+100000. Herkes mi tanlış anlamış yoksa ben mi diye düşünürken bu yoruma sevindimBen mi yanlis anladim acaba yorumlara bakinca kafam karisti. Bana garip gelmedi dedigi sey. Cok kotu iliskilerim oldu asman gereken duvarlar var demis. Kendinden bahsediyor yani.
adam tanismak icin cok sey yapmis siz de cekingen oldugunuzu soyluyorsunuz buyuk ihtimal cekingenliginizi biraz da istemiyorsunuz gibi gorup benden bu kadar istiyorsan biraz da sen gelmelisin demis ki bu da cok normal.
Yazik adam kk hatunlarinin gazabindan kurtulamadi+100000. Herkes mi tanlış anlamış yoksa ben mi diye düşünürken bu yoruma sevindimben çok beğendim yaklaşımı güzel. Bir erkek olarak ilk adımı atmış, duygularını ifade etmiş. Söyledikleri doğru ve gerçekçi. Ben yapmam gerkeni yaptım tanıştım seninle diyor.
Aşması gereken duvarları olduğunu görene kadar ben de öyle düşünmüştüm.+100000. Herkes mi tanlış anlamış yoksa ben mi diye düşünürken bu yoruma sevindimben çok beğendim yaklaşımı güzel. Bir erkek olarak ilk adımı atmış, duygularını ifade etmiş. Söyledikleri doğru ve gerçekçi. Ben yapmam gerkeni yaptım tanıştım seninle diyor.
kaç metre imiş sorması ayıp olmasın?Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz
Orada sen beni tavla demek istememiş ki. Yolun başındaki gibi güven dolu değilim insanlara karşı, zamana ve tanımaya ihtiyacım var demiş. Konu sahibi yanlış anlamış. Zaten tecrübesiz ve heyecablı olduğunu da söylemiş kız, belli ki yanlış değerlendirmiş. Kendisi gibi olsun yeter, kendiliğinden ilerleyecektirAşması gereken duvarları olduğunu görene kadar ben de öyle düşünmüştüm.
Nasıl etkileyebilirim? diye sorduğuna göre konu sahibi böyle bir beklenti içine girilmiş demektir.
Cok kotu iliskilerim oldu, ama seni cok begendim arastirdim buldum araci koydum tanismak gorusmek istedim ama bu kotu iliskilerin hala etkisindeyim bazi sorunlar olabilir simdiden soyliyim demis gibi olmus benceAşması gereken duvarları olduğunu görene kadar ben de öyle düşünmüştüm.
Nasıl etkileyebilirim? diye sorduğuna göre konu sahibi böyle bir beklenti içine girilmiş demektir.
Tizz kellesi de vurulaa mii?adam hem manyak hem egoist hem aşırı itici geldi bana. bence hiç aşmayın siz o duvarları. bırakın o duvarın ardında kalsın dönün arkanızı gidin.
Tanışır tanışmaz aşkından ölüyorum demeliydi galibaTizz kellesi de vurulaa mii?
amacım tartışmak değil ama bunu yapan erkek ne kadar haklı allah aşkına? adam demek ki tam iyileşmeden yeni arayışlara belki de yarabandına ihtiyaç duyuyor. kim tam iyileşmeden biriyle görüşmek ister ki? ben istemem mutsuz bir ruh karşısındakini de mutlu edemez. tam iyileşip kadının karşısına çıkmak varken şuan konu sahibinin de hakkına girip kafasını karıştırdı kadın hiç olmadık yere belki de ümitlendi. egosunu tatmin ediyor işte... ben böyleyim bakıma ve eğitilmeye ihtiyacım var bana bak diyor aklınca. adamlar böyle böyle gördükçe naza niyaza çekiliyor. sonra kadın ben kullanıldım diyip al sana bi derdim var konusu dahaCok kotu iliskilerim oldu, ama seni cok begendim arastirdim buldum araci koydum tanismak gorusmek istedim ama bu kotu iliskilerin hala etkisindeyim bazi sorunlar olabilir simdiden soyliyim demis gibi olmus bence
Ben iyi niyetli ve durust gordum
Kadindan da fazla ilgili oldugu hissiyatini alamamis ve tepkisini dumduz vermis, istiyorsan biraz da senden gormem gerekli demis, abaza gibi yuz bulamadigi halde yapismis gibi olmamak istemis
Diye dusunuyorum :)
Konu belli bir noktaya kadar sıkıntılı görünmüyor ama o cümlenin ucu biraz açık.Cok kotu iliskilerim oldu, ama seni cok begendim arastirdim buldum araci koydum tanismak gorusmek istedim ama bu kotu iliskilerin hala etkisindeyim bazi sorunlar olabilir simdiden soyliyim demis gibi olmus bence
Ben iyi niyetli ve durust gordum
Kadindan da fazla ilgili oldugu hissiyatini alamamis ve tepkisini dumduz vermis, istiyorsan biraz da senden gormem gerekli demis, abaza gibi yuz bulamadigi halde yapismis gibi olmamak istemis
Diye dusunuyorum :)
vurulsun bence :) sinir oluyorum böyle tiplere ya. çok mu yanlış düşünüyorum acabaTizz kellesi de vurulaa mii?
Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz
Aşman gereken duvarlar , bundan sonra top sen de derkenBu cümleler bile adamın bilincinde oldukça sıkıntılı anıların ya da düşüncelerin olduğunun göstergesi...
Arkadaşım ben doktor muyum geçmişi kötü adamları iyileştireyim... Tamam beğenmiş gelmiş.. Peki sizin onu beğendiğinizden ve kabul edeceğinizden nasıl bu kadar emin?
Adam baksana sana bakış açısını empoze etmiş bile. Nasıl o duvarları aşarım diyorsun :)
Bu adam seni peşinde koşturacak anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?