mafya babası görünümlü
ortak arkadaş aynı bölümden üst sınıftan göz tanışıklığı olan birileri, yakından tanıdığım kişiler değil yani onlar da neyin nesi bilmiyorum. Aslında onlar da tanıştırmadı bu adam okulun bahçesinde onlarla oturup konuşurken beni gördü ve yanıma geldi bu kadar tehlikeli olabileceğini düşünemedimEngelleyin ve ortak arkadaşınıza durumu anlatın o da konuşsun. Deli midir nedir? Görmediği etmediği kıza hemen bu kadar mesaj yağdırması anormal. Bir sorunu var herhalde aklında.
Hayır anlamıyorum ortak arkadaşınızda ne diye sizi böyle biriyle tanıştırıyor? Hiç onun hesabını size kendisinden göstermedi mi, anlatmadı mı böyle böyledir diye.
Peki sizce eğer tanıdığı yetkili kişiler varsa benim numaramdan bir şekilde adresime ulaşabilir mi bu konuda bir bilginiz var mıOrtak arkadaşlarınızdan biriyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağınıza dair haber gönderin, size yaptığı aramaları mesajları ne varsa biriktirin, devam ederse direkt uzaklaştırma için başvurun.
İnşallah kapattığımda dediğiniz gibi olur vazgeçerbir süre sosyal medyanızı kapatın.ilgisi başka yöne kayar belki olmadı savcılığa suç duyurusu yapmakla tehdit edin.
Sizi gizlice takip ederek ya da ortak birinden de adresinizi alabilir, çok zor olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu boyuta gelmeden mesaj ve aramaları dosyalayarak uzaklaştırma talebinde bulunursanız en azından evinize okulunuza giderken güvende olursunuz. Ya da bekleyeceksiniz bir yerde önünüzü kesecek, o zaman da polis muhtemelen video kaydı çekin, kanıtlayın vs diyecek. Çünkü garip bir şekilde kanıt yükümlülüğü de sizde oluyor, benim de bir kaç negatif deneyimim oldu. Size de önerim, eğer okula geldiğini ya da yakınlarınızda sizi takip ettiğini görürseniz mutlaka kameraya alın. Mesela okul çıkışı gördünüz, sizi bekliyor konuşmak için belli ki yanınıza gelicek ses kaydını açın, teli çantanıza atın kaydetsin.Peki sizce eğer tanıdığı yetkili kişiler varsa benim numaramdan bir şekilde adresime ulaşabilir mi bu konuda bir bilginiz var mı
Ben kadın beyanı yeterli sanıyordum kanıtlamak zorunda olunduğunu bilmiyordum teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım o an panikten unutmazsamSizi gizlice takip ederek ya da ortak birinden de adresinizi alabilir, çok zor olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu boyuta gelmeden mesaj ve aramaları dosyalayarak uzaklaştırma talebinde bulunursanız en azından evinize okulunuza giderken güvende olursunuz. Ya da bekleyeceksiniz bir yerde önünüzü kesecek, o zaman da polis muhtemelen video kaydı çekin, kanıtlayın vs diyecek. Çünkü garip bir şekilde kanıt yükümlülüğü de sizde oluyor, benim de bir kaç negatif deneyimim oldu. Size de önerim, eğer okula geldiğini ya da yakınlarınızda sizi takip ettiğini görürseniz mutlaka kameraya alın. Mesela okul çıkışı gördünüz, sizi bekliyor konuşmak için belli ki yanınıza gelicek ses kaydını açın, teli çantanıza atın kaydetsin.
29 yaşında, ben ilk tanıştığımızda bilmiyordum daha sonradan bir partinin gençlik kolları başkanı olduğunu öğrendim bu yüzden korktumKaç yaşında bu adam?
29 yaşında, ben ilk tanıştığımızda bilmiyordum daha sonradan bir partinin gençlik kolları başkanı olduğunu öğrendim bu yüzden korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?