- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet görmedik. Sadece telden fakat kendisi bu evlilik muhabbetini ortaya attı ve bana fazlasıyla saçma geldi. Ben de yalnız kalma korkusuyla bir hata yapmak istemiyorum.Bir defa yanlış seçim yapmışsınız. Bence temkinli olun 15 gün arayıp 15 gün aramaması huylandırdı beni. Bence resmi durun bakın o nasıl davranacak. Daha önce görmediniz mi birbirinizi sadece telefon aracılığıyla mı görüştünüz.
Kendisi akademisyen.Bulundugu is pozisyonu nedir? Neden 1.30 da kalkiyor.
Aklinda soru isareti kalmamasi icin bir gorus derim ben. Soguk durma ama sicak da davranma.
Bence yalnız kalmanız böyle dengesiz ve değişik bi insanla sırf bu yüzden hata yapmanızdan daha hayırlı olacaktır. Kariyerli bi bayansınız sanıyorum. Yaşınız da genç daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza. Bi kere daha görmeden evlenmek istemesi çok saçma. Uzak durun derim.Evet görmedik. Sadece telden fakat kendisi bu evlilik muhabbetini ortaya attı ve bana fazlasıyla saçma geldi. Ben de yalnız kalma korkusuyla bir hata yapmak istemiyorum.
Kendisi akademisyen.
Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.Bence yalnız kalmanız böyle dengesiz ve değişik bi insanla sırf bu yüzden hata yapmanızdan daha hayırlı olacaktır. Kariyerli bi bayansınız sanıyorum. Yaşınız da genç daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza. Bi kere daha görmeden evlenmek istemesi çok saçma. Uzak durun derim.
Sakın öyle birşeyi kabul etmeyin. Başta ailesini tanımıyorsunuz. Sonra nasıl bi çevresi var bilmiyorsunuz ne bu acele. Sizin çok daha tecrübeli olmanız lazım. Tekrar bi hata yapmayın eğer bi yola girmek istiyorsanız iyi bir tanıyın. Sonra pişman olsanız dahi elinizden birşey gelmez. Umarım bi katkımız olurOna ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.
Zaten kabul etmedim. Merak etmeyin çok sıkıntılar çektim Allah ın izniyle böyle bir saçmalığa evet demem. Ama saçma biriyse hiç tanımak bile istemiyorum.Sakın öyle birşeyi kabul etmeyin. Başta ailesini tanımıyorsunuz. Sonra nasıl bi çevresi var bilmiyorsunuz ne bu acele. Sizin çok daha tecrübeli olmanız lazım. Tekrar bi hata yapmayın eğer bi yola girmek istiyorsanız iyi bir tanıyın. Sonra pişman olsanız dahi elinizden birşey gelmez. Umarım bi katkımız olur
Akedemisyen diyorsun. Bilemedim ki bazı insanlar gece oturur gündüz uyur mesela benşm kardeşim sabaha kadar oturur öğlene kadar uyur bu davranışı tutarsız değil ama bana 15 gün yazmaması tuhaf geldi hiç sordunuz mu neden diyeZaten kabul etmedim. Merak etmeyin çok sıkıntılar çektim Allah ın izniyle böyle bir saçmalığa evet demem. Ama saçma biriyse hiç tanımak bile istemiyorum.
Sordum tabi. İşte işler yoğundu falan gibi cevaplar veriyor.Akedemisyen diyorsun. Bilemedim ki bazı insanlar gece oturur gündüz uyur mesela benşm kardeşim sabaha kadar oturur öğlene kadar uyur bu davranışı tutarsız değil ama bana 15 gün yazmaması tuhaf geldi hiç sordunuz mu neden diye
Kaç yaşında peki ergen gibi sürekli yazamaz işlerinden dolayı ama en azından günde bir defa arayabilirSordum tabi. İşte işler yoğundu falan gibi cevaplar veriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?