Bunları konuşması için sence de aradan biraz zaman geçmesi gerekmiyor mu? Arkadaş biraz fazla heyecanlı, çocuk ruhlu sanırım. Bi ağır ol,oturaklı ol. Bilemiyorum.
hayır benim eşim de ilk buluşmamızda yanağımdan öpmüştü (ben onu reddedersem bari bi kerecik öpmüş olsun diyeymiş)
neyse bence süresi yok da daha tanışma aşamasında öpücem diye kıza baskı yapması bence ters teper.
askere mesaj yollanir:
"an gelir opmek opusmek bunlar guzel seyler olabilir. Ama surekli beni opecegini soylemen cok itici oluyor. Lutfen yapma."
hayır canım sen normalsin aslında. ama bu adamın yaptığı normal değil.daha birbirlerini yeni tanımaya başlamışlar, birbirlerini tanımaya yönelik konuşmalar yapacakları yerde öpmek öpmek diye bahsetmesi bunu dile getirmesi anormal. ne o öyle ergen gibi öpme muhabbetiyorumlara baktımda sanırım anormal olan benim
hoşlandığım kişi aynı şeyi yapsa ben mutlu olurdum
eski sevgilimle üçüncü günümüzdü asansörle 8. kata çıkıyoduk hiç dokunmamıştı bana çok üzülmüştüm bu çocuk niye beni öpmeye teşebbüs etmedi diye
hayır benim eşim de ilk buluşmamızda yanağımdan öpmüştü (ben onu reddedersem bari bi kerecik öpmüş olsun diyeymiş)
neyse bence süresi yok da daha tanışma aşamasında öpücem diye kıza baskı yapması bence ters teper.
üslubumu öyle acaba?Elbette süresi yok ama sürekli her 3 mesajından birinde öpücem demesi işkillendiriyor insanı..öpücekse ortam olur öper masumca ona bir şey diyen yok ama böyle planlaması hayal ettiğini beyan etmesi sıkıcı..
Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ve 1-2 kez söylemesi üzerine biriyle tanıştım. Bugüne kadar tanıştığım insanları ya ben sevemedim ya onlar beni sevemedi ya da uygun olmadı işte...
Bu çocukla buluşmadan daha faceden gördüğümden itibaren içimde bir istek oldu..
4-5 gün önce buluştuk kalabalık bir grup içinde..Neyse ben çok hoşlandım çok tatlı komik biri beğendim..
Oda beni beğenmiş ortamdan ayırdıktan sonra numaramı istemiş numaramı verdim.
Konuşmaya başladık her şey gayet iyi gidiyor istediklerimiz aynı yönde..İlk defa mutlu olabileceğime inanıyorum.
Yalnız 4-5 günde çocuk şimdiden öpücem,öptüm,bir kez öpebilir miyim çok içimden geldi demelere başladı....
Hemen hemen her mesajında öpmek var ..Ben daha böyle şeyler için erken her şeyin zamanında yaşanması taraftarıyım dediğimde bozuluyor ben masumca yanağından öpmek istiyorum diyor(bu arada kendisi askerde 1 ay daha orda yani uzak şehirlerdeyiz)acaba askerde olduğu için mi böyle diyorum hani erkekler daha meyilli olur ya askerde böyle şeylere ..
Gelince düzelir mi bilmiyorum ama 4-5 günde öpücem yanaklarından miss demesi vs normal mi ben mi abartıyorum
Not: Çok iyi ve düşünceli bir adam bu öpücem demeleri olmasa her şey çok iyi ve çok istekliyim ben baya hoşlandım çünkü..
Valla benim midem bulandi bile okurken her seyin yeri zamani var iki gunde tanidigi kiza vicik vicik olan adamdan cok hayir gelmezMerhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ve 1-2 kez söylemesi üzerine biriyle tanıştım. Bugüne kadar tanıştığım insanları ya ben sevemedim ya onlar beni sevemedi ya da uygun olmadı işte...
Bu çocukla buluşmadan daha faceden gördüğümden itibaren içimde bir istek oldu..
4-5 gün önce buluştuk kalabalık bir grup içinde..Neyse ben çok hoşlandım çok tatlı komik biri beğendim..
Oda beni beğenmiş ortamdan ayırdıktan sonra numaramı istemiş numaramı verdim.
Konuşmaya başladık her şey gayet iyi gidiyor istediklerimiz aynı yönde..İlk defa mutlu olabileceğime inanıyorum.
Yalnız 4-5 günde çocuk şimdiden öpücem,öptüm,bir kez öpebilir miyim çok içimden geldi demelere başladı....
Hemen hemen her mesajında öpmek var ..Ben daha böyle şeyler için erken her şeyin zamanında yaşanması taraftarıyım dediğimde bozuluyor ben masumca yanağından öpmek istiyorum diyor(bu arada kendisi askerde 1 ay daha orda yani uzak şehirlerdeyiz)acaba askerde olduğu için mi böyle diyorum hani erkekler daha meyilli olur ya askerde böyle şeylere ..
Gelince düzelir mi bilmiyorum ama 4-5 günde öpücem yanaklarından miss demesi vs normal mi ben mi abartıyorum
Not: Çok iyi ve düşünceli bir adam bu öpücem demeleri olmasa her şey çok iyi ve çok istekliyim ben baya hoşlandım çünkü..
hayır canım sen normalsin aslında. ama bu adamın yaptığı normal değil.daha birbirlerini yeni tanımaya başlamışlar, birbirlerini tanımaya yönelik konuşmalar yapacakları yerde öpmek öpmek diye bahsetmesi bunu dile getirmesi anormal. ne o öyle ergen gibi öpme muhabbeti
üslubumu öyle acaba?
hani konuşmaları öyle mi sonlandırıyor?
yorumlara baktımda sanırım anormal olan benim
hoşlandığım kişi aynı şeyi yapsa ben mutlu olurdum
eski sevgilimle üçüncü günümüzdü asansörle 8. kata çıkıyoduk hiç dokunmamıştı bana çok üzülmüştüm bu çocuk niye beni öpmeye teşebbüs etmedi diye
dün bir bugün iki bismillah ne o öyle bana hiç masumane gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?