YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
Merhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?

Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya

Son düzenleme:
Adamın seni rahatsız edicek şekilde söylemesi normal değil ve eksi puan.

Ama itiraf ediyim arabamın yanına geldiğimde bende bir tur atıp bakarım çizik var mı yada öndeki arkadaki tampona sürtmüş mü diye

Yukardaki arkadaşında söylediği gibi kesinlikle denemelisin. Bazı testlerden geçir ona göre emin olup karar ver derim. Tabiki emniyet kemeri olayı yeni tanışmada banada pek normal gelmedi

belki öylesine, ola beri gele bir laftır, karar vermek için erken ama demekki gözünü dört açcaksın, ödünç bişey iste mesela tereddüt edecek mi?

Bence obsesyonları var gibi. Sen ne hissediyorsun peki var mı hoşlantı falan? Hani normalde pazarlık yapılması ilk görüşmede evlilikten bahsedilmesi falan bana çok irrite edici gelirdi ama eşim bütün bunları yapmasına rağmen bayılmıştım kendisine adam ilk görüşmede içtiğimiz çayın parasını verirken garsona "5 lira ne abi ne yaptınız yeaa" dedi ben de parası yok yazık öğrenci diye çantama sarıldıydım hemen meğer benimki pinti imiş

Ben bunda bir cimrilik farkettim sanki ama

Teocukız seni hatırladım. Üni den mezun olmadan önce buraya bir konu açmıştın. Bi polis memuru vardı sanırım aradık aradık bulduk
Nedir senin bu adamlardan çektiğin. İnşallah karşına düzgün biri çıkar. Bu adam da çok tuhaf. İnsanı aşağılıyor.

Ay canim hatirladin mi ya vallahi sasirdim Daha neleri ile karsilastm ama bunu bir sizlere danisayim dedim:)
Sagol canim insallah cikar ya artik usandim

Hoslanmistim ama bugun olanlardan sonra bir soguma oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…