Yeni sevgilisine beni anlatmış olması normal mi?

Adamın yaptığı çok saçma bi hareket olmuş. Sevgilisi spontane gelişmiş bi durumda dans etmenizden rahatsız olacak ama instagramdan takip etmesinde sorun yok ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Çok takmıyorum aslında. Dediğim gibi bu arada başka küçük saçma şeyler de oldu ama öff geçtim. Pistte bırakması sinirimi bozdu.
Sevgilisine beni anlatıp göstermesi gerçekten beklemediğim bir şeydi. Şaşırdım. Benim yapacağım bir şey değildi. O yüzden de fikir almak istedim, ki gördüm ki çoğunluk çok normal buldu, demek ki ben farklı düşünmüşüm. O açıdan iyi oldu buraya sormam.

Zaten aynı ortamda o kadar cool takılıyoruz ki Böyle bir sen kimsin be adam havalarında, birbirimizin yüzüne bakmadan sanki tamamen iki yabancı gibi

Adamın yaptığı çok saçma bi hareket olmuş. Sevgilisi spontane gelişmiş bi durumda dans etmenizden rahatsız olacak ama instagramdan takip etmesinde sorun yok ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
İşte ben de onu anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim.

sizden duyma ihtimali var değil mi?
eski sevgilisiniz sonuçta, siz ne kadar yapmam deseniz de erkek arkadaşınız buna güvenemez. öyle biri olmasanız da güvenemez.
onun yerine sevgilisine anlatmayı seçmiş.
aynı ortamdasınız sonuçta.
ben olsam ben de anlatırdım.
ama sizi pistte bırakması hoş olmamış.
bu konuda haklısınız. eğer ilişkisi bunu kaldıramıyorsa dans etmesin de..

Başka bir üye daha demişti benim söyleyebileceğimi düşündüğünü. Bu yanlış bir düşünce (onun için) ama eğer bu şekilde düşünerek yaptıysa en azından bir mantığı var demektir. Ha hala instagramı anlamıyorum ama onun da bir bildiği vardır deyip geçiyorum artık.

Bütün bu olaylar içinde inanın beni rahatsız eden şey pistte bırakması oldu.

sosyal medyayı nasıl kullandığına bağlı o da. 6 yıllık evliyim, eşimi kim takip eder kim etmez haberdar değilim. aktif kullanmıyor da pek. ben kullanıyorum sayılır ama oturup liste temizliği yapmadım hiç. takip ettiğim kişisel hesap fazla yok zaten. ama beni takip eden kimler, engellenmesi gereken birileri var mı bilmiyorum.

bence çok anlam aramayın, biraz ne yapacagını şaşırmış olabilir.
dans pistinde bırakarak da kendini rezil etmiş. üstünde durmayın :)

Daha oncede yazdm konuna beni tersledin.bu adamda hep seni tersliyor. Anlatmasinda birsey arama zaten kucuk yerde yasiyoruz diyorsun karsilacaginizi elbet biliyordur yada senin surekli onun karsisina cikmak icin yaptigin olanlari bikiyordur adam kendini garantiye almak istemis. Yani nasilsa karsima cikacak bari kiz arkadasima anlatayim ihale bana kalmasin demek istemis.

Konu sahibi adamın karşısına çıkmak için özel bir şey yapmıyor ki. Aynı hobiyle ilgilendikleri için faaliyetlerde karşılaşmak durumunda kalıyorlar. Kızcağıza adamın peşinden koşuyormuş gibi yorum yaparsanız tepki vermesi normal değil mi?

Bakın burada kaç sayfa yorum yazıldı, kimseye ters bir yorumum olmadı.

Anlayamadığınız konuda yorum yapıyorsunuz. Ben onun karşısında çıkmak için bir şey yapmıyorum. Küçük bir yerde yaşıyoruz ve gidebileceğimiz birkaç yer var, dön dolaş aynı yerlere gidiyoruz. Doğal olarak devamlı aynı yerde oluyoruz. Bu kadar insan bunu idrak edebilmişken sizin hala ısrarla anlamamanız üzücü.

Yok o taktı oraya, boşver nasıl anlatsam anlayamıyor.

Bence normal sizden bahsetmesi ve sizi tanıyor olması kızın . Karşılaşma ihtimaline dair anlatmış olabilir adam ya da konu konuyu açmıştır eskilere gelmiştir belli olmaz . Ben sevgilimin tüm eski görüştüğü hoşlandığı kişileri falan biliyordum, kimisinin fotoğraflarını falan da görmüştüm. Ondan sizi bilmesi garip gelmedi bana. Hatta belki kız kendi sormuştur burda var mı hangisi diye?

Sizi dans ortasında birakip gitmesi hoş olmamış ama yüksek ihtimalle sevgilisi yanlış anlayacak diye tedirgin oldu ve o panikle o şekilde davrandı. Hatta sevgilisi bilmiyorsa bile sizi o an panik yapmış olabilir ya ogrenirse diye. Sonuçta ayıp olmasın diye sizle dans etse sevgilisi üzülebilirdi, sorun olabilirdi. Sevgilisini üzmemek için size ayıp etmiş. Açıkçası adam için en ufak bir değeriniz yok gibi gözüküyor, bence fazla takilmayin bu adama. Değmez.

Aynı ortamlarda olunca ve ister istemez sohbetlerinizde o kişinin ismi geçince tedirgin olmuş olabilir. Sevgilisinin kulağına gider diye

Daha sonradan sorun çıkmasını istememiş olabilir yani hayat bu bir şekilde konusu geçer ortaya çıkabilir demiştir.E hangi kız olsa bu durumda merak eder zaten

Gayet normal anlatmasi. Sizi pistte oylece birakmasi sacma olmus. Ben o kizin yerinde olsam sevgilim oyle biraksa iyi bir azari yerdi benden

Belki de anlatmak zorunda kalmıştır öğrenir falan diye önlem almıştır baştan ne var ki normal bi durum, öyle balla börekle anlatma değil ki bu

Sizi pistte bırakıp gitmesi hoş olmamış evet ama önceliği kız arkadaşı demek ki. Bence anlatmasında abartılacak bir durum yok. Lafı geçmiştir, kız sormuştur vs dansta biri vardı diye anlatmıştır açık olmak adına. Eğer bunu biliyorsa kız ve oraya geldiyse sormuştur bence hangisi diye insanlar arasından, o da göstermiştir. Ben olsan sorardım yani. Olumlu-olumsuz bir anlam çıkarılacak bir şey değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…