yeni taşındığım ev ve depresyon bir yardım edin ne olur...

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
arkadaşlar bi fikir verin 8 ay oldu yrni bir eve taşındık ve depresyona girdim mahalle arası bir evde oturuyorduk evlendim sokkağım bile değişmedi 30 yıldır aynı yerde oturdum ama kendi isteğimle site içi çok lüx bir eve çıktık kiraya ama tam 8 ay oldu ben bu eve alışamadım her yer site olduğu için öyle alışveriş mekanlarıda yok limon almaya bile arabayla gitmem lazım pazar vs gene aynı evde saat tık tıkından başka ses yok trafikli bir bölge olduğu için eşim sabah erken gidiyor gecede geç gelmek zorunda kalıyor istanbulu bilenler bilir bahçeşehir trafiği :KK43:( ve bu durum beni çok üzüyor hergün hastayım baş ağrısı mide krampları bir türlü düzelmiyor delirmek üzereyim boğuluyorum bu evde eski sokağımda annem ve kız kardeşimde oturuyordu aslında rahattım ama evimin altında kahve vardı. gürültü vs sebepler yüzünden taşındım işte. Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum anneme gidiyorum veya kız kardeşime çok mutluyum yine mide ağrım felan oluyor ama burdaki gibi değil 8 aydır sürekli acillerdeyiz. En sonunda eşim ikna oldu aynı mahalleye geri taşınıcaz ama ya düzelmezsem diye korkuyorum. ne olur bi akıl verin kızlar

Cozumunuz bulmussunuz luks bir site de olsa mutluluk olmayinca olmuyor tabii. Tasinirsaniz ve ayni sorunlar devam ederse dr.a gidin. Depresyon teshisini kim koydu bu arada?

kendimi bu evde hiç güvende hissetmiyorum. Başıma bişey gelse kimsenin haberi olmaz o kadar yalnızım bir kızım var oda okula gidiyor ben hergün hasta olduğum için oda çok mutsuz bir akıl verin kızlar çok kötüyüm çok

kendimi bu evde hiç güvende hissetmiyorum. Başıma bişey gelse kimsenin haberi olmaz o kadar yalnızım bir kızım var oda okula gidiyor ben hergün hasta olduğum için oda çok mutsuz bir akıl verin kızlar çok kötüyüm çok
doktor koydu antidepresan yazdı gerçekten lüx siteyle mutluluk olmuyor ben pazarımı özledim bakkalımı özledim :( n yapıcam bilmiyorum

Ne diyelim eve kafayı takmışsın..nerde huzurluysan orda yaşa madem öyle..

Alismadik totoda don durmazmis hesabi :) ne guzel mahallede yasamak carsi pazar vs vs hepsinin ayri bir sevimliligi var. Siteler tas bloklarin icine insanlari mahkum etmekten baska ne ise yariyor. Luks tuketim mutlulugu da tuketiyor sanirim.

Ev kiraymis mutlu degilseniz eski semtinizde baska bir eve tasinin.
Hastaliklariniz da eger evden dolayiysa zamanla duzelir, gecmis olsun.

bende kendimi hiçbir yere ait hissetmeyenlerdenim.
kendi evimden daha merkezi ve daha bir dolu sebepten kiraya çıkmıştım. 5 sene dayandım alışamadım, muhit çok güzel ama istanbul malum ne kadar merkeziyseniz hayat o kadar pahalı.
birkaç hafta önce yine kendi evime döndüm, daha mutluyum ama ne biliyim sanki buraya da ait değilim.

Sitenin altinda alisveris merkezleri falan yok mu? Cok ilginc geldi.
Eski yerinize tasinin o zaman. Ciddi takmissiniz siz eve..

bende kendimi hiçbir yere ait hissetmeyenlerdenim.
kendi evimden daha merkezi ve daha bir dolu sebepten kiraya çıkmıştım. 5 sene dayandım alışamadım, muhit çok güzel ama istanbul malum ne kadar merkeziyseniz hayat o kadar pahalı.
birkaç hafta önce yine kendi evime döndüm, daha mutluyum ama ne biliyim sanki buraya da ait değilim.

