yeni taşındığım ev ve depresyon bir yardım edin ne olur...

siz neyin kafasını yaşıyorsunuz pardon ? daha okuduğunu anlamıyorsun yaylalara bişeymi dedik büyüyünde gelin lütfen yorum yazmayın sizin o gereksiz yorumlarınıza kimsenin ihtiyacı yok konuyu amacından saptırdınız
Benim yorumlarım belli diğer konularda..
Hanımefendi siz 50 yaşında olsanız ne olur, yazdıklarınıza bakın önce. Bu evi sevmedim diye her gün ağlayıp acillere taşınan ben değilim, koca kadın yapıyorsa bunu biz anaokulunda kalalım sıkıntı değil

arkadaşlar bi fikir verin 8 ay oldu yrni bir eve taşındık ve depresyona girdim mahalle arası bir evde oturuyorduk evlendim sokkağım bile değişmedi 30 yıldır aynı yerde oturdum ama kendi isteğimle site içi çok lüx bir eve çıktık kiraya ama tam 8 ay oldu ben bu eve alışamadım her yer site olduğu için öyle alışveriş mekanlarıda yok limon almaya bile arabayla gitmem lazım pazar vs gene aynı evde saat tık tıkından başka ses yok trafikli bir bölge olduğu için eşim sabah erken gidiyor gecede geç gelmek zorunda kalıyor istanbulu bilenler bilir bahçeşehir trafiği :KK43:( ve bu durum beni çok üzüyor hergün hastayım baş ağrısı mide krampları bir türlü düzelmiyor delirmek üzereyim boğuluyorum bu evde eski sokağımda annem ve kız kardeşimde oturuyordu aslında rahattım ama evimin altında kahve vardı. gürültü vs sebepler yüzünden taşındım işte. Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum anneme gidiyorum veya kız kardeşime çok mutluyum yine mide ağrım felan oluyor ama burdaki gibi değil 8 aydır sürekli acillerdeyiz. En sonunda eşim ikna oldu aynı mahalleye geri taşınıcaz ama ya düzelmezsem diye korkuyorum. ne olur bi akıl verin kızlar
offf keşke değişsek
benim o kadar ihtiyacım var ki sessizliğe dinlenmeye....

Ben de yaşadığım semtten memnun değilim ama hayatımı etkileyecek kadar çok mutsuz etmiyor bu beni. Ayrımcılık yapma amaçlı söylemiyorum ama çingene mahallesi ve buradaki gençler gecenin abuk sabuk vakitlerinde arabalarından roman havaları açıp oynuyorlar. Allah neşelerini bozmasın ama insanda bi zaman kavramı olmalı, gece 1-2'de yapmaz bunu medeni insanlar. Gençleri yapıyor zaten ama bunlar nasıl genç ben anlamıyorum, yaşını başını almış insanlarla bi sorunum yok. E mahalle alışkın zaten çoğunun kendi evi. Söylüyorum bizimkilere, taşınalım buradan diye ama nafile, üstelik biz kiracıyız. Ait olmama hissini çok iyi biliyorum yani. Şimdi hava serinledi, pencereyi kapadık mı ses gelmiyor ama koca yaz bunları ben çektim. Evin yakınında park var, geceleri sabahlara kadar bağıra çağıra muhabbet ediyorlar, küfürleşiyorlar, kavga falan ediyorlar. Nerdeyse her gece polis geliyor, dağıtıyor, polis gittikten sonra bunlar yine geliyor.
Evin içinde bazı sorunlar çıktı, tadilat yapılması lazım ama bizimkilerin umursamazlığı yüzünden ceremesini yine ben çekiyorum çünkü sorun benim odamda. Okula gideceğim ekim başında, okul süresince yurtta kalıyorum ki oraya zaten hiç ama hiç ait değilim.

Tabi bütün bunlar yüzünden depresyona girmedim ama şimdi geriye dönüp baktığımda keşke depresyona girseymişim diyorum en azından şartlar belki daha da iyileşirdi malum bizim insanımız (buna kendi ailem de dahil) başına bişey gelmeden kıymetini bilmiyor bazı şeylerin. :D

Konu sahibi bence sen de nerede mutlu olacaksan orada yaşa, lüks bazen karın doyurmaz.

Benim yorumlarım belli diğer konularda..
Hanımefendi siz 50 yaşında olsanız ne olur, yazdıklarınıza bakın önce. Bu evi sevmedim diye her gün ağlayıp acillere taşınan ben değilim, koca kadın yapıyorsa bunu biz anaokulunda kