Yeni tanıştığım kişi ve şüphelerim

daha hiç yüz yüze gelmemişsiniz evliliği nasıl konuştunuz anlamadım.bu kadar çabuk kapılmayın. 15 günde arayan bir erkek... belki sevgilisi var kimbilir.

Daha görmeden,etmeden evlenmek istemesiO kadar düştü demek ki.29 yaşında bir bayan olarak sizin, merhaba-merhaba, sonra herkes yoluna demeniz.15 gün aktifte, 15 gün niye pasif.

Ilk bulusmada boynuna sarilcak samimi olcak degilsin - mesafeli ol derim ,.
Bir zaman ilgilenip yine okadar uzun zaman ilgilenmeyen birinin verdigi kararlar bence dogru ve net olamaz.
Yüz yüze uzun bir süre tanimadan arkadaslik iliskisinden fazla ileri gitmesen hayrina olur.

Yaşın genç, kariyerin anladigim kadariyla iyi, aci da olsa tecruben var hayatta, gormus gecirmis sayilirsin bosanma olayini ele alirsak, cok zor bi süreç cunku.. Artik ne istedigini, ne bekledigini daha iyi biliyor olmalisin evlilikten..
Icine sinmeyen, dengesiz davranan ve kafanda soru isaretleri birakan birine karşı cok dikkatli ol bence..

Böyle büyük büyük konuşup, hemen aşığım evlenelim vs diyen adamlar bana güven vermiyor. Madem öyle insan kalkıp bir gelip yüzyüze görüşmez mi.. O yüzden temkinli olun tabiki.

Benim içimede 15 olup 15 gün olmaması sinmedi.benim lise zamanımdada vardı hayatımda böyle bir tip.sen benim hayatımd hep ol ben seninkine istediğim zaman uğrarım mantığıona çok benzettim.bana çok çektiren bir karakterdi oyüzden içim ısınmadı benim yinede senin tercihin.ince eleyip sık dokumalı daha önceden pişmanlık yaşamış birisin çünkü.senin yerinde olsam mesafemi herzaman koyardım eğer seni gerçekten çok istiyorsa elinden geleni yapıp icraat gösterir zaten

Canım şimdi eski konularına baktım, Allah yardımcın olsun çok sıkıntılar çekmişsin, inşallah bundan sonra herşey güzel olur senin için. Bu adama da uzaktan bak , tanı. Ama çocuk gibi, anlattıklarına göre çok güven vermiyor, hemen ne istemesi yüzüğü. İnşallah üzülmezsin ve inşallah çok mutlu olacağın biri çıkar karşına

Mesafeli dur ama aynı zamanda tanımaya da çslış Çocuksu duruyor demişsin bence erkekte en önemli şey ne istediğini bilmesi eğer üzülmek istemiyorsan Ayakları yere basan bir Adam'ı al hayatına bir süre gözlemle ve ona göre hareket et

Haklısın teşekkür ederim.

Evet öyle bana da güven vermedi.

daha hiç yüz yüze gelmemişsiniz evliliği nasıl konuştunuz anlamadım.bu kadar çabuk kapılmayın. 15 günde arayan bir erkek... belki sevgilisi var kimbilir.
Sevgilisi olduğunu sanmıyorum. Ortak bir arkadaşımız var oradan biliyorum. Evliliği kendisi açıyor. Her yerden silip engelledim hatta telefonunu bile engelledim. Bana başka numaradan ulaştı. Anlamadım ama bir tuhaflık söz konusu. Çözemedim.

Sonra beni görmek için bulunduğum şehre de gelmedi.

diğer konularda yorumlar yapılmış ancak illa şehrinize gelmesi gerekmiyor ki.. çok tanımak istiyorsanız siz atlayıp ziyaret edebilirdiniz.
erkeklere bu kadar şey yaptırıp sonra da üste çıkmalarına vesile oluyorsunuz.
birlikte olsanız ve tartışsanız mesela diyecek ki ben senin için ta nerelerden geldim vs.. lütfetmiş gibi..

Mesafe iyidir

Oradaki diğer kişiler ile mesafeniz ne ise onunla da aynı olmalıdır

Yaşı ve ünvanı ne bu arada

Uzak dur ! 2.bir hata yapmak istemiyorsan daha disiplinli ve ilgili birileriyle iletişim kurmayı dene ..evleneceksiniz ,sen kalkıp gideceksin ise o uyuyacak..ve daha bir sürü şey ..sorumsuzun teki işte ,kendin anlatmışsın ..azicik ilgisi Seni etkilemesin

Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.
Herşeyi oturduğu yerden yaptığını zanneden pasif bir adam ..Skype tan seni istesin,ordan emoji yüzük yollasın ,evliliği de bu şekilde halledersiniz ama çocuk böyle olmaz :) emojisi yeterse bilemem

Bence kesinlikle resmi dur bana anlattiklarin pek de onun açısından gerçekçi gelmedi daha gormrmeden etmeden evlenelim demek nedir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…