şu daha mutluyum lafı bile beni umut doldurdu inş herşey eskisi gibi olur ne olduysa buraya taşındıktan sonra oldu

bahçeşehirin kendi yeter depresyona girmeye sıkıştırılmış kenarda kalmış şehirle bağlantısı olmayan bir yer izlenimi yaratır hep bende..
taşının madem kiradasınız bu kadar rahatsız ediyorsa sizi..

şu daha mutluyum lafı bile beni umut doldurdu inş herşey eskisi gibi olur ne olduysa buraya taşındıktan sonra oldu

ait olduğunuz yer neresiyse oraya dönün, huzurunuzdan önemli değil ki.
benim taşınma sebebim farklıydı, nasıl desem o zamanlar hiçbir yere sığamıyordum.
bende kiracı olduğum eve alışamamıştım, kokusu bile benim evim değildi. şimdi bildiğim yerdeyim, her şeye aşinayım.
benim taşınma durumum farklıydı, siz bana bakmayın, eminim ki bildiğiniz yerlerde daha mutlu olursunuz.

Bit çaresini bilen bana da söylese keşke
Daha taşınmadan tedirgindim ve buraya konu açmıştım
Taşındım kendi evimiz yeni aldık sıfır ev hayallerimden bile güzel tüm eşyalarımı yeniledim evde değil de dışarı çıktığımda üzüntüden perişan oluyorum sanırım depresyon geçireceğim kızlarım çok hevesli diye taşındım onlar mutlular ama ben nasıl anlatsam hayatımın hatasını yaptım sanırım
15 gün olmadı henüz

herkes içinde yaşayamaz derken ne demek istediğinizi biraz daha açabilirmisiniz !!!
Tabii. Yani herkes rahat edemez. Yaylanın ferahlığında büyümüş birini tutup malikaneye koyarsanız orada rahat edebilir mi?
Kırlarda büyümüş birini saraya soksanız eli kolu dolaşmaz mı?

Yani açıklaması bu.

Tabii. Yani herkes rahat edemez. Yaylanın ferahlığında büyümüş birini tutup malikaneye koyarsanız orada rahat edebilir mi?
Kırlarda büyümüş birini saraya soksanız eli kolu dolaşmaz mı?

Yani açıklaması bu.

ne yaylada nede kırda büyüdük ama sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu beton yığınlarının ne olduğunu gerek yaşınız gerekte hayat tecrübeniz gereği anlamaya yetmez gibi görünüyor siz nerde oturuyorsunuz sorması ayıp köşkte mi ?açıklaması bu yazmışsınız ya bi avukat olarak yazdığınızın nedemek olduğunu gayet iyi anladımda bilinç altınızı çözmeye çalışıyorum

ne yaylada nede kırda büyüdük ama sizin gözünüzde büyüttüğünüz bu beton yığınlarının ne olduğunu gerek yaşınız gerekte hayat tecrübeniz gereği anlamaya yetmez gibi görünüyor siz nerde oturuyorsunuz sorması ayıp köşkte mi ?açıklaması bu yazmışsınız ya bi avukat olarak yazdığınızın nedemek olduğunu gayet iyi anladımda bilinç altınızı çözmeye çalışıyorum
Benim içinde yaşadığım beton yığını bana yeteeer :)
Ayrıca o yayla denen yerler bin basar sevmediğiniz o lüks eve :)

Avukatlıkla internet üzerinden bilinç altı çözemezsiniz :)

Benim içinde yaşadığım beton yığını bana yeteeer :)
Ayrıca o yayla denen yerler bin basar sevmediğiniz o lüks eve :)

Avukatlıkla internet üzerinden bilinç altı çözemezsiniz :)

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz pardon ? daha okuduğunu anlamıyorsun yaylalara bişeymi dedik büyüyünde gelin lütfen yorum yazmayın sizin o gereksiz yorumlarınıza kimsenin ihtiyacı yok konuyu amacından saptırdınız

Back
X