- 20 Ağustos 2014
- 3.435
- 9.511
- 358
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
O zaman görmezden gelmeye devamHazımsızlık daha ihtimal dahilinde.
Hayır orada şunu demek istiyorum.yalnız bakış açınızda ters bişey var ortaya çıkabilcek bişey değildi ne gerek vardı anlattı diyorsunuz. normal ilişkilerde ortaya çıkabilir diye değil dürüst olunmak adına geçmişini anlatabilir iki taraf da. yani karşı taraf duymıcaksa gizli kalabilir şeklinde bi bakış açısı bana çok yanlış geliyor bu bakış açısıyla herşey mübah olabilir.
Daha önceki birlikteliklerini konuşmuşlardır oda sizden bahsedip göstermiştir bunda anormal bi durum yok gibi geldi bana. Benim daha önceki erkek arkadaşım yeni tanışıp çıkmaya başladığımız zaman bana direk eski kız arkadaşının resmini atmıştı şok olmuştum ve görüşmeyi kesip ayrıldım. Açıklaması yaptığı hareketten daha komikti bana normal arkadaşlarının resmini atmak istemiş arkadaşlarının içindeki resimde o kızda varmış naapsın resmimi kırpıp atsaymış bana. Banane senin arkadaşlarından da resim atıyosun adam gece gece yine aklıma geldi sinir bozucu olay
Yani bilmesine bilir ama açıkçası kim olduğumu bilmesi bana değişik geldi. Çünkü ben hiçbir sevgilimin exinin fotoğrafını görmedim, görmek gibi bir talebim de olmadı. Ya da neye benzediklerini falan sormadım. İlişkilerini genel hatlarıyla bilirdim o kadar. O yüzden kızın üstelik devamlı aynı ortama giriyor olduğumuz bir kızın beni kişi olarak bilmesine şaşırdım.Zaten kız bilemezdi ben anlatmazdım demişsiniz ama herkesin ilişki anlayışı farklıdır.Mesela ben eşim benden birini saklıyor olsa çok bozulurum.İki kişilik sır ve ben bu çemberin dışındayım gibi bir durum oluşur.Oysa yakın olması biz olması gereken ikimiziz. Ben de eşimin eski birlikteliklerini biliyorum, hemde en önemsizine kadar.Çünkü aramızda bilinmeyen bir şey kalmasın istedik.Hatta o da bilir.Pek çoğunun kim olduğunu neye benzediğini de biliyorum.
İlk tanıştığımız zaman diliminde birçok kişiyi face hesabından çıkarttı.Çünkü ben orada olmalarını istemiyordum.Sonrasında geri dönüş yapıp neden diye soranlar da oldu.Eşim de aynen sizin eski sevgiliniz gibi mesafeli cevaplar verdi.Umarım onlarda sizin gibi sorgulayıp altında bir şey aramamışlardır.Çünkü yoktu.İlişki anlayışımız bu şekilde gelişmişti ve benim arzu etmediğim bir şey eşim yapmaz.Önceliği daima bana verir.Vermese birlikte olmazdım zaten.
Ama şimdi onca geri dönen bi havalara girdiler mi acaba diye düşündüm açıkçası.
yahu ne fark eder!!!! Göstermiş veya göstermemiş niye dert ediyorsunuzki siz bunu. Olmuş bitmişOrdaymış, ben görmedim. Zaten kızı tanımıyorum.
Bizi, bizden başka bilen yoktu. Yani söylemese kızın öğrenme durumu olmazdı.
Dert etmiyorum aslında sadece anlamaya çalışıyorum çünkü indirekt bile olsa olayın taraflarından biri benim.
Benim anlamadığım kız beni nasıl tanıyor? Yani tamam anlatır eder biri vardı falan filan ama kız benim neye benzediğimi, tipimi niye biliyor? Ben erkek arkadaşıma "bak şu" diye göstermezdim mesela.
Bir de öyle yanına gidecek edecek bir durumum yok, o da biliyor.
Ben sadece durumu anlamaya çalışıyorum aslında.
Dert etmedim, benim yapmayacağım bir şey olduğu için merak ettim.yahu ne fark eder!!!! Göstermiş veya göstermemiş niye dert ediyorsunuzki siz bunu. Olmuş bitmiş
Valla aklından geçen oysa eğer daha da şaşırırım benimle mi hava atmış diyeresmen sızle hava atmıs
bu benım eskı sevgılım dıye
hıc kafaya takmayın degmez
Tamam da eski sevgiliniz sizinle neden dans etsin. Ve etmemesi neden ayıp olsun. Sevgilisi var ya da yok. Yürümediği için bitmiş. Ne kadar medeni veya ne kadar kötü olmasının bir önemi yok bu durumda.Yahu ben niye benimle dans etmedi diye mi tutturmuşum?
Sevgilisinin orada olduğunu bilmiyordum, bilsem bile trip atıp atmayacağını bilemem. Öyle bir ortamda yapılmayacak, herkesin "ayıp etmiş", "onun ayıbı" olarak nitelediği bir eylemi bana yaptığı için normal bir şekilde "neden böyle bir şey yaptın" diye sordum, o da "kız arkadaşım oradaydı" dedi. Tamam. Ben niye kız arkadaşı oradayken benimle etmedi demiyorum ki. Kız rahatsız olur, bu da etmez. Gayet normal bir şey.
Benim sorduğum şey bambaşka idi.
Dans ediyor ve dans ortamlarını biliyor musunuz? Bilmiyorsanız gerçekten anlatmak güç çünkü. O gün o olaya şahit olan da sonradan duyan da, herkes ayıp ettiğini düşünüyor çünkü o ortam içerisinde ayıp etti. İster ben ister X kişi, devam eden bir dansın ortasında bırakılıp gidilmez.Tamam da eski sevgiliniz sizinle neden dans etsin. Ve etmemesi neden ayıp olsun. Sevgilisi var ya da yok. Yürümediği için bitmiş. Ne kadar medeni veya ne kadar kötü olmasının bir önemi yok bu durumda.
Bence çok normal siz denk geldiğinizde oradan ayrılması. Ve ben o durumda kalsam sizin bilinçli yaptığınızı düşünebilirdim.
Bitmiş gitmiş olay için de mesaj atmak çok anlamsız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?