Yeni tanıştığım kişi ve şüphelerim

Arkadaşlar sizce bir daha beni aramamasını ve görüşmek istemediğimi nasıl belirteyim. Şu an onun bulunduğu şehirdeki toplantıya geldim ve gerçekten garip davranışları var. Yaşı 32 falan ama böyle çekingen mi desem fırlama mı değişik bir tipi var. Ve bana bir yakın davranıyor bir uzak. Canım sıkıldı. Hiç mi düzgün biri çıkmayacak karşıma

Bence dengesiz biri. Dengesizlerden kork arkadasim bak basindan bir evlilik de gecmis, kanma ilgisine. Bir daha evlilik ya da iliski dusunursen, daha dengeli, daha akli basinda biri olsun tercihin.

Bence dengesiz biri. Dengesizlerden kork arkadasim bak basindan bir evlilik de gecmis, kanma ilgisine. Bir daha evlilik ya da iliski dusunursen, daha dengeli, daha akli basinda biri olsun tercihin.
Evet haklısın cnm ama insan üzülüyor hep böyle manyaklarla mı karşılaşacağım diye

Ayy resmı dur canım

bu adam çalışmıyor mu öğlene kadar uyuyor?

Tanımadan etmeden hemencecik evlenme bahsi açan adamlardan uzak durulmalı.Bunu bilir bunu söylerim.

Ona ne söyleyeyim sizce? Hatta ona kalsa yüzük alıp gelip beni isteyecekmiş.
Yok daha neler?Sizce mantıklı mı evlilik gibi yuva kurma ,kalan ömrünü beraber geçirme gibi hayati bir konuyu,bu kadar basite ve aceleye indirgemesi sizce?
Kadınlar evlilik dendi mi dayanamazlar,yelkenleri indiriverirler zannıyla bunu kullanan çok insan gördüm canım.

Konuşmayın o adamla sizi kandıracak. Görüşmeniz için evlilik demiş . İnanmayın sakın. Anlamlı değil ne kadar çabuk evlenmeye karar vermiş sizi tanımıyor bile daha. Zaten dengesiz heriflerden hayır gelmez.

Konuşmuyorum zaten. Ama son bir kez okkalı bir cevap veriyorum. Nasıl ne yazayım bilemiyorum?

Bence de denemeye değmez biri, uzak durun. Açık açık söyleyin, görüşmek istemiyorum, bir ilişki düşünmüyorum diye. Yine yazarsa cevap vermeyin hiç hatta engelleyin gerekirse, çok rahatsız olursanız.

Dengesiz işte belki de hayatında biri var ve garip davranmasının sebebi o olabilir.
Misal tanıdıgı vardır o olunca uzak o gidince yakın davranıyor olabiir.
Ne olursa olsun uzak durun bence tam oturmamış meslegi ne olursa olsun kişilik önemlidir bence.
Yaşı da küçük değilmiş zaten.
Kadınlar hisseder uzaktan gözlemleyin

İnsanlar kanlı canlı karşılarında gördükleri kişilerle bile evlilik yoluna girmeye cesaret edemezken, bu adamın böyle yangından mal kaçırır gibi evlilik olayına atlaması (daha doğrusu diline dolaması) bana garip geldi.
Belki ciddidir ki bu durumda henüz olgunlaşmamış olduğunu düşünürüm. Evliliği yürütemez.
Belki bir kadını tuzağa düşürme yöntemidir ki zaten ilk seferde kendini açık eder.

Ben her iki şekilde de sizin bu saçmalığa düşmeyeceğinizi sanıyorum.
Okkalı cevaba gerek yok hiç. Seni evlilik konusunda samimi bulmuyorum çocuk musun çakal mısın içerikli bir mesaj yeterli olacaktır. Hatta mesaja bile gerek yok.

Çocuk musunuz siz Allah aşkına? Yüzünü bile görmeyen adam yüzük alıp evlilik teklif edecek?? Neyin kafasını yaşıyorsunuz pes diyorum

Ay 6 ay olmus, siz hala görüşüyor musunuz gercekten bu adamla?
Yorum beklemeniz bile bir tuhaf geliyor acikcasi.
Hic gormedigi birine evlenme teklifi edip yuz yuze gelince nerdeyse tanımıyormuş gibi davranan biriyle nasil bir gelecek dusunebilirsiniz ki?
Bir de siz kotu iliskiyi aci bir şekilde tecrübe etmissiniz. Bence uzak durmalisiniz. Sanıyorum ki 29 yasinda oldugunuz icin yalniz kalma korkusu yaşıyorsunuz, yoksa baska bir aciklama bulamiyorum acikcasi. Ama gercekten henuz cok gencsiniz. Karsiniza duzgun birinin cikmasini beklemelisiniz eger istiyorsaniz tekrar bir evlilik/sevgililik.

Hayır görüşmüyorum kendisi sürekli yazıyor görüşmek istiyorum diye. Ama psikolojik olarak normal olmadığını düşünüyorum o yüzden de görüşmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…