- Konu Sahibi Lyanna Mormont
-
Çok takmıyorum aslında. Dediğim gibi bu arada başka küçük saçma şeyler de oldu ama öff geçtim. Pistte bırakması sinirimi bozdu.çok ayrıntılı düşünüyorsun içinde o adama karşı bişeyler mi var? yoksa bu kadar takmaman gerekirdi gibi. densiz herifler her yerde ben de bazen bozuluyorum sinirleniyorum salak hareketlere ama max 1 gün sürüyordur ertesi gün unutuyorum çünkü şahıs önemsiz. eğer senin için önemliyse bu kadar takar insan ki gayet cool bir imaj çiziyorsun sal herifi ne halt ederse etsin bu da böyle bi tip işte de geç
İşte ben de onu anlamaya ve anlatmaya çalışıyorum.Adamın yaptığı çok saçma bi hareket olmuş. Sevgilisi spontane gelişmiş bi durumda dans etmenizden rahatsız olacak ama instagramdan takip etmesinde sorun yok ?
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
İşte kızın bir yerden duyma ihtimali yoktu. Çünkü kimse bilmiyor. Birbirimizin yüzüne bile bakmıyoruz karşılaştığımızda. Hadi tamam bahseder de kızın beni tanıyor olması bana değişik gelmişti ama şaşıracak bir şey değilmiş sanırım.
Başka bir üye daha demişti benim söyleyebileceğimi düşündüğünü. Bu yanlış bir düşünce (onun için) ama eğer bu şekilde düşünerek yaptıysa en azından bir mantığı var demektir. Ha hala instagramı anlamıyorum ama onun da bir bildiği vardır deyip geçiyorum artık.sizden duyma ihtimali var değil mi?
eski sevgilisiniz sonuçta, siz ne kadar yapmam deseniz de erkek arkadaşınız buna güvenemez. öyle biri olmasanız da güvenemez.
onun yerine sevgilisine anlatmayı seçmiş.
aynı ortamdasınız sonuçta.
ben olsam ben de anlatırdım.
ama sizi pistte bırakması hoş olmamış.
bu konuda haklısınız. eğer ilişkisi bunu kaldıramıyorsa dans etmesin de..
Başka bir üye daha demişti benim söyleyebileceğimi düşündüğünü. Bu yanlış bir düşünce (onun için) ama eğer bu şekilde düşünerek yaptıysa en azından bir mantığı var demektir. Ha hala instagramı anlamıyorum ama onun da bir bildiği vardır deyip geçiyorum artık.
Bütün bu olaylar içinde inanın beni rahatsız eden şey pistte bırakması oldu.
bence çok anlam aramayın, biraz ne yapacagını şaşırmış olabilir.
dans pistinde bırakarak da kendini rezil etmiş. üstünde durmayın :)
Daha oncede yazdm konuna beni tersledin.bu adamda hep seni tersliyor. Anlatmasinda birsey arama zaten kucuk yerde yasiyoruz diyorsun karsilacaginizi elbet biliyordur yada senin surekli onun karsisina cikmak icin yaptigin olanlari bikiyordur adam kendini garantiye almak istemis. Yani nasilsa karsima cikacak bari kiz arkadasima anlatayim ihale bana kalmasin demek istemis.Bir konuda sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben olayın içinde olduğum için taraflı bakıyorum sanırım, siz ne düşüneceksiniz, tuhaf mı yoksa gayet normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Bir erkek, birkaç ay önce kısa süre görüştüğü bir kadını (ben) yeni sevgilisine niye anlatır? Hatta bu adam kıza beni mi göstermiş?? (Edit: Bizi bilen yok, dolayısıyla kızın bir yerden bizimle ilgili bir şeyler duyma ihtimali de yoktu)
İkimiz de dansla uğraşıyoruz ve küçük yerde yaşıyoruz, dolayısıyla gidilen mekanlar ve kişiler mecburen hep aynı oluyor. Haftanın üç günü aynı ortamlardayız. En son konuşmamız da gayet medeni, gayet düzgündü.
