Arasında birseyler olmasını istediği bayanı dolmuşa kadar bırakan erkek zaten cimridir gerisini okumak bile gereksizdi, bi zahmet evine bırak hödük.
Emniyet kemeri bastırmadan çıkabiliyorsa nerede bunun emniyeti be adamöyle olsa kaza sırasında herkes arabadan fırlardı. Akılsız mantıksız hıyar.
Ne isteyebilirimki acaba bir fikriniz var mi ?
Hiç denemeye falan kalkma, adamın elle tutulur yanı yok. İlerde mazallah ciddi bir şey olur, her olumsuzlukta seni suçlar. Malına düşkün olmak iyidir temiz bakarsın ama bunun ki düşkünlük değil. Adam hasta.Sana da görgüsüz muamelesi yapıyor bilesin.
fotoğraf makinası mesela gayet ideal
Ay kaç kaç memur arabası evi vs vs si şekil diye hiç çekmeye değmez , hem takıntılı hem cimri. Vur kafasına.Bugun isi vardi ama daha onceki bulusmamizda birakmayi istemedigini anlamistim sadece kuru kuru teklif ediyor.
Ciddi iyi sabretmissiniz ama. Ben bile bu sakin halimle dayanamaz "soğan kokusu senden mi geliyor acaba" diye yaklaştığında , " ay yani sizden mi geliyormuş soğan kokusu" der, arkama bakmadan döner giderdim. Günlerce kendini koklasin dursun.Kokuya karsi filan hassas acaba terlediysem diye yaklasamam ben bu adama, paranoya olurum
Guzel bir fikir, gecenlerde fotograf makinesi almis dun bahsetmisti. İsteyeyim bakalm ne diyecek
Ay kaç kaç memur arabası evi vs vs si şekil diye hiç çekmeye değmez , hem takıntılı hem cimri. Vur kafasına.
lensi çizildi desen çok mu abartı oluryok yok kalbine inmesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?