Yeni tanıştığım bey

yürüyen kibir balonu o lafları karşıma geçip bana etse ayy haspam der kahkaha atar kalkarım

Adam cok normal degil. Kendi gormus, istemis. Simdi de eger beni istiyorsan sen caba sarfet, benim duvarlarim var, aş diyor. Hadi oradan.
Konu sahibi ben olsam ikinci kez gorusmeyi yapmazdim. Bu iliski sizi uzecek gibi. Şartlı şurtlu iliski mi olurmus....siz onun psikologu da annesi de degilsiniz. Iliski boyle birsey degil. Adam normal degil.

Aslan burcudur kesin

Yanlis anlasilma durumu tartisiliyor hanimlar aras, ama yanlis anlasilacak birsey yok bana gôre.
konuda belirtilmis zaten havali ve sert bir tip oldugu.
Ego gôkyüzüne cikmis burdan gôrünüyo

Canım madem seni beğendi cok yüz verme o koşsun peşinden sende ağırdan al kısmetse olur aman elimden kaçırmayın diye düşünme sakın

Evet meslegiyle ilgili degil asliında .Gecmiste 2 defa aldatilmis isindim ama asik degilim kendime kaptiramam.Cok sert gorunurum insnalar beni cok uzdu aslinda duygusalim ama bu duvarlari asman gerekiyor dedi ben biraz hizli yazdim galiba
Güvenmediği ilişkiye başlamasın o zaman.
Siz ona neden kendinizi güvenilir biri olduğunuz konusunda ispatlamak zorundasınız ki?

Bence kendın oldugun gıbı davran senı sevecekse oldugun gıbı gorup sevmelı yapılacak her hareket yalan olur.oda bunu soyleyınce benı tanı gor de yanı ne yapabılırsınkı

Bu tip adamlar cok tehlikeli.Bana bunlari diyen birine aslaa ödün verip ugrasmam.Ask,mutluluk ugrasilacak seyler degil ki onlar kendiliginden gelir.Siz bilirsiniz ama gıcık bi izlenim bıraktı bende

sadece şunu sormak istiyorum yüksek memur dediniz ne olduğu önemli değil de . sizden aşağı yada denk bir mevkide birisi böyle konuşsa nasıl tepki verirdiniz ??? evlilikte mevkinin makamın hatta paranın bile hiç öneminin olmaması gerekir ki evlilik olsun diye düşünüyorum. sen ona kendini beğendirmek zorunda değilsin ki kişiliğinden mi feragat edeceksin anlamaıdm.

Tamam bulmuş beğenmiş, bir şekilde aracıyla buluşmayı başarmış, ee sağolsun varolsun, bundan sonra ilişki eşit emekle (ki daha doğru olan, sizin biraz daha kaçıp sonra kabul etmenizle ) yürür. Yok öyle kovalama sırası sende demek, hele de bir erkeğin bunu demesi.

Daha da midemi bulandırsa, zor ilişkilerim oldu lafı. Bir erkeğin ben şöyle acı çektim böyle acı çektimm demesinin alt metni şudur. "Sana köpek çekicem, buna kızma, zor ilişkilerim oldu bu benim hakkım"

Olaya çok sert girmek istemiyorum fakat aşman gereken duvarlar var ne demek...
Mesleği komser mi???
Emri altında yada sorguladığı insan değilsiniz???
Sert durmak da ne... Hayatını işine göre devam ettirmemeli.
İş / iş dışı hayat ayrımını yapmalı.
Aklınıza yattıysa güzel bı dille bu yönlerini değiştirmesini isteyin hatta yavaş yavaş değiştirirsiniz eğer hamuru iyi bı adamsa.
Yanlız şu duvar konusunu kendi halletsin.

Okudugumuzu anliyoruz çok şukur de o malum cumle bir iliskinin basinda hatta iliski bile oluşmamışken söylenecek laf degil.
Pazarlik ederek hesaplanmis kitaplanmis olculmus bicilmis yargılarla kadin sevilmez.
Kim ne yasadiysa yasadi gecti bitti faturasi baskasina kesilmez. Bu benim karakterim diye de Duvar orulmez. Süper Mario oynamiyoruz.

Oturursun konusursun dinlersin anlarsin paylasirsin tanirsin ve daha ileri boyutta kararlar verirsin.
Zor ya ne bileyim. KoselI insan sevmem ben.

Unutmadan sunu Da ekleyeyim. Su an ulkenin en populer kurumunda mudurluk yapan bir beyin karisi dertlesirken soyle demisti. Keske bununla evleneceğime dağ basindaki cobanla evlenseydim. Duvar ne kadar yüksekse artik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…