Valla benim midem bulandi bile okurken her seyin yeri zamani var iki gunde tanidigi kiza vicik vicik olan adamdan cok hayir gelmez
Askerlikle alakali bir durum olabilir siz mesafeli olun gelsn askerden iyici ölcüp tartip yolunuza devam edip etmeyecegnize karar verin
dört beş günde öptüm demesini garipsiyorsan hayatım bitanem demesini neden garipsemiyorsun?uslubu öyle sanırım ...hayatım bitanem falan diyor onlardan rahatsız olmuyorum açıkçası... sadece öpücem içimden geldi,öptüm vs bunlar batmaya başladı bana..
bişi yok bunda abartma bence benim eşimde üç günün sonunda yeter opcem demişti ayrılırken opmuştu yanağımdan bana kalsa toka yapıp ayrılıyorduk hep.opsun yanağından belliki kanı kaynamış sana ciddiyiz diyorsunuz.opmek istemesede niye istemio beni beğenmiyor deriz bizMerhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ve 1-2 kez söylemesi üzerine biriyle tanıştım. Bugüne kadar tanıştığım insanları ya ben sevemedim ya onlar beni sevemedi ya da uygun olmadı işte...
Bu çocukla buluşmadan daha faceden gördüğümden itibaren içimde bir istek oldu..
4-5 gün önce buluştuk kalabalık bir grup içinde..Neyse ben çok hoşlandım çok tatlı komik biri beğendim..
Oda beni beğenmiş ortamdan ayırdıktan sonra numaramı istemiş numaramı verdim.
Konuşmaya başladık her şey gayet iyi gidiyor istediklerimiz aynı yönde..İlk defa mutlu olabileceğime inanıyorum.
Yalnız 4-5 günde çocuk şimdiden öpücem,öptüm,bir kez öpebilir miyim çok içimden geldi demelere başladı....
Hemen hemen her mesajında öpmek var ..Ben daha böyle şeyler için erken her şeyin zamanında yaşanması taraftarıyım dediğimde bozuluyor ben masumca yanağından öpmek istiyorum diyor(bu arada kendisi askerde 1 ay daha orda yani uzak şehirlerdeyiz)acaba askerde olduğu için mi böyle diyorum hani erkekler daha meyilli olur ya askerde böyle şeylere ..
Gelince düzelir mi bilmiyorum ama 4-5 günde öpücem yanaklarından miss demesi vs normal mi ben mi abartıyorum
Not: Çok iyi ve düşünceli bir adam bu öpücem demeleri olmasa her şey çok iyi ve çok istekliyim ben baya hoşlandım çünkü..
dört beş günde öptüm demesini garipsiyorsan hayatım bitanem demesini neden garipsemiyorsun?
bişi yok bunda abartma bence benim eşimde üç günün sonunda yeter opcem demişti ayrılırken opmuştu yanağımdan bana kalsa toka yapıp ayrılıyorduk hep.opsun yanağından belliki kanı kaynamış sana ciddiyiz diyorsunuz.opmek istemesede niye istemio beni beğenmiyor deriz biz
Öpme muhabbetinden rahatsız oluyorsam açıkçası hayatım bitanem aşkım gibi hitaplardan da rahatsız olurdum.
Her fırsatta öpme isteğini konuşmak itici.
ben öyle düşünmüyorum.hayatım bitanem sevgi belirtisi ama öpcem sapıklık belirtisi gibi hissedeyiroum
ben öyle düşünmüyorum.
bakış açısı demek.
bi kere bu kısa dönemde yaşadığınız şey sevgi değil beğeni ve ilgi.
telefonda cesaret tavandadır... yüzyüze değilsiniz nasılsa diye
evet böyle konulara hemen girmesi düşündürüyor ama buna üzülmeyin de takılmayın da
önemli olan yanınızdayken zorlayacak mı ?
ama tabi ki istemediğinizi belirtin yoksa daha da cıvıtır ama kendinizi üzmeyin
Bu ne telas? Ustelik sevmediginizi belirttiginiz halde masum ayagina yatip devam ediyor. Daha ortada birsey yokken pahali hediye de aldi demissiniz. Hicbirsey demesem de olgun degil, asiri duygusal ve manipulatif davraniyor derim. Evlenmek icin degerlendiriyorsaniz dikkat edin, daha bastan cok falsosu var.Merhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
Çok yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ve 1-2 kez söylemesi üzerine biriyle tanıştım. Bugüne kadar tanıştığım insanları ya ben sevemedim ya onlar beni sevemedi ya da uygun olmadı işte...
4-5 gün önce buluştuk kalabalık bir grup içinde..Neyse ben çok hoşlandım çok tatlı komik biri beğendim..
Konuşmaya başladık her şey gayet iyi gidiyor istediklerimiz aynı yönde..İlk defa mutlu olabileceğime inanıyorum.
Yalnız 4-5 günde çocuk şimdiden öpücem,öptüm,bir kez öpebilir miyim çok içimden geldi demelere başladı....
Hemen hemen her mesajında öpmek var ..Ben daha böyle şeyler için erken her şeyin zamanında yaşanması taraftarıyım dediğimde bozuluyor ben masumca yanağından öpmek istiyorum diyor(bu arada kendisi askerde 1 ay daha orda yani uzak şehirlerdeyiz)acaba askerde olduğu için mi böyle diyorum hani erkekler daha meyilli olur ya askerde böyle şeylere ..
Gelince düzelir mi bilmiyorum ama 4-5 günde öpücem yanaklarından miss demesi vs normal mi ben mi abartıyorum
Not: Çok iyi ve düşünceli bir adam bu öpücem demeleri olmasa her şey çok iyi ve çok istekliyim ben baya hoşlandım çünkü..
Üfff aynen! Biraz agir olsun yaa! Iyi aile cocuklari da boyle toyluk basitlik yaparsa..Ne o oyle ergenler gibi opucem vs
E bi bak bakalım askerden gelsin askerlikte öyle olabilir hatta konuş bu şekilde olmamasını istediğini onunla vakit geçirmek bişeyler paylaşmak istediğini ama bu davranışının ondan soğuttuğunu falan bakalım nolucakMerhaba kızlar hemen konuya girmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?