Yeni tanıştığım kişinin davranışlarındaki anormallikler?

O zaman Konu açmak yerine bu adamla iletişimi kesmeliydiniz. Akıl var mantık var. Burada insanlar “aaa bizce normal bir durum”dese bu insanla iletişime devam edecektiniz herhalde.
Kavga çıkarmaya falan mı uğraşıyorsunuz? İnsanlardan fikir almak istediğim için açtım konuyu. Herkes istediği konuyu açıyor burada ve kimsenin de yargılamaya hakkı yok.

Tamam.

Kafada evlilik olduğu için böyle konuşuyor diyelim hadi, ama her şeye bu kadar balıklama dalması anormal değil mi sizce?

Bunda kötü birşey yokki adam niyetini söylemiş evlilik düşünüyor. Hemen kestirip ata ata aday bulamazsınız.Kestirin atın bakalım sonunuz ne olacak ?

Erkeklerde kadınlarda hemen vazgeciyor, sosyal medyada o kadar cok aday var ki, iyi kestirin bakalım görüşmeyin, inşallah pişman olmazsınız

Daha 2 günde bu kadar balıklama dalması normal yani, öyle mi?

Sizi nerden bulmuşta eklemiş,
Belki önüne gelene yazan bir tip,
Evlilik konularınada güven saglamak için girmiş olabilir,
Hani ciddi düsünüyorum imajı vermeye çalışıyor,
Bana cok güvenilir biri gibi gelmedi.

Aynen öyle. Teşekkür ederim. Hislerimin beni yanıltmadığını düşünüyorum.

Belki de senin evlenmek istediğini düşünüp seninle ona göre konuşuyor , kaba tabiriyle ayak yapıyor olabilir.Bence bu çocukla yüzyüze görüşme bile.Senden başkalarına yürüyordur hangisi denk gelirse işte.Bir an evvel evlenip eski sevgilisine bak Nasıl evlendim havası atmak istiyor bile olabilir.

Haklısınız. Yüzyüze görüşsek birbirimizi beğenmeyeceğiz belki. Ama o hiç böyle bir ihtimal yokmuş gibi davranıyor sanki herşey çok güllük gülistanlık olacak. Eski sevgilisi evlenmeden bir çok insanla birliktelik yaşamış, bunu bile balıklama bir şekilde anlatabiliyor karşısındaki kişiye. Tamam diyip ilişki başlatmayı düşünsem altından başka birisi çıkacak gibi. Eski sevgilisinin dedikodusunu yapması da hoşuma gitmedi ayrıca... eksileri topladığımız zaman eksileri daha çok maalesef.

Kafada evlilik olduğu için böyle konuşuyor diyelim hadi, ama her şeye bu kadar balıklama dalması anormal değil mi sizce?
Tuhaf zaten o konuda şüphe yok. Gerçekten evlilik kafasında olabilir, önüne gelene atlıyor olabilir veya her söylediği yalan da olabilir. Sonucta sanal ortam. O yuzden burdan tanışmaya sıcak bakmadığını soyledim.

Böyle her şeye bir anda paldır küldür girenler siz sevince de naza çekip gider genelde.Memlekette dengesiz mi yok.Ben olsam güvenmezdim.Daha tanımadan bana bunları söyleyen insan şuursuz ve evliliğin ciddiyetini anlamamış insan derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…