YENİ TANIŞMIŞKEN SİZCE DE ABES DEĞİL Mİ?

Arasında birseyler olmasını istediği bayanı dolmuşa kadar bırakan erkek zaten cimridir gerisini okumak bile gereksizdi, bi zahmet evine bırak hödük.

Bugun isi vardi ama daha onceki bulusmamizda birakmayi istemedigini anlamistim sadece kuru kuru teklif ediyor.

Tuhaf. Hatta çok tuhaf. Fazlasıyla takintili, titiz. Kaçın bence. Ama bir yönden iyi "ben boyleyim kabul edersen" diyor. Normal davranıp sonradan öyle olduğunu anlasaniz daha feci.

Herşeye okey de sarılır gibi yapıp hımm sende kokmuyormuş soğan dedikten sonra olay bitmiş.
Senin ruhun kokuyordur cınım derdim ve totomu döner giderdim.

Hiç denemeye falan kalkma, adamın elle tutulur yanı yok. İlerde mazallah ciddi bir şey olur, her olumsuzlukta seni suçlar. Malına düşkün olmak iyidir temiz bakarsın ama bunun ki düşkünlük değil. Adam hasta.Sana da görgüsüz muamelesi yapıyor bilesin.

Kokuya karsi filan hassas acaba terlediysem diye yaklasamam ben bu adama, paranoya olurum

Dinlen dinlen kaç.

Yaa bir de keşke şöyle deseydin; "bastirmadan nasıl cikabilir ki? Cikabilseydi olasi bir trafik kazasinda kemer bizi koruyamazdi. Iq'un bu kadarını düşünmeye yetmiyor mu?" Deseydin

Kokuya karsi filan hassas acaba terlediysem diye yaklasamam ben bu adama, paranoya olurum
Ciddi iyi sabretmissiniz ama. Ben bile bu sakin halimle dayanamaz "soğan kokusu senden mi geliyor acaba" diye yaklaştığında , " ay yani sizden mi geliyormuş soğan kokusu" der, arkama bakmadan döner giderdim. Günlerce kendini koklasin dursun.

Adam asiri manyak kusura bakmayin da sana yaklasip sogan kokup kokmadigini test etmek bide üstüne bunu söylemek ve bukadar malina düskün olmak iyi degil. Ben yapamazdim böyle biriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…