- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Hayatım sadece koku anlamında değil her anlamda seni delirtir bu adam. Düşün şimdi, adam sinyallerini veriyor zaten bunları görmezden gelip evlendin diyelim, seni bütün görgüzüslüğüne(!) rağmen lütfen eş olarak gördü ve evlendiniz. Mazallah çamaşır makinesinin içinden çorabının teki çıkmazsa canına okur. Burası niye tozlu, sen bu sehpayı silmedin mi, çatalın kenarı niye mat iyi yıkamıyor musun? T-shirtimin yakası kaymış, ne biçim yıkadın. Biraz giyimine bak bu ne paspallık, ayakkabının bağcıklarının 1 mm sinde leke var. Kapıyı niye sert kapattın, bu elma neden çürüdü, niye yemek döktün vs vs Bu örnekler çoğaltılabilir, rica ediyorum sana sanki arabaya ilk defa biniyormuş gibi davranan veya sana bir buluşmaya buram buram soğan kokusuyla gelebilmeyi yakıştıran bir adamla işi ilerletme. Daha 13 gün olmuş, şimdi kurtul yoksa seni çok zor günler bekliyor.Kokuya karsi filan hassas acaba terlediysem diye yaklasamam ben bu adama, paranoya olurum
Hayatım sadece koku anlamında değil her anlamda seni delirtir bu adam. Düşün şimdi, adam sinyallerini veriyor zaten bunları görmezden gelip evlendin diyelim, seni bütün görgüzüslüğüne(!) rağmen lütfen eş olarak gördü ve evlendiniz. Mazallah çamaşır makinesinin içinden çorabının teki çıkmazsa canına okur. Burası niye tozlu, sen bu sehpayı silmedin mi, çatalın kenarı niye mat iyi yıkamıyor musun? T-shirtimin yakası kaymış, ne biçim yıkadın. Biraz giyimine bak bu ne paspallık, ayakkabının bağcıklarının 1 mm sinde leke var. Kapıyı niye sert kapattın, bu elma neden çürüdü, niye yemek döktün vs vs Bu örnekler çoğaltılabilir, rica ediyorum sana sanki arabaya ilk defa biniyormuş gibi davranan veya sana bir buluşmaya buram buram soğan kokusuyla gelebilmeyi yakıştıran bir adamla işi ilerletme. Daha 13 gün olmuş, şimdi kurtul yoksa seni çok zor günler bekliyor.
Patalojik vaka.Valla haklisiniz bunlari bende dusundum. Gecen bana diyor ki. "Coraplarimi duz bir sekilde cikarip makineye atiyorum ki, giyerken duzeltmekle ugrasmayayim "
Makineye atmadan önce ütü de yapıyor muymuş çorabına.?Valla haklisiniz bunlari bende dusundum. Gecen bana diyor ki. "Coraplarimi duz bir sekilde cikarip makineye atiyorum ki, giyerken duzeltmekle ugrasmayayim "
Böyle insanların varlığına inanamıyorum yaValla haklisiniz bunlari bende dusundum. Gecen bana diyor ki. "Coraplarimi duz bir sekilde cikarip makineye atiyorum ki, giyerken duzeltmekle ugrasmayayim "
Makineye atmadan önce ütü de yapıyor muymuş çorabına.?
TRT deki okb li insanlar vardı. Bazi erkekler günde 10 saatini filan temizliğe ayıran. HAtta yatağı bozulmasın diye yatağında bile yatmayan.Onca is guc arasinda bir erkek olarak toz almaktan geri kalmayan adam onuda yapabilir :)))
Tuhaf zaten...dene diyenler olmuş...adam saklamiyor ki...ömur törpusu ..en uyuz erkek tipi...aman arkadasim..dört başı mahmurunu bulamazsin ok...de dert alma başına...bogmalik tammm...takıntı ve cimrilik erkekte en egreti huylar...iyggghhhkkkKizlar tabiki insan malına mulkune onem verir bakar fakat boyle bi kac hareketine daha sahit oldum, temizlik duzen takintisi da var hadi onu gectim yeni tanistigi birine boyle bir cumle kurmasi tuhaf geldi
Merhaba kızlar,
13 gün önce biri ile tanıştım. Birbirimizden çok etkilendik. Bu kişi 29 yaşında memur, tek yaşıyor. Tanıştığımızdan beri evlenmeyi çok istediğini vs anlatıyor. Neyse bugün 3. kez buluştuk. Beni evime dolmuşla gidebileceğim bir yere kadar bırakcaktı. Durduk tam bırakacakken emniyet kemerimi çıkardım ve bana aynen şu cümleyi söyledi. ' Emniyet kemerini çıkarırken düğmeye bastırmadan mı çıkardın? ' Bende dedimki buna bastırmadan çıkıyor muymuş, yıllardır arabaya biniyorum biliyorum tabiki basarak çıkardım dedim. Ama öyle bir söyledi ki sanki naptın yavaş olsana biraz der gibi. Alındım ben o an.
Kızlar bu adam malına mülküne aşırı değer veriyor, giydikleri, kullandığı araba gayet lüks şeyler fakat çevreye karşı aşırı cimri gibi.. Mesela bi önceki buluşmamızda da arabayı gayet güvenli bir yere park etmiştik, daha sonra dönüp arabanın yanına gittiğimizde arabanın etrafında tur atıp incelemeye başladı noluyor diyorum çizerler filan bakıyorum diyor. Ama bana bunun gibi bi çok hareketi normal gelmedi. Ha bir de temizlik takıntısı var, oraya oturmam burası tozlu.. Sanırım takıntılı. Sizce bu emniyet kemeri olayı normal mi? Emniyet kemerini normal basarak çıkardım hadi diyelim ki çıkarmasaydım, bunu bu şekilde söylemesi normal mi?
Kizlar bir de arabay bindim iki dk sonra sogan kokusu geliyor mu sanada dedi. Ben de yok bana gelmedi acaba arabada filan sogan mi kaldi dedim kokunun nedenini bulamadik.
Neyse arabadan indik bana yakinlasti sanki sarilir gibi ve dediki sende kokmuyormus sogan, tovbe yarabbim ya
Tabii ki edecek..Kızlar maalesef ki takıntılı biriyle yapamam, suan emniyet kemeri olayında böyle yapan yarın evlenince kavga eder benle..
Yeni tanismis biri icin gercekten kirici seyler olmus bi gelecek görüyomusun gercekten bu kisiyle ? ben kemerden cok sogan meselesine taktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?