YENİ TANIŞTIĞIM ADAM

aynen yaşı normal gayet..uzun zamandır ilişkisi olmamış bir de askere gidince ondan mı böyle bilmem

canım bunları cok gördük duygusal yaklaşma lütfen mantıklı ol..daha 3 gün olmus yaaaaa acelesi ne anlamadım..

Duygusaldan uzak durmaya çalışıyorum canım yaa ..Umarım Mantıklı yaklaşır kendisi de bana

daha çok erken bu ne samimiyet
hoş değil tavrı bir dönsün bakarsın duruma göre karar verirsin

çocuk duramıyor yerinde bu hafta sonu beni görmeye gelicem diye tutturdu salak askerlii yancak diy korkuyorum daha geçen hafta sonu burdaydı

sen yinede kaptırma kendini..ciddiyetini belli etmeden cok yakın durma sen..buadamlara güvenilmez...

Soğurdum. Bu nedir canım? Dakika bir gol bir. HOŞ DEĞİL.

Hoş değil cidden üzülüyorum bende sinir oluyorum tanıştran arkadaşıma söledim oda vala baya etkilenmiş senden herhalde sürekli şunları diyomuş " ALLAH RAZI OLSUN BU KIZLA BENİ TANIŞTIRDIGIN İÇİN" vs vs diyip duruyomus

bu ne ya abazanlık yaşı da geçmiş
ama askerde sapıtmış olabilir
yine de 4 gündür tanıştığı kıza öpcem de öpcem yazması çok acayip
böyle şeylerin konuşulması hiç hoşuma gitmiyor
buluştuğunuz zaman romantik bir an yaratıp yanağına küçük bi öpücük kondurmakla böyle öncesinden söyleyip söyleyip bıktırmak çok farklı şeyler.

kocam beni ilk randevumuzda yanağımdan öpmüştü..
dayanamadım napim diye de şirin şirin sırıtmıştı.
ben hiç art niyet aramadım.
birini öpmenin süresi mi var?

evet öpme olayları kendiliğinden gerçekleşmesi gereken şeyler dizginleyemiyor mu nedir kendini !!!!!
Böyle şeyler özeldir bahsi geçince insan rahatsız olur haliyle...spontane gelişmeli bence konuşarak planlayarak değil

Bu arada gerçekten itici hem de uzakta iken mesajla liseli ergenler gibi öpücem öpücem demesi.

aaa bu arada tabii ki yanaktandır o isteği yanak diye uzanır dudağa kayar bu tipler

hayır benim eşim de ilk buluşmamızda yanağımdan öpmüştü (ben onu reddedersem bari bi kerecik öpmüş olsun diyeymiş)
neyse bence süresi yok da daha tanışma aşamasında öpücem diye kıza baskı yapması bence ters teper.

Bunları konuşması için sence de aradan biraz zaman geçmesi gerekmiyor mu? Arkadaş biraz fazla heyecanlı, çocuk ruhlu sanırım. Bi ağır ol,oturaklı ol. Bilemiyorum.

Elbette süresi yok ama sürekli her 3 mesajından birinde öpücem demesi işkillendiriyor insanı..öpücekse ortam olur öper masumca ona bir şey diyen yok ama böyle planlaması hayal ettiğini beyan etmesi sıkıcı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…