napcam pekiii..bu muhabbetlere girmese çok istiyorum onu4-5 günde böyle konuşması itici kesinlikle
napcam pekiii..bu muhabbetlere girmese çok istiyorum onu
kesinlikle asker psikolojisi diye düşünüyorum..ama gelince sen iyi gözlemle..böyle konuşmayalım hoşlanmıyorum falan diyebilirsin..
Yaşlarınız nedir?
Askerde başına vurup sapıtmış olabilir.
adı üstünde yeni tanıştığın !! huyunu suyunu bilmiyorsun, Bu ne samimiyet derler ilk günlerden adam a . Hıyar hafta bile olmamış daha . Ondan sana cacık bile olmaz. Boşver abaza mıdır nedir töbe yarabbim. haa bu arada bir erkek niyetini ilk günlerden belli eder. hiç öyle askerden gelirde değişir diye bekleme .
avatarın altında yazıya bakılırsa ..senin fikrinden tamamen uzak biri...açık açık söyle....buraya yazdığın gibi..ya o seni kaybetmemek için kabul edecek..yada sen kabul edeceksinnapcam pekiii..bu muhabbetlere girmese çok istiyorum onu
Evet her şeyi erken yaşamk mı istiyor ne...beni cok sahiplendi şimdiden..
Düşün 3.günümüzde bana pahalı bir hediye almış bundan da rahatsz oldum...
Beni kaybetmek istemiyor anladığım çünkü şey demişti sana çok alıştım inşallah mutlu olcaz yaralarımızı sarcaz gibilerinden..
avatarın altında yazıya bakılırsa ..senin fikrinden tamamen uzak biri...açık açık söyle....buraya yazdığın gibi..ya o seni kaybetmemek için kabul edecek..yada sen kabul edeceksin
avatarın altında yazıya bakılırsa ..senin fikrinden tamamen uzak biri...açık açık söyle....buraya yazdığın gibi..ya o seni kaybetmemek için kabul edecek..yada sen kabul edeceksin
en mantıklısı bu bencedeYani 20 yaşında da değil ki öpüjem abi diye dolansın.
Bence askerde iletişimi minimuma indirin. Dönünce anlarsınız nasıl bir insan olduğunu.
evet canımmm acele etmicemmm yavaş adımlarla yaklaşcam cocguadaha kac gunlukde hemen opme ye başlamalar amannn ciddiyetsiz..bugun öpmeyle başlar ya sonrasıııı bırak geri cek kendini..acele etme sakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?