YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Kokuya karsi filan hassas acaba terlediysem diye yaklasamam ben bu adama, paranoya olurum
Hayatım sadece koku anlamında değil her anlamda seni delirtir bu adam. Düşün şimdi, adam sinyallerini veriyor zaten bunları görmezden gelip evlendin diyelim, seni bütün görgüzüslüğüne(!) rağmen lütfen eş olarak gördü ve evlendiniz. Mazallah çamaşır makinesinin içinden çorabının teki çıkmazsa canına okur. Burası niye tozlu, sen bu sehpayı silmedin mi, çatalın kenarı niye mat iyi yıkamıyor musun? T-shirtimin yakası kaymış, ne biçim yıkadın. Biraz giyimine bak bu ne paspallık, ayakkabının bağcıklarının 1 mm sinde leke var. Kapıyı niye sert kapattın, bu elma neden çürüdü, niye yemek döktün vs vs Bu örnekler çoğaltılabilir, rica ediyorum sana sanki arabaya ilk defa biniyormuş gibi davranan veya sana bir buluşmaya buram buram soğan kokusuyla gelebilmeyi yakıştıran bir adamla işi ilerletme. Daha 13 gün olmuş, şimdi kurtul yoksa seni çok zor günler bekliyor.

Valla haklisiniz bunlari bende dusundum. Gecen bana diyor ki. "Coraplarimi duz bir sekilde cikarip makineye atiyorum ki, giyerken duzeltmekle ugrasmayayim "

Fazla takıntılı tiplerle ben uğraşamam acikcasi ben genel anlamda rahat bir insanım. Boyle bir tiple omur gecirmeye kalksam zehir olurdu heralde. Benimde bazı konularda takintilarim var ama bu orasi tozlu oturmam, virt zirt sekli de eften puften degil yani. Bilmiyorum sen çekebileceksen devam et

Kaynım için arabası çok önemlidir, sürekli camdan kontrol eder. Herkesi uyarır dikkat edin diye. Ama sanmıyorum ki yeni tanıştığı birine ya da evlenmeyi düşündüğü bir kıza böyle konuşsun. Balık baştan kokar, iyi düşünün.

Onca is guc arasinda bir erkek olarak toz almaktan geri kalmayan adam onuda yapabilir :)))
TRT deki okb li insanlar vardı. Bazi erkekler günde 10 saatini filan temizliğe ayıran. HAtta yatağı bozulmasın diye yatağında bile yatmayan.

Kizlar tabiki insan malına mulkune onem verir bakar fakat boyle bi kac hareketine daha sahit oldum, temizlik duzen takintisi da var hadi onu gectim yeni tanistigi birine boyle bir cumle kurmasi tuhaf geldi
Tuhaf zaten...dene diyenler olmuş...adam saklamiyor ki...ömur törpusu ..en uyuz erkek tipi...aman arkadasim..dört başı mahmurunu bulamazsin ok...de dert alma başına...bogmalik tammm...takıntı ve cimrilik erkekte en egreti huylar...iyggghhhkkk

Allah sana acımista yuzunu cok zaman kaybetmeden gorebilmussin bu insanla girusmeyi sonlandirmak icin baska birsey beklemen gerwkmiyor bence bu insanla ya omur iskenceye doner yada o evliligin ömrü saman alevi kadar olur

Malına çok düşkün belli ki , her şeyi geçtim de soğan kokusu olayı çok irrite ederdi beni , bir daha görüşmeyi düşünüyor musunuz bu kişiyle?

Ay boşver. Emniyet kemeri olayı zaten çok abes. Ayrıca hemen evlilikten söz etmesinden de şüphelen. Çoğu erkek düzen manyağı oluyor. Eve gelsin herşeyi önüne gelsin. Hayat arkadaşı arasa önce bir seni tanımaya çalışır. Başına dert alma derim.

Kızlar maalesef ki takıntılı biriyle yapamam, suan emniyet kemeri olayında böyle yapan yarın evlenince kavga eder benle..

Kızlar maalesef ki takıntılı biriyle yapamam, suan emniyet kemeri olayında böyle yapan yarın evlenince kavga eder benle..
Tabii ki edecek..
Tavlama - avlanma aşamasinda cogu erkek saklar kendini...takintisi ne haldeyse...yada malı ne kiymetliyse tutamamış çam devirmiş :) sogan mı kokuyorsun iması ve inanmayip koklamasi?...hasbel kader evlensen ve kötu kokacak olsan bu adam tiksindim der yüzune karşı...bana òyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…