Yeni tanıştığım bey

Evet meslegiyle ilgili degil asliında .Gecmiste 2 defa aldatilmis isindim ama asik degilim kendime kaptiramam.Cok sert gorunurum insnalar beni cok uzdu aslinda duygusalim ama bu duvarlari asman gerekiyor dedi ben biraz hizli yazdim galiba

Hiç sevmem bu ıssız adam triplerini

Araya cok kişiyi sokmak neden? 1 kişiyle haber gondermesi neden yetmedi? Sen de mi üstü düzeysin?

Ben adımı attım aşman gereken duvarlar var bundan sonra sen uğraş diyen bi adamı direkt engellerdim...Kaba, bi kadına nasıl yaklaşılması gerektiğini bilmeyen tam bir hödük oğlu hödük...

Sen de bu lafa tepki göstereceğine adam cok havalı , nasıl etkilerim dediğine göre sen de normal düşünemiyorsun..

O tavırlar zaten dümdüz kalas oldugu için ya zaten

Yav he he diyemedin mi bu nasıl biregodur bu nasıl bir havadır neymiş aşman gereken duvarlar varmış
Pardon da daha ilk buluşmada bunu söyleyen bir erkekle vakit kaybetmezdim şahsen

Arkadaşlar nasıl okuyosunuz anlamıyorum çocuk araştırmıs emek vermiş kızla tanışmak için yani egolu olsa niye bunları yapsın.Kendin gibi ol sana tek tavsiyem bu olur zaten karakteri düzgün kişilikli biriyse gerisi kendiliğinden gelir.

Bu adamda ki ego ne boyle ya

Evet meslegiyle ilgili degil asliında .Gecmiste 2 defa aldatilmis isindim ama asik degilim kendime kaptiramam.Cok sert gorunurum insnalar beni cok uzdu aslinda duygusalim ama bu duvarlari asman gerekiyor dedi ben biraz hizli yazdim galiba
Kiz bastan boyle desene adami astilar kestiler burda :))

Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.

Bu kadar caba gosterdiyse tanismak icin e sende begendiysen kendisini uzak durma, iletisime devam edin. Samimi ol, aradiginda sicak konus vs..
Gerisi zaten zamanla.. Kasma yani duvar asicam diye

Çok iyimiş. Gel beni tavla diyor. Ne bileyim yani bana fazla egolu geldi. İndirmeyecekse duvarlarını nasıl aşacakmışsın? Çok ilginç valla. Hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…