Yeni tanıştığım kişiden nasıl kurtulabilirim?

esmolol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2019
118
-8
48
24
Sevgili hanımlar bir konuda ne yapacağımı bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım var cevaplarınız için çok teşekkür ederim şimdiden.
2 hafta kadar önce bir çok ortak arkadaşımız olan biri ile tanıştım ve sosyal medya hesapları davranışları güven vermediği için ona net bir şekilde görüşmek istemediğimi söyledim, kendisi yüksek lisans yapmış iyi bir mesleği olan eğitimli biri anlayışla karşılayacağını düşündüm. Ama beni sürekli whatsapp ve instagramdan mesaj yağmuruna tutup ısrar etmeye başladı her seferinde hayır dedim. En sonunda anlaması için whatapptan engelledim ama hala ısrar etmeye devam ediyor benim olduğum şehre gelmeye çalışıyor planlar yapıyor ben görüşmek istemiyorum çünkü takıntılı biri ve mafya babası görünümlü. Mesajlarına cevap vermiyorum başka hesaplardan acıklı müzik eşliğinde ağlamalı videolar gönderiyor. Hesaplarından gördüğüm üzere siyasi bağlantıları da var. Numaramı bildiği için adresimi öğrenebilir mi diye çok korkuyorum, sizce böyle bir şey mümkün mü? Ailem duyarsa çok daha kötü olur benim için, ne yapmalıyım bilmiyorum instagramdan da engelleyeceğim fakat hiç ulaşamazsa bu sefer de okulumu biliyor çıkıp gelir diye korkuyorum. Hayatımda başka biri var bile dedim ama vazgeçmiyor çok çaresizim lütfen bana bir yol gösterir misiniz?

mafya babası görünümlü

Şu görüntüyü gördüğünüzde nokta bile yazışmamaniz lazım, 2 hafta neyi gözlemlediniz?
Kacabildiginiz kadar kaçın derim. Nebileyim son çare ortak arkadaşınıza durumu söyleseniz faydası olur mu acaba? Ama oyle biriyle arkadaş olan kendisi de çok farklı olmayabilir. Çevrenizi iyi secseniz keşke.

Engelleyin ve ortak arkadaşınıza durumu anlatın o da konuşsun. Deli midir nedir? Görmediği etmediği kıza hemen bu kadar mesaj yağdırması anormal. Bir sorunu var herhalde aklında.
Hayır anlamıyorum ortak arkadaşınızda ne diye sizi böyle biriyle tanıştırıyor? Hiç onun hesabını size kendisinden göstermedi mi, anlatmadı mı böyle böyledir diye.

Telinizi değiştirin okula kadar gelir rahatsız ederse şikayet edin

Ortak arkadaşlarınızdan biriyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağınıza dair haber gönderin, size yaptığı aramaları mesajları ne varsa biriktirin, devam ederse direkt uzaklaştırma için başvurun.

[ ortak arkadaş aynı bölümden üst sınıftan göz tanışıklığı olan birileri, yakından tanıdığım kişiler değil yani onlar da neyin nesi bilmiyorum. Aslında onlar da tanıştırmadı bu adam okulun bahçesinde onlarla oturup konuşurken beni gördü ve yanıma geldi bu kadar tehlikeli olabileceğini düşünemedim

Peki sizce eğer tanıdığı yetkili kişiler varsa benim numaramdan bir şekilde adresime ulaşabilir mi bu konuda bir bilginiz var mı

Bir süre hesaplar kapatılabilir telefonun son rakamlarını değiştirebilirsin. Okula gelirse sikyet ettirirsin savcılığa falan.
Ayrıca bu tipler red edilmeyi sevmez takinti yapmasi bu yuzden.

Peki sizce eğer tanıdığı yetkili kişiler varsa benim numaramdan bir şekilde adresime ulaşabilir mi bu konuda bir bilginiz var mı
Sizi gizlice takip ederek ya da ortak birinden de adresinizi alabilir, çok zor olduğunu düşünmüyorum. Fakat bu boyuta gelmeden mesaj ve aramaları dosyalayarak uzaklaştırma talebinde bulunursanız en azından evinize okulunuza giderken güvende olursunuz. Ya da bekleyeceksiniz bir yerde önünüzü kesecek, o zaman da polis muhtemelen video kaydı çekin, kanıtlayın vs diyecek. Çünkü garip bir şekilde kanıt yükümlülüğü de sizde oluyor, benim de bir kaç negatif deneyimim oldu. Size de önerim, eğer okula geldiğini ya da yakınlarınızda sizi takip ettiğini görürseniz mutlaka kameraya alın. Mesela okul çıkışı gördünüz, sizi bekliyor konuşmak için belli ki yanınıza gelicek ses kaydını açın, teli çantanıza atın kaydetsin.

Ben kadın beyanı yeterli sanıyordum kanıtlamak zorunda olunduğunu bilmiyordum teşekkür ederim dediklerinizi uygulayacağım o an panikten unutmazsam

29 yaşında, ben ilk tanıştığımızda bilmiyordum daha sonradan bir partinin gençlik kolları başkanı olduğunu öğrendim bu yüzden korktum

Ay uzak durun. En ufak bir cevap bile vermeyin.
29 yaşındaki biri öyle aptal aşık olduğu için böyle saplantılı hareketler sergilemez. Karakteri böyle olduğu için bu tar davranışlarda bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…