YENİ TANIŞTIĞIM ADAM

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ve 1-2 kez söylemesi üzerine biriyle tanıştım. Bugüne kadar tanıştığım insanları ya ben sevemedim ya onlar beni sevemedi ya da uygun olmadı işte...
Bu çocukla buluşmadan daha faceden gördüğümden itibaren içimde bir istek oldu..
buluştuk kalabalık bir grup içinde..Neyse ben çok hoşlandım çok tatlı komik biri beğendim..
Oda beni beğenmiş ortamdan ayırdıktan sonra numaramı istemiş numaramı verdim.
Konuşmaya başladık her şey gayet iyi gidiyor istediklerimiz aynı yönde..İlk defa mutlu olabileceğime inanıyorum.
Yalnız 4. 5. günde çocuköpücem,öptüm,bir kez öpebilir miyim çok içimden geldi demelere başladı....
Hemen hemen her mesajında öpmek var ..Ben daha böyle şeyler için erken her şeyin zamanında yaşanması taraftarıyım dediğimde bozuluyor ben masumca yanağından öpmek istiyorum diyor(bu arada kendisi askerde 1 ay daha orda yani uzak şehirlerdeyiz)acaba askerde olduğu için mi böyle diyorum hani erkekler daha meyilli olur ya askerde böyle şeylere ..
Gelince düzelir mi bilmiyorum ama 4-5 günde öpücem yanaklarından miss demesi vs normal mi ben mi abartıyorum

Not: Çok iyi ve düşünceli bir adam bu öpücem demeleri olmasa her şey çok iyi ve çok istekliyim ben baya hoşlandım çünkü..
.......
Güncelleme :
Kıslarrr hafta sonu buluştum sevgilimle :) Sinemaya gittik yemek yedik vs..O telefonda öpücem öpücem diyen adam yoktu sanki hiç yakınlaşmadı her şey dozundaydı..Öpmekten bahsetmedi çook sevindim yaa cidden korkmuştum kavga ederiz ayrılırız diye düşünüyordum ..Paylaşayım sizinle dedim :)

Son düzenleme:
kesinlikle asker psikolojisi diye düşünüyorum..ama gelince sen iyi gözlemle..böyle konuşmayalım hoşlanmıyorum falan diyebilirsin..

gercekten cok itici. Bendede vardi böyle bir adam en sonunda engelledim heryerden. Profil resmini gördükce igreniyordum.

napcam pekiii..bu muhabbetlere girmese çok istiyorum onu

ilişkide tek kişinin dediği değil ortak düşünceler ya da en mantıklı olanın dediği olur, yani bu konuda siz çatışıyorsunuz ve sen haklısın bu konuda rahatsız olmakta, sırf onu kaybetmeyeyim diye taviz verme, sana yanlış geliyorsa geri adım atma

adı üstünde yeni tanıştığın !! huyunu suyunu bilmiyorsun, Bu ne samimiyet derler ilk günlerden adam a . Hıyar hafta bile olmamış daha . Ondan sana cacık bile olmaz. Boşver abaza mıdır nedir töbe yarabbim. haa bu arada bir erkek niyetini ilk günlerden belli eder. hiç öyle askerden gelirde değişir diye bekleme .

kesinlikle asker psikolojisi diye düşünüyorum..ama gelince sen iyi gözlemle..böyle konuşmayalım hoşlanmıyorum falan diyebilirsin..

Evet ben de öyle düşünüyorum..ona zaman vericem en azından askerden gelene kadarr..gözlem şart

Evet her şeyi erken yaşamk mı istiyor ne...beni cok sahiplendi şimdiden..
Düşün 3.günümüzde bana pahalı bir hediye almış bundan da rahatsz oldum...
Beni kaybetmek istemiyor anladığım çünkü şey demişti sana çok alıştım inşallah mutlu olcaz yaralarımızı sarcaz gibilerinden..

daha kac gunlukde hemen opme ye başlamalar amannn ciddiyetsiz..bugun öpmeyle başlar ya sonrasıııı bırak geri cek kendini..acele etme sakın..

canım bunları cok gördük duygusal yaklaşma lütfen mantıklı ol..daha 3 gün olmus yaaaaa acelesi ne anlamadım..

avatarın altında yazıya bakılırsa ..senin fikrinden tamamen uzak biri...açık açık söyle....buraya yazdığın gibi..ya o seni kaybetmemek için kabul edecek..yada sen kabul edeceksin

ailesini falan da tanıyorum çok kaliteli bi ailesi var..annesi babası görgülü iki insan...Kendisi de yetişmiş bir birey iyi bir üniversite bitirmiş adam yani ilk haftadan konuşulmucagını bilmesi gerek değil miii

avatarın altında yazıya bakılırsa ..senin fikrinden tamamen uzak biri...açık açık söyle....buraya yazdığın gibi..ya o seni kaybetmemek için kabul edecek..yada sen kabul edeceksin

avatarımda yazıyor hoşuma gittiği için canım bende 4x4 lük bir Müslüman değilim ne yazık ki keşke hepimiz olabilsek

daha kac gunlukde hemen opme ye başlamalar amannn ciddiyetsiz..bugun öpmeyle başlar ya sonrasıııı bırak geri cek kendini..acele etme sakın..
evet canımmm acele etmicemmm yavaş adımlarla yaklaşcam cocgua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…