- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Bunu gözardı etmişimSpermleri tüpe koyar yollar kargo ile
Evet haklısın cnm ama insan üzülüyor hep böyle manyaklarla mı karşılaşacağım diyeBence dengesiz biri. Dengesizlerden kork arkadasim bak basindan bir evlilik de gecmis, kanma ilgisine. Bir daha evlilik ya da iliski dusunursen, daha dengeli, daha akli basinda biri olsun tercihin.
Ayy resmı dur canımMerhaba arkadaşlar; öncelikle hepinize selamlar Uzun süre oldu buraya girmeyeli. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Sadece içimde yalnız kalmanın bir burukluğu var. Bundan dolayı da hata yapmak istemiyorum. Burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor. O yüzden düşüncelerinizi almak istedim.
Arkadaşlar bilenler bilir bilmeyenler için de anlatayım ben 4,5 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım. İki sene önce bir hocam benim çalışmalarımla ilgili soru soran birini bana yönlendirmişti ve bu konuda bahsi geçen kişi ile tanışmıştık. Tabi başta ben buna sorularıyla ilgili yardımcı oldum. Daha sonra beni sosyal medya hesaplarından ekledi ve normal bir arkadaş gibi yazınca cevap veriyordum. 1 yıldır bu şahıs bana aşık olduğunu iddia ediyor. Daha beni hiç görmeden evlenelim diye tutturdu. Kendisi daha önce evlenmemiş. Tabi bu kadar sıkıntı atlatmış biri olarak tüm bunlara gülüp geçtim. Ayrıca bu kişi ile ilgili bazı şüphelerim var. Mesela 15 gün çok fazla arıyorsa 15 gün hiç aramıyor. Sonra beni görmek için bulunduğum şehre de gelmedi. Ayrıca anne babası boşanmış (bu normal tabiki). Belki sıkıntıları vardır diye düşünsem de bazı hareketleri çok çocukça ve dengesiz geliyor. Mesela sabahları kalkamıyor 1,30 da kalkıyormuş. Günlerce uyuduğu oluyormuş. Ama oldukça zeki biri. Konuşmalarından bunu anladım fakat bazı problemler var gibi tam olarak tanımlayamasam da.
Haftaya bir toplantı için onun olduğu şehre gideceğim. İş alanımız aynı olduğu için o toplantı da o da olacak. Sizce resmi mi durayım, yoksa tanımaya çalışayım mı?
32Mesafe iyidir
Oradaki diğer kişiler ile mesafeniz ne ise onunla da aynı olmalıdır
Yaşı ve ünvanı ne bu arada
Merhaba arkadaşlar; öncelikle hepinize selamlar Uzun süre oldu buraya girmeyeli. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Sadece içimde yalnız kalmanın bir burukluğu var. Bundan dolayı da hata yapmak istemiyorum. Burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor. O yüzden düşüncelerinizi almak istedim.
Arkadaşlar bilenler bilir bilmeyenler için de anlatayım ben 4,5 yıl önce boşandım. 29 yaşındayım. İki sene önce bir hocam benim çalışmalarımla ilgili soru soran birini bana yönlendirmişti ve bu konuda bahsi geçen kişi ile tanışmıştık. Tabi başta ben buna sorularıyla ilgili yardımcı oldum. Daha sonra beni sosyal medya hesaplarından ekledi ve normal bir arkadaş gibi yazınca cevap veriyordum. 1 yıldır bu şahıs bana aşık olduğunu iddia ediyor. Daha beni hiç görmeden evlenelim diye tutturdu. Kendisi daha önce evlenmemiş. Tabi bu kadar sıkıntı atlatmış biri olarak tüm bunlara gülüp geçtim. Ayrıca bu kişi ile ilgili bazı şüphelerim var. Mesela 15 gün çok fazla arıyorsa 15 gün hiç aramıyor. Sonra beni görmek için bulunduğum şehre de gelmedi. Ayrıca anne babası boşanmış (bu normal tabiki). Belki sıkıntıları vardır diye düşünsem de bazı hareketleri çok çocukça ve dengesiz geliyor. Mesela sabahları kalkamıyor 1,30 da kalkıyormuş. Günlerce uyuduğu oluyormuş. Ama oldukça zeki biri. Konuşmalarından bunu anladım fakat bazı problemler var gibi tam olarak tanımlayamasam da.
Haftaya bir toplantı için onun olduğu şehre gideceğim. İş alanımız aynı olduğu için o toplantı da o da olacak. Sizce resmi mi durayım, yoksa tanımaya çalışayım mı?
bu adam çalışmıyor mu öğlene kadar uyuyor?Merhaba arkadaşlar; öncelikle hepinize selamlar Uzun süre oldu buraya girmeyeli. Şimdi çok şükür daha iyiyim. Sadece içimde yalnız kalmanın bir burukluğu var. Bundan dolayı da hata yapmak istemiyorum. Burada herkes birbirine çok yardımcı oluyor. O yüzden düşüncelerinizi almak istedim.
Yok daha neler?Sizce mantıklı mı evlilik gibi yuva kurma ,kalan ömrünü beraber geçirme gibi hayati bir konuyu,bu kadar basite ve aceleye indirgemesi sizce?Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.
Konuşmuyorum zaten. Ama son bir kez okkalı bir cevap veriyorum. Nasıl ne yazayım bilemiyorum?Konuşmayın o adamla sizi kandıracak. Görüşmeniz için evlilik demiş . İnanmayın sakın. Anlamlı değil ne kadar çabuk evlenmeye karar vermiş sizi tanımıyor bile daha. Zaten dengesiz heriflerden hayır gelmez.
Arkadaşlar yorumlarınızı yazabilir misiniz?
Hayır görüşmüyorum kendisi sürekli yazıyor görüşmek istiyorum diye. Ama psikolojik olarak normal olmadığını düşünüyorum o yüzden de görüşmüyorum.Ay 6 ay olmus, siz hala görüşüyor musunuz gercekten bu adamla?
Yorum beklemeniz bile bir tuhaf geliyor acikcasi.
Hic gormedigi birine evlenme teklifi edip yuz yuze gelince nerdeyse tanımıyormuş gibi davranan biriyle nasil bir gelecek dusunebilirsiniz ki?
Bir de siz kotu iliskiyi aci bir şekilde tecrübe etmissiniz. Bence uzak durmalisiniz. Sanıyorum ki 29 yasinda oldugunuz icin yalniz kalma korkusu yaşıyorsunuz, yoksa baska bir aciklama bulamiyorum acikcasi. Ama gercekten henuz cok gencsiniz. Karsiniza duzgun birinin cikmasini beklemelisiniz eger istiyorsaniz tekrar bir evlilik/sevgililik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?