Pazartesi akşamı eş değiştirmeli bir grup dansına arkadaşım zorla soktu. Arada partner olduk kısa süreli, onda sorun olmadı ama dansın sonunda tamamen tesadüfen biz çift olarak kaldık ve bir süre dans etmemiz gerekiyordu, bu önce durdu yanımda, sonra beni öylece pistin ortasında bıraktı gitti yerine oturdu. Durumu fark eden biri koştu benim karşıma geldi. Hiç hoş bir durum olmadı tabii ki, benim arkadaşlarım da fark etti “noldu orada öyle” diye.
Ben de dün mesaj attım, “bu davranışı hak edecek bir şey yapmadım, birbirimize 20 sn tahammül edemeyecek durumda değiliz, benden ne istiyorsun anlamıyorum” temalı. Cevap geldi.
“Kız arkadaşım ordaydı ve seni de biliyor diğer her şey gibi, o yüzden öyle bir şey gerekliydi” diye. Ben cidden şaşırdım bu cevaba, insan exini niye kız arkadaşına gösterir? Beni göstermemiş olsa kızın beni tanımasına imkan yok, dolayısıyla dansı bırakmasına sebep yok. Dün ben onu takipten çıkarana kadar instagramda beni takip de ediyordu mesela.
Ben de haliyle sordum “diğer her şey gibi beni biliyorsa bile (ki beni ne diye anlattın) neye benzediğimi, tipimi, kim olduğumu nasıl biliyor ki” diye.
“Ben sana sadece bu açıklamayı yaptım, daha fazla yazmazsan sevinirim” diye kestirip attı.
Şimdi ben olayın taraflarından biri olduğum için objektif bakamıyorum haliyle. Devamlı aynı ortamlara girdiği bir exini, yeni sevgilisine anlatması normal bir şey mi? Bana normal gelmedi çünkü? Bir de tutup beni mi göstermiş kıza da kız kim olduğumu biliyor?
Daha oncede yazdm konuna beni tersledin.bu adamda hep seni tersliyor. Anlatmasinda birsey arama zaten kucuk yerde yasiyoruz diyorsun karsilacaginizi elbet biliyordur yada senin surekli onun karsisina cikmak icin yaptigin olanlari bikiyordur adam kendini garantiye almak istemis. Yani nasilsa karsima cikacak bari kiz arkadasima anlatayim ihale bana kalmasin demek istemis.
Bakın burada kaç sayfa yorum yazıldı, kimseye ters bir yorumum olmadı.Daha oncede yazdm konuna beni tersledin.bu adamda hep seni tersliyor. Anlatmasinda birsey arama zaten kucuk yerde yasiyoruz diyorsun karsilacaginizi elbet biliyordur yada senin surekli onun karsisina cikmak icin yaptigin olanlari bikiyordur adam kendini garantiye almak istemis. Yani nasilsa karsima cikacak bari kiz arkadasima anlatayim ihale bana kalmasin demek istemis.
Yok o taktı oraya, boşver nasıl anlatsam anlayamıyor.Konu sahibi adamın karşısına çıkmak için özel bir şey yapmıyor ki. Aynı hobiyle ilgilendikleri için faaliyetlerde karşılaşmak durumunda kalıyorlar. Kızcağıza adamın peşinden koşuyormuş gibi yorum yaparsanız tepki vermesi normal değil mi?
Daha sonradan sorun çıkmasını istememiş olabilir yani hayat bu bir şekilde konusu geçer ortaya çıkabilir demiştir.E hangi kız olsa bu durumda merak eder zatenBana özel olduğunu düşünmedim zaten. Sadece dediğim gibi ben anlatmazdım. Hani anlatsam bile kalkıp göstermezdim, o yüzden bana değişik geldi.
Çünkü öğrenme imkanı yok. Öyle uzun süreli bir ilişki de değildi. Hani anlatmasına gerek olan bir şey değildi. O yüzden başka fikirler almak istedim.
Dediğim gibi sonradan duyma imkanı yok. Bilen yok çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?