YENİ TANIŞTIĞIM ADAM

Valla benim midem bulandi bile okurken her seyin yeri zamani var iki gunde tanidigi kiza vicik vicik olan adamdan cok hayir gelmez

aynen açıkça belirttim bir de bunu hatta bugün öpücem yazms şey dedim ne olur geldiğinde beni bi öpte rahatla! yazdım öküz değilse anlamıştır.

uslubu öyle sanırım ...hayatım bitanem falan diyor onlardan rahatsız olmuyorum açıkçası... sadece öpücem içimden geldi,öptüm vs bunlar batmaya başladı bana..
dört beş günde öptüm demesini garipsiyorsan hayatım bitanem demesini neden garipsemiyorsun?

Öpme muhabbetinden rahatsız oluyorsam açıkçası hayatım bitanem aşkım gibi hitaplardan da rahatsız olurdum.

Her fırsatta öpme isteğini konuşmak itici.

bişi yok bunda abartma bence benim eşimde üç günün sonunda yeter opcem demişti ayrılırken opmuştu yanağımdan bana kalsa toka yapıp ayrılıyorduk hep.opsun yanağından belliki kanı kaynamış sana ciddiyiz diyorsunuz.opmek istemesede niye istemio beni beğenmiyor deriz biz

erkeklerin böyle küçük oyunları var ya.
ama mesajla belirtmesi itici doğaçlama olsa neyse.

benim de eşim tanıştıktan 2 ay sonra idi sanırım sarılamadım sana vs gel sarılayım demişti yer miyim ulan ben. sarılıp öpme haline geliyordu ki akıllı ol demiştim

haklısın canım ..Belkidee normaldir ama sürekli söyleyince sinir oluyorum beeen.

Öpme muhabbetinden rahatsız oluyorsam açıkçası hayatım bitanem aşkım gibi hitaplardan da rahatsız olurdum.

Her fırsatta öpme isteğini konuşmak itici.

olmuyorum rahatszlık vermiyor bana sevgi beliritis hissettiriyor...ama öpcem demesi itici geliyor.

hayatım bitanem sevgi belirtisi ama öpcem sapıklık belirtisi gibi hissedeyiroum
ben öyle düşünmüyorum.
bakış açısı demek.
bi kere bu kısa dönemde yaşadığınız şey sevgi değil beğeni ve ilgi.

telefonda cesaret tavandadır... yüzyüze değilsiniz nasılsa diye
evet böyle konulara hemen girmesi düşündürüyor ama buna üzülmeyin de takılmayın da
önemli olan yanınızdayken zorlayacak mı ?
ama tabi ki istemediğinizi belirtin yoksa daha da cıvıtır ama kendinizi üzmeyin

ben öyle düşünmüyorum.
bakış açısı demek.
bi kere bu kısa dönemde yaşadığınız şey sevgi değil beğeni ve ilgi.

Elbette beğeni ve ilgi...seviyoruma doğru giden bir yol...sonuçta bir ilişkiye başladık..
hayatım demesinden ziyade öpücem demesini kafama taktım bu konuda yorum geliştirebilirsiniz zira hayatım demesinde art niyet aramıyorum

Teşekkür ederim naif yorumunuz için..
Yüzyüzeyken öenli olan dediğiniz gibii..

Bu ne telas? Ustelik sevmediginizi belirttiginiz halde masum ayagina yatip devam ediyor. Daha ortada birsey yokken pahali hediye de aldi demissiniz. Hicbirsey demesem de olgun degil, asiri duygusal ve manipulatif davraniyor derim. Evlenmek icin degerlendiriyorsaniz dikkat edin, daha bastan cok falsosu var.

banada abaza gibi geldi çünkü ilk günlerden böyle başladıysa ilerde neler neler ister hani derler ya balık baştan kokar o misal dikkat et..

E bi bak bakalım askerden gelsin askerlikte öyle olabilir hatta konuş bu şekilde olmamasını istediğini onunla vakit geçirmek bişeyler paylaşmak istediğini ama bu davranışının ondan soğuttuğunu falan bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…