Yeni tanıştığım kişideki tuaflık

Agresif tavirlarindan bitmek bilmeyen triplerinden dolayi yakin arkadaslarimdan biriyle gorusmeyi birakmistim
En yakin olanin bile triplerini bizzat ben cekemem
Adamin kullandigi bi kelimeye bile surekli azarlarla yaklasirsaniz nasil bi sonuc bekliyorsunuz
Kimse kimseyi cekmek zorunda degil

Ben adim atmam hep o atsin tavrinida anlayamiyorum
Hep bu adamlar mi kosacak pesimizden hep simartmak icin ugrasacaklar

Suan birlikte oldugum kisi bazi sebeplerden dolayi bana yakinlasmaya cekiniyordu
Kendim adim attim artik bi karar vermemiz lazim diye. Dusuncelerini de anlatti dinledim.
Iyiki de atmisim o adimi Suan cok mutluyuz

Nasil ki bi erkek yazmayinca acaba benden hoslanmadi mi pesinden mi kosturuyor diye dusunuyorsak ve gururumuza dokunuyorsa bu karsi taraf icin de gecerli. Onlarda insan. Duygulari var.

Belki evli. Yani nasıl güvendiniz hiç görmemişsiniz adı sanı bile farklı olabilir. Katili var psikopatı var. Az akıllı olun ya. Nasılız, keyifler gıcır mı hobaaa.

Yedek birileri vardirda ondan ilgisiz olabilir

Aynen flörtü bilmiyor onu anladım

Hiç konuşmasa bir türlü, ağzı laf yapsa bir türlü; ben de konuşuyorum arada sırada bir erkekle, öyle hoş konuşuyor ki kaptırmamak için kendime hakim olmakta zorlanıyorum. Ancak güvenmiyorum; insan sanal birine hiçbir şartta güvenemez gibi geliyor bana.

Bence çok acelicisiniz ..işi yoğundur ..yorgundur uyumustur...mesela ben eşimle ilk gorumelerimde çok az mesajlasiyorduk...yani ben 4 gözle bekliyordum ama ona caktirmadim hiç...bazen sadece günaydın ve iyi geceler oluyordu ...çünkü o zamanlar çok yoğundu ..hayat şartları düşünmek lazım sonra ilgisini fazlasıyla gösterdi..

Delikanlının pek ilişkiye atılası yok gibi...

Sık sık whatsapa giriyorsa başkasıylada konusuşuyordur benim başıma geldi gerçi şuan o kişiyle evliyim :)

akşam yazmaması evli olma şüphesi doğurdu bende, muhtemelen evli ve kendine eğlence arıyor

İnternetten sen nasıl birilerini eliyorsan, o da eliyor.daha seni seçmemiş olabilir diğerleri ile de konuşuyorsa. İnternet ilişkileri hiç tarzım değil ve güvenilir bulmuyorum.

İnternette tanıştığın biri ve gereksiz yere fazla isteklisin yüz yüze görüşsen ve erkileşim olsa anlarım da çok anlam yükleme. İlgilenmiyorsa zorlama ve adamın yazım tarzını eleştirme lütfen hemen ısınıp soğuyan bir cins zaten erkekler

Yoo her gun bana gunaydın diyor sürekli soruyor şimdi

Kontrolsüz kavşak ona göre ilerle böyle laflara kanma..(bence)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…