Yeni tanıştığım kişiden nasıl kurtulabilirim?

ailen öğrenirse öğrensin
en fazla kızarlar sonra gelip geçer
ama öbür türlü bu bela başından ayrılmazsa,ailen neden bize söylemedin biz bakardık çaresine diyebilr
ayrıca ALLAH korusun başına birşey gelecek olsa ne olacak,
her türlü ailene durumu anlat.
mazallah bilsinler ve ona göre davranırsınız
bir hata yaptım dersin

Çok teşekkür ederim zaman ayırıp uzun uzun anlattığınız için, çok mantıklı geldi. Ben de ev dışında pek hayatım olmadı hep ev ve okul arasındayım hiç doğru düzgün ilişkim bile olmadı şu an da böyle bir şey olmasını istemiyorum demiştim ilk tanıştığımızda, namaz kıldığımı filan da biliyor, muhtemelen temiz biri olarak düşündü o zaman bu imajı yıkmam lazım

Geleceğim dediği güne kadar beklemeden hemen anlatmalı mıyım, yoksa o gün bir tehlike olmazsa susmalı mıyım karar veremiyorum kafam çok karışık. Teşekkür ederim

Maşallah kendi halinde , dikkatli yaşamaya çalışan bir genç kızsın belli ki çok güzel.. Seni hak etmediği halde tam da kendine layık görmüş olabilir. Bence bir dene. Bir de bu konuda çevrenden pek bir şey saklama, senin gizli tuttuğun durumları yarın öbür gün sana koz olarak çevirebilir. Bazen dışarıdan kendime bakınca paranoyakmışım, abartıyormuşum gibi hissediyorum ama erkekler gerçekten ön yargılı yaklaşmayı hak ediyorlar bence. Hiç risk almaya değmez. Bundan sonra da karşına risk gerektirmeyen, güven kokan, doğru zamanda güzel bir adam çıkar inşallah.. :)

Sağolun güzel düşünceleriniz için Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkmasını nasip etsin Evet malesef en ufak bir harekete bile farklı anlamlar yükleyip kendi kendilerine gelin güvey olabiliyorlar, ne kadar rahatsızlık verici olursa olsun engellemediğin sürece yazmayı bırakmıyorlar herhalde istemese engeller diye düşünüyorlar. Zaten tövbe ettim bir kurtulabilirsem bir daha hiç kimsenin yüzüne bile bakmadan ilişki kurmadan hayatımı devam ettireceğim, çok teşekkür ederim tekrar :)

Geleceğim dediği güne kadar beklemeden hemen anlatmalı mıyım, yoksa o gün bir tehlike olmazsa susmalı mıyım karar veremiyorum kafam çok karışık. Teşekkür ederim
bu kadar takık bir adam er ya da geç gelir
gelirse neler olur ALLAH bilir
ailenden en azından tepki daha az alacağın birine anlat bence ,bir kişi de olsa bilsin
yarın tutar seni kaçırmaya filan kalkar,ailen nerden nasıl ulaşacak sana güzel kızım.
ararlar da bulamazlar,müge anlılık olursun .

İki arkadaşıma anlattım ama zor durumda kalınca hiç kimsenin bir faydası olmuyor herkes bulaşmamak için geri durmaya çalışıyor onlar da haklılar, yine dediğiniz gibi tek destek aileden geliyor. En kötüsü de öldürülme durumunda bile karşı tarafın cezasız, ailenin de perişan kalacağını bilmek

arkadaş olmaz ,ne olursa olsun sana sahip çıkacak olan ailendir mutlaka aile üyesine anlat

istemediginiz halde ısrarla mesaj atmak taciz sucunu olusturur. Şikayet edin ceza alsın. Silmeyin mesajlarıni da kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…