzursuz olmasını gerektirecek bir şey değil.

Öküz işte başka açıklaması yok. Partnerinden ne istediyse manyak. Düşürmeyi nasıl başardı acaba?

Bu adamın aklını bu kadar meşgul etmesi bile zaman kaybı.
Ne bileyim, yan yana dans ediyorduk bir anda çarpıştılar, benim partner yere düştü adam. Kötü de düştü, yan masadan falan geldiler bir şey var mı diye, bu kafasını çevirip bakmadı bile. İnsan pardon der yani.

Kız eskileri merak etmiştir sormuştur senin ex ine . Malum biz kadınlar meraklıyız eskilere.. Küçük yerde yaşıyormuşsunuz. Dansa gelince onun beni bırakmasına ben fırsat vermeden ilk çekilen ben olurdum .adamın sevgilisi var. Sizi unutamadığını falan sanmıyorum

Kötü bir şey aradığımdan değil cidden şaşırdım yani. Kız gerçekten değmeyecek bir şey için huzursuz olacak mesela, haftanın üç günü sevgilisi exiyle karşı karşıya. Ki biz artık tanımazdan gelen iki kişiyiz, kızın bilmesine gerek olacak bir şey değildi. Ona şaşırdım, üstelik bahsetmesinin yanısıra kızın beni tanıyor olması ilginç geldi ama dediğim gibi genel olarak normali buymuş.

Nezaketsiz herif. Senden çıkartamadığı siniri partnerinden çıkartmış.

Bu arada bir önceki mesajında demişsin ya ben anlatmazdım diye, sen anlatmazdın çünkü yaşadığınız şeyi bir ilişki olarak görmedin, adama sevgili gözüyle bakmadın. Sana uygun olmadığını farkedince de sonlandırdın. O da başta belki öyle bakmadı ama paşamız senin bitirmeni gururuna yediremeyince bakış açısı değişti muhtemelen. Ya da diğer kızların da dediği gibi skor listesine kaydetti yeni kıza hava atıyor.

Unutamama durumu falan yok bildiğiniz tanımazdan geliyoruz birbirimizi

Sevgilisi olması dansa engel değil, onun şahsı için değil o ortamda herkes birbiriyle dans eder. İki sevgili gelir farklı insanlarla dansa kalkar, veya karı koca. Üstelik 15-20 snlik bir şey, herhangi bir sorun görmedim. Ki dediğim gibi çiftli bir dans olduğu için birimizin çıkması dansı bozuyor. Fark edenler sordu mesela "noldu orda öyle" diye.

Gururunu yediğim, daha napacağım acaba ben. İstediği gibi tamamen yabancı gibi davranıyoruz birbirimize, tek kelime etmiyoruz hayır napayım daha

Adam birer hafta arayla önce partnerimi düşürdü, sonra pistte bırakıp gitti Her hafta bir ekşın, bakalım bu hafta neler olacak.

Belki de ex, anlatmak zorunda bırakılmıştır (Anlatmak yine bir tercih); kız sıkıştırmıştır. Var öyle manyaklar eski kız arkadaşları deşmeyi seven.

Yani sevgilisi görecek diye-ki gayriihtiyari gelişen bir durum- bu şekilde herkesin içinde bırakıp gitmek en basit tabirle odunluk, kotuluk,hadsizlik...
Hayır bir de beni zorla soktular dansa, yanarım da ona yanarım.

Hadi ben çıkamadım, e karşısında duruyorum, madem öyle hassas bir durum var onun tarafında, o partneriyle çıkabilirdi. Ben onun durumunun hassasiyetini bilemem ki.

Siz şu birbiriyle yapamayan ama ayrı da yapamayanlardan olmuşsunuz hayırlı olsun :)

Dansa gitmekten vazgeçmeni sağlamaya çalışıyor olabilir mi? Hani orası onun ortamıydı, sen sonradan dahil oldun, senin gitmen gerektiğini düşünüyor olabilir. "last in first out"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…