- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Belki kız instagramda sizi biliyor ama 'kıskanmıyorum' ayağı yapıyordu. Dans ederken görünce de tribe girdi, adam da bırakmak zorunda hissetti. Sonra işte olaylar olaylar...İşte ben de onu anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim.
Yoo. Öyle bir derdim yok.Anlatsa ne olacak ki hala size döneceğini veya sizi sevdiğinimi sevdiğinimi sanıyorsunuz
Yani dediğim gibi kıza anlatacak kimse olmadığı için ben şaşırdım anlatmasına ama çoğu kişi anlatması gerektiğini düşündüğü için ben yanlış düşünüyormuşum onu anladım.Bence normal sizden bahsetmesi ve sizi tanıyor olması kızın . Karşılaşma ihtimaline dair anlatmış olabilir adam ya da konu konuyu açmıştır eskilere gelmiştir belli olmaz . Ben sevgilimin tüm eski görüştüğü hoşlandığı kişileri falan biliyordum, kimisinin fotoğraflarını falan da görmüştüm. Ondan sizi bilmesi garip gelmedi bana. Hatta belki kız kendi sormuştur burda var mı hangisi diye?
Sizi dans ortasında birakip gitmesi hoş olmamış ama yüksek ihtimalle sevgilisi yanlış anlayacak diye tedirgin oldu ve o panikle o şekilde davrandı. Hatta sevgilisi bilmiyorsa bile sizi o an panik yapmış olabilir ya ogrenirse diye. Sonuçta ayıp olmasın diye sizle dans etse sevgilisi üzülebilirdi, sorun olabilirdi. Sevgilisini üzmemek için size ayıp etmiş. Açıkçası adam için en ufak bir değeriniz yok gibi gözüküyor, bence fazla takilmayin bu adama. Değmez.
Aynı ortamlarda olunca ve ister istemez sohbetlerinizde o kişinin ismi geçince tedirgin olmuş olabilir. Sevgilisinin kulağına gider diye
Daha sonradan sorun çıkmasını istememiş olabilir yani hayat bu bir şekilde konusu geçer ortaya çıkabilir demiştir.E hangi kız olsa bu durumda merak eder zaten
Küçük yerdeymissiniz..bir sekilde biliyordur..
Belki de anlatmak zorunda kalmıştır öğrenir falan diye önlem almıştır baştan ne var ki normal bi durum, öyle balla börekle anlatma değil ki bu
Bence asıl anlatmasa anormal olurdu. Kız arkadaşı sormuştur oda anlatmistir
Sizi pistte bırakıp gitmesi hoş olmamış evet ama önceliği kız arkadaşı demek ki. Bence anlatmasında abartılacak bir durum yok. Lafı geçmiştir, kız sormuştur vs dansta biri vardı diye anlatmıştır açık olmak adına. Eğer bunu biliyorsa kız ve oraya geldiyse sormuştur bence hangisi diye insanlar arasından, o da göstermiştir. Ben olsan sorardım yani. Olumlu-olumsuz bir anlam çıkarılacak bir şey değil bence.
Gayet normal anlatmasi. Sizi pistte oylece birakmasi sacma olmus. Ben o kizin yerinde olsam sevgilim oyle biraksa iyi bir azari yerdi benden
Var ya bu çok mantıklı geldi. Ben kimse bilmiyor diyorum çünkü kimseye söylememiş veya çift olarak bir yerlere katılmamıştık ama görüştüğümüz dönemde, ayrıldıktan sonra veya bir karşılaşmamız olduğunda o kendi grubundan birine söylemiş olabilir.Peki o birilerine anlatmış olabilir mi?
Belki de anlattı ve sevgilisinin duyacağını düşündü.
O yüzden de pistteki o saçma hareketi yaptı.
Ay valla kız yüzünden kışkırmam hiç. Allah mesut etsin.Belki kız instagramda sizi biliyor ama 'kıskanmıyorum' ayağı yapıyordu. Dans ederken görünce de tribe girdi, adam da bırakmak zorunda hissetti. Sonra işte olaylar olaylar...
Ya da öyle bi kız hiç yok. Sizi kışkırtmaya çalışıyor.
Katılıyorum bu yoruma. Sinir olması gereken siz değil yeni sevgilisi bencede. Ben inanmadım ama söylediği şeye. Bence kız sizi bilmiyor.Ne önemi var ki? Sevgilisi dert etsin.
Bu kadar sevimsiz biri için neden niye diye kafa yormayın bence.
Yahu ben niye benimle dans etmedi diye mi tutturmuşum?Yeni ilişkisine saygısından dolayı dans ederken çift olmak istememiş. Bundan daha doğal ne olabilir ?
Ne kadar medeni ayrılırsanız ayrılın adam sizinle neden eş olsun böyle bir etkinlikte.
Demek ki kız arkadaşına saygı duyuyor.
Bilmesi bana da mantıklı gelmiyor. O yüzden zaten farklı fikirler almak istedim. Yorumların çok büyük çoğunluğu kızın bilmesinin çok doğal olduğu idi, demek ki öyleymiş.Katılıyorum bu yoruma. Sinir olması gereken siz değil yeni sevgilisi bencede. Ben inanmadım ama söylediği şeye. Bence kız sizi bilmiyor.
Bence normal. Herkes sorar birbirine benden once birlikteligin oldu mu kim di neden ayrildin vb seyler. Bence yeni sevgilisne sizden daha cok deger verdigini gostermek istemis ve onun icin sizi sap gibi birakmis.Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben olayın içinde olduğum için taraflı bakıyorum sanırım, siz ne düşüneceksiniz, tuhaf mı yoksa gayet normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Bir erkek, birkaç ay önce kısa süre görüştüğü bir kadını (ben) yeni sevgilisine niye anlatır? Hatta bu adam kıza beni mi göstermiş?? (Edit: Bizi bilen yok, dolayısıyla kızın bir yerden bizimle ilgili bir şeyler duyma ihtimali de yoktu)
İkimiz de dansla uğraşıyoruz ve küçük yerde yaşıyoruz, dolayısıyla gidilen mekanlar ve kişiler mecburen hep aynı oluyor. Haftanın üç günü aynı ortamlardayız. En son konuşmamız da gayet medeni, gayet düzgündü.
Pazartesi akşamı eş değiştirmeli bir grup dansına arkadaşım zorla soktu. Arada partner olduk kısa süreli, onda sorun olmadı ama dansın sonunda tamamen tesadüfen biz çift olarak kaldık ve bir süre dans etmemiz gerekiyordu, bu önce durdu yanımda, sonra beni öylece pistin ortasında bıraktı gitti yerine oturdu. Durumu fark eden biri koştu benim karşıma geldi. Hiç hoş bir durum olmadı tabii ki, benim arkadaşlarım da fark etti “noldu orada öyle” diye.
Ben de dün mesaj attım, “bu davranışı hak edecek bir şey yapmadım, birbirimize 20 sn tahammül edemeyecek durumda değiliz, benden ne istiyorsun anlamıyorum” temalı. Cevap geldi.
“Kız arkadaşım ordaydı ve seni de biliyor diğer her şey gibi, o yüzden öyle bir şey gerekliydi” diye. Ben cidden şaşırdım bu cevaba, insan exini niye kız arkadaşına gösterir? Beni göstermemiş olsa kızın beni tanımasına imkan yok, dolayısıyla dansı bırakmasına sebep yok. Dün ben onu takipten çıkarana kadar instagramda beni takip de ediyordu mesela.
Ben de haliyle sordum “diğer her şey gibi beni biliyorsa bile (ki beni ne diye anlattın) neye benzediğimi, tipimi, kim olduğumu nasıl biliyor ki” diye.
“Ben sana sadece bu açıklamayı yaptım, daha fazla yazmazsan sevinirim” diye kestirip attı.
Şimdi ben olayın taraflarından biri olduğum için objektif bakamıyorum haliyle. Devamlı aynı ortamlara girdiği bir exini, yeni sevgilisine anlatması normal bir şey mi? Bana normal gelmedi çünkü? Bir de tutup beni mi göstermiş kıza da kız kim olduğumu biliyor?
Bak utandım şimdi amaVar ya bu çok mantıklı geldi. Ben kimse bilmiyor diyorum çünkü kimseye söylememiş veya çift olarak bir yerlere katılmamıştık ama görüştüğümüz dönemde, ayrıldıktan sonra veya bir karşılaşmamız olduğunda o kendi grubundan birine söylemiş olabilir.
Şahanesiniz ha :) Çok aklıma yattı bu.
Bence normal. Herkes sorar birbirine benden once birlikteligin oldu mu kim di neden ayrildin vb seyler. Bence yeni sevgilisne sizden daha cok deger verdigini gostermek istemis ve onun icin sizi sap gibi birakmis.
Hahah estağfurullah, darıltma falan yok.Bak utandım şimdi amabikaç sayfa önce azıcık darıltmıştım istemeden, telafi oldu sanırım
İşte adamın yaptıkları ve senin konu açacak kadar kafana takmandan dolayı acaba dedim aklınız birbirinizde mi.Hahah estağfurullah, daraltma falan yok.
Benim umursadığım adamın kendisi değil, yaptıkları ve bana yansıyanlar.
Bu konuyu açarken yazmadım ama bundan bir hafta önce aynı anda pistteyken partnerimin düşmesine neden oldu ve dönüp adama bakmadı, özür bile dilemedi mesela. Bunlar bana yansıyan şeyler. Umursadığım da bunlar.
Ses tonu, jest mimik yok, sadece yazıyla anlaşmaya çalışıyoruz, yanlış anlaşılmalar olması normaldir. Mühim olan kalpler kırılmasın :)
İstediğinizi yazabilirsiniz, sonuçta farklı fikirler almak için yazdım ben buraya.İşte adamın yaptıkları ve senin konu açacak kadar kafana takmandan dolayı acaba dedim aklınız birbirinizde mi.
Ama yok diyorsan tamam yoktur daha da yazmam
Evet evet kalpler kırılmasın
Aklı sendeki hali mi desek yoksa hazımsızlık mı desek bilemedim şimdiİstediğinizi yazabilirsiniz, sonuçta farklı fikirler almak için yazdım ben buraya.
Aklı bendeki hali bu mu
Aklı sendeki hali mi desek yoksa hazımsızlık mı desek bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?