Yeni tanıştığım kişi ve şüphelerim

Ben onun şehrine iş dolayısıyla gittim. Fakat Benimle bir kahve dahi içmedi. Sonrasında da sürekli arıyor görüşelim diye.

evlilik teklifi ettiği kişi şehrine gelince kahve dahi içmeyip aramalara devam ediyorsa kesinlikle koşarak uzaklaş derim hiç bi mantığa sığmıyor zira..

ciddi olmadığı aşikâr boş yere zamanınızdan çalmasın..

Hayır görüşmüyorum kendisi sürekli yazıyor görüşmek istiyorum diye. Ama psikolojik olarak normal olmadığını düşünüyorum o yüzden de görüşmüyorum.

Ya ben yerinizde olsam ciddiye alip buraya yazmam bile. Gercekten. Tabii ki gorusmemeniz gerekiyor. Hic cevap vermemeniz hatta rahatsiz etmeye devam ediyorsa engellemeniz gerekir. Burdan bundan baska bir fikir cikar mi bilmiyorum ama gercekten sizin layiginiz daha fazlasi olmali.
Okumussunuz, kariyer yapmışsınız, 29 yasina gelmissiniz ve hayatta kötü tecrübe edinmissiniz (bu durum ne kadar kotu olsa da bu kadar gencken, kullanilabilir iyi bir tecrübe olmasi acisindan avantaj). Gercekten daha iyisini hak ettiginize eminim.

Teşekkür ederim.

Benden size tavsiye kesinlikle muhatap olmayın. Sormuşsunuz ya mesafeli mi.durayım gidince diye, yok sayın...
Evlilik diyor 15 gün aramıyor.
Ben olsam ciddiye bile almam

Sizi gormeden evlenelim diyor ama sizi tanimak icin yaniniza gelmiyor. Hiç güven verici degil, 15 gun arayip 15 gun aramamasi da dengesiz oldugunu gosteriyor. Bence resmi durun.

Siz konuyu anlatirken aslinda kendi kararınızı vermissiniz anlamissiniz nasil bi insan oldugunu..madem bizden de duymak istiyorsunuz kesinlikle uzak durun .dengesiz birine benziyor.

Yagmrdan kacip doluya tutulma ... normal degil davranislari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…