- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
- Konu Sahibi resurrection93
-
Kavga çıkarmaya falan mı uğraşıyorsunuz? İnsanlardan fikir almak istediğim için açtım konuyu. Herkes istediği konuyu açıyor burada ve kimsenin de yargılamaya hakkı yok.O zaman Konu açmak yerine bu adamla iletişimi kesmeliydiniz. Akıl var mantık var. Burada insanlar “aaa bizce normal bir durum”dese bu insanla iletişime devam edecektiniz herhalde.
Tamam.Asla öyle bişey düşünmüyorum aksine çok seçiciyim hoşlanan beğenen vs var etrafımda istesem
Eveeeeeet
Gelelim sizin konularınıza
İnternetten tanıştığı kişilere hemen kanı kaynayan, yüzünü dahi görmeden evlilik gibi düşünceleri olan kişinin yaptığı davranışlar ne derece mantıklı
Bana söyleyene kadar kendinize ayna tutun lütfen!
Kafada evlilik olduğu için böyle konuşuyor diyelim hadi, ama her şeye bu kadar balıklama dalması anormal değil mi sizce?Inşallah mühendistir sahiden. Hiçbir konuda tutucu değilimdir ama netten tanışma olayında hakikaten oyleyim. Bunun da pek cok sebebi var. Birincisi niyet direk ortada oluyor sirf evlilik icin veya cinsel birliktelik icin tanışıp konusma kafasında oluyorsun. Diğeri adi dahil her konuda yalan söyleyebilir bu kisi. Hiç-bir tanıdık yok ortak arkadaş yok. Onun kurduğu dunyaya anlattıklarına inanmaktan baska care yok. Itici bulmakta haklisin söylediklerini ama cok da tuhaf degil çocuğun yazdıkları. Sonucta kafada evlilik var. Yuzyuze gorusmediniz fiziksel cekim yok yazışarak çözmeye calisiyor seni ne yapacak baska.
Daha 2 günde bu kadar balıklama dalması normal yani, öyle mi?Bunda kötü birşey yokki adam niyetini söylemiş evlilik düşünüyor. Hemen kestirip ata ata aday bulamazsınız.Kestirin atın bakalım sonunuz ne olacak ?
Erkeklerde kadınlarda hemen vazgeciyor, sosyal medyada o kadar cok aday var ki, iyi kestirin bakalım görüşmeyin, inşallah pişman olmazsınız
Oooo cok korkutucu normal degil görüşmeyin bence, başkası kapar önemli değilDaha 2 günde bu kadar balıklama dalması normal yani, öyle mi?
Ok.Oooo cok korkutucu normal degil görüşmeyin bence, başkası kapar önemli değil
Aynen. Mantık herkese nasip olan bir şey değil.Ne kadar saçma sapan yorumlar yapılıyor, hayretle okuyorum.
Aynen öyle. Teşekkür ederim. Hislerimin beni yanıltmadığını düşünüyorum.Sizi nerden bulmuşta eklemiş,
Belki önüne gelene yazan bir tip,
Evlilik konularınada güven saglamak için girmiş olabilir,
Hani ciddi düsünüyorum imajı vermeye çalışıyor,
Bana cok güvenilir biri gibi gelmedi.
Allah iyilerle karşılaştırsınAynen öyle. Teşekkür ederim. Hislerimin beni yanıltmadığını düşünüyorum.
Amin. Allah isteyen herkesi iyilerle karşılaştırsın.Allah iyilerle karşılaştırsın
Haklısınız. Yüzyüze görüşsek birbirimizi beğenmeyeceğiz belki. Ama o hiç böyle bir ihtimal yokmuş gibi davranıyor sanki herşey çok güllük gülistanlık olacak. Eski sevgilisi evlenmeden bir çok insanla birliktelik yaşamış, bunu bile balıklama bir şekilde anlatabiliyor karşısındaki kişiye. Tamam diyip ilişki başlatmayı düşünsem altından başka birisi çıkacak gibi. Eski sevgilisinin dedikodusunu yapması da hoşuma gitmedi ayrıca... eksileri topladığımız zaman eksileri daha çok maalesef.Belki de senin evlenmek istediğini düşünüp seninle ona göre konuşuyor , kaba tabiriyle ayak yapıyor olabilir.Bence bu çocukla yüzyüze görüşme bile.Senden başkalarına yürüyordur hangisi denk gelirse işte.Bir an evvel evlenip eski sevgilisine bak Nasıl evlendim havası atmak istiyor bile olabilir.
Tuhaf zaten o konuda şüphe yok. Gerçekten evlilik kafasında olabilir, önüne gelene atlıyor olabilir veya her söylediği yalan da olabilir. Sonucta sanal ortam. O yuzden burdan tanışmaya sıcak bakmadığını soyledim.Kafada evlilik olduğu için böyle konuşuyor diyelim hadi, ama her şeye bu kadar balıklama dalması anormal değil mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?