Yeni tanıştığım kişinin davranışlarındaki anormallikler?

Ya şimdi şöyle birşey var
Mesela bende erkek arkadaşımla tanıştığımda konuşurken hep evlilikten falan bahsederdik bu beni rahatsız etmiyordu sonra o daha ciddiye alıp söz yapalım falan dedi bende bi ürktüm o zamanlar evlilikten korktum evlenmicem ben falan dedim oda bana düşüncelerini mükemmel bi şekilde anlattı ve sen ne zaman hazır olursan düşünürsen istersen 5 sene sonra olsun ama benim niyetim evlilik dedi sonra ben bu açıklamadan sonra ve de zamanla bu fikre ısındım evlilik istemeyen ben evlilik düşünür oldum.:)
Ama fark şu, ilk başta bende evlilikle ilgili konuşuyordum ve onun evlilikle ilgili konuşması beni rahatsız etmiyordu - ben evlilik düşünmüyorum dediğimde beni anlayışla karşıladı ne bi ilgi eksikliği ne bir uzaklaşma ne bir sabırsızlık göstermedi ve bende zamanla onun evleneceğim erkek olarak görmeye başladım.
Diceğim o ki çocuğu hemen şutlama, biraz tanı. Mesela ailene ısındım mı diyor buna katı bi ifadeyle "henüz tanışmadın bile nasıl ısınabildin? İnsanlara bu kadar çabuk ısınabilmen beni ürküttü" de çek kendini. Sana ters gelen şeyleri söyle uyar. Kurallarını çizgilerini bilsin gözlemle bakalım uyum sağlıyor mu öf pöf mü diyor hemen silip atma belki de çok iyi bir eş adayıdır.

Hayırlısı hakkınızda.

Bence fake bi hesaptan ekleyin bakalım ne yapacak konuşacak mı

Konuşabilir. Internette Tesadüfen tanışmak değil de kastım mesela özellikle Tanışma Amacıyla tanışmak. nasıl güveniyorlar ?

Evlilik veya sevgili arayarak tanismak benlik bir durum olmadi hic. Guvenden ziyade ister internet ister disarisi olsun "arayan" insani istemem. Tabi ki herkes evlenmek ister, sevgi ister ama özellikle arayişlarda olmak devamli baska bir durum.

Evlilik veya sevgili arayarak tanismak benlik bir durum olmadi hic. Guvenden ziyade ister internet ister disarisi olsun "arayan" insani istemem. Tabi ki herkes evlenmek ister, sevgi ister ama özellikle arayişlarda olmak devamli baska bir durum.
Onu kastediyorum işte.

Mesela herhangi bi sitede Tesadüfen tanışırsın Konuşur arkadas olursun sonra sevgililiğe gider vs ons bşy demiyorum. Hatta o normal günümüzde de çok olağan bşy.

Ama diper türlü selam tanılslım deyip tanışmayı sevgili Olmayı kastediyorum. Onu uygun bulmuyorum. Onlar sağlam temelli de olmuyor zaten.

Teşekkür ederim. Tavsiyenize uyacağım. Ürkütmeye devam ederse yapacağım belli zaten. :)

Özellikle arayışta olmak bence de çok itici bir durum. Ve bu tanıştığım kişi daha çok bana değil de evliliğe ihtiyaç duyuyor gibi. Ya da amacı farklı. Kesin bir şey söylemek için görmek lazım tabi de, temkinli olacağım...

Nasıl güveniyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama mesela ortada hiç tanımadığınız biri var. Yani kimbilir kaç kişiye yapıyordur oradan.

İyi de bu günlük hayat için de geçerli.Biriyle tanıştınız bir kafede oturdunuz sonra dağıldınız evlere,aldı eline telefonu 5 farklı kıza yazdı nereden bileceksiniz ?

Bu internet konusunda Türkiye aşırı geriden bakıyor olaya,ben demiyorum herkes İnternetten bulsun birini ama hala ''İnternet mi ay o ne'' diyenler var.Gayet de olabilir eğer buluşma şansları yüksekse,neden olmasın ? Herkesin kendi görüşüne uygun birini bulması zaten imkansız ama İnternet en azından bir seçenek artık.

Ama bu konu farklı.2 gün böyle konuları konuşmak için çooooook erken.Direk böyle konuları açması oldukça anormal,arkanıza bakmadan kaçın bence konu sahibi.

bana daha önce tanıştığım birini hatırlattı ve canımı zor kurtarmıştım ondan.içine sinmiyor bir şeyler belli ki.biraz uzaklaş istersen

Evet ben de internetten birileriyle konuşmaya sıcak baktığım için bir konuşayım dedim zaten çocukla. Ama çocuk yürümüyor, koşuyor bildiğiniz. Sürekli iyi niyetle konuşuyor ama altında başka şeyler de olabilir tabi. Ben de mesela evlenmek isteyen ne bileyim anne olmayı çok isteyen bir insanım özellikle ama karşımdaki kişiyi ürkütmemek için böyle olaylara hemen balıklama dalmam... normal olan da bu zaten. Hani birbirimizi görünce beğenmeme ihtimali de var, hiç böyle bir ihtimal yokmuş gibi davranıyor. Acayip gerçekten.

Canım görüşmeyi düşünmüyosan bana yönlendir bir de ben değerlendireyim kısmet işleri hiç belli olmaz
Siz konularınızı okuduğum itibariyle zaten birisi olsun da nefes alsın yeter kıvamındasınız anladığım kadarıyla. Sağlıklı sularda yüzün biraz lütfen.

Yaa anlayamıyorum daha yüzünü bile görmediğiniz, 2 gün önce konuşmaya başladığınız adamlara nasıl bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Adam evlilikten bahsediyormuş. Siz bunu normal buldunuz mu? Olması gereken bu değil. İnsanlar tanışır,çok iyi anlaşır,onsuz hayat keyif vermez görünür ,özler vs evlenmek ister. Sizin arkadaş bu aşamaları yaşamadan direkt evlenmekten behsediyor. İnandırnız mı? Demekki adamlar kızlarımızı böyle kandırıyor. Lütfen kanmayın bunlara. Mühendis olduğunu söylemiş. Nereden biliyorsunuz doğru söylediğini? Mühendisse de boşa okumuş. 2 günde evlenmeye çalışmak da neyin nesi . Hiç inandırıcı değil valla

Normal bulmadığım için bu konuyu açtım zaten hanımefendi.

Diğer arkadasa Alıntı yaptığım Mesajı okuyun isterseniz.

Orada tam düşüncemi ifade ettim

Aynı şeyi tekrar yazamayacağım.

Inşallah mühendistir sahiden. Hiçbir konuda tutucu değilimdir ama netten tanışma olayında hakikaten oyleyim. Bunun da pek cok sebebi var. Birincisi niyet direk ortada oluyor sirf evlilik icin veya cinsel birliktelik icin tanışıp konusma kafasında oluyorsun. Diğeri adi dahil her konuda yalan söyleyebilir bu kisi. Hiç-bir tanıdık yok ortak arkadaş yok. Onun kurduğu dunyaya anlattıklarına inanmaktan baska care yok. Itici bulmakta haklisin söylediklerini ama cok da tuhaf degil çocuğun yazdıkları. Sonucta kafada evlilik var. Yuzyuze gorusmediniz fiziksel cekim yok yazışarak çözmeye calisiyor seni ne yapacak baska.

Siz konularınızı okuduğum itibariyle zaten birisi olsun da nefes alsın yeter kıvamındasınız anladığım kadarıyla. Sağlıklı sularda yüzün biraz lütfen.
Asla öyle bişey düşünmüyorum aksine çok seçiciyim hoşlanan beğenen vs var etrafımda istesem
Eveeeeeet
Gelelim sizin konularınıza
İnternetten tanıştığı kişilere hemen kanı kaynayan, yüzünü dahi görmeden evlilik gibi düşünceleri olan kişinin yaptığı davranışlar ne derece mantıklı
Bana söyleyene kadar kendinize ayna tutun lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…