- 23 Ağustos 2012
- 51.926
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.936
- 898
sadece şunu sormak istiyorum yüksek memur dediniz ne olduğu önemli değil de . sizden aşağı yada denk bir mevkide birisi böyle konuşsa nasıl tepki verirdiniz ??? evlilikte mevkinin makamın hatta paranın bile hiç öneminin olmaması gerekir ki evlilik olsun diye düşünüyorum. sen ona kendini beğendirmek zorunda değilsin ki kişiliğinden mi feragat edeceksin anlamaıdm.
Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asarim onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz
Aşman gereken duvarların nelermıs?
Hem çıulsuz hem tripli herifi kim çeksin yahu
Fakir adam triplere girince hakareti yiyor
Zengin herif teiplere girince karizma, cool, ulaşılmaz oluyor....para nelere kadir
Bence de olmasınO nasıl bir öz güvenmiş öyle, bayağı kaba bir adammış ayrıca kibirli de. Belli ki henüz hazmedememiş bir çok şeyi. Zamana bırak istersen olursa olur olmazsa olmaz (bence olmasın)
adamdaki nasıl bir özgüvense daha ilk buluşmada ettiği laflara koş.Ben yuksek memura takildim kendiniz adami buyuk goruyorsunuz biraz. Bana hafif narsist gibi geldi, cabaladim ettim demesi de kaba olmus. Top sende demesi falan cok itici bir uslup. Ben olsam elerdim ama siz pek eleyecek gibi durmuyorsunuz. Iyi olan kazansin umarim topu aglarla bulusturursunuz :d
adamdaki nasıl bir özgüvense daha ilk buluşmada ettiği laflara koş.
yok top sen de yok ben çok uğraştım.
kızın gönlüne girmek için naptı acaba; çiçekler mi yolladı her gün, güzel sözler mi yazdı, sürprizler mi yaptı ?
iki kişiye sorunca peşinden mi koşmuş olunuyor.
konu sahibinin de adamı ikna etmek için çabaya girmesi saçma.
insan biraz kendi değerini bilmeli.
böyle erkeklere prim verdikçe dönüp dolaşıp çevrelerindeki dişi sineğe bile eziyet ediyorlar.Yüksek memur ya daha ne yapsın
Hiçbirşey yapmazdım ben. Kadın olan sensin. O aşsın senin duvarlarını, öyle araştırıp görüp beğendi diye karşıdaki kendisini isteyecek mi hemen nerden emin oluyor. Bu ne özgüven. Eğer bu kişi için kendinden ödün verirsen aman şöyle giyinsem beni daha çok beğenir şöyle davransam beni daha çok beğenir tavrına bürünürsen seni hep yönetmeye çalışır hiçbir hakkın olmaz. Senin yerine karar almaya şimdiden başlamış.Kızlar biriyle taniştım.Kendisi gormus begenmis baya arastirmis uzun süredir.Araya cok fazla kisiyi soktu tanismak icin. Ikimizin de yaşi 26.Ben ogretmenim o da ilcenin yüksek bi mevkisinde devlet memuru.Tanistik buluştuk .Gorevi geregi cok sert bi yapisi var isindim sana dedi begendim dedi ama aşman gereken duvarlar var dedi .Gecmiste cok kotu iliskileri olmus.Ben de isindim duzgun biri gibi geldi.Ben gordum ben arastirdim ben yazdim ben araya birilerini koydum artik top sende gidisati senin davranislarin belirleyecek dedi.Nasil konusulur ne konusulur şasip kaliyorim cok sert ve havali biri .Devam da etmek istiyorum daha nasil o duvarlaru asari onu nasil etkilerim.bana yardim eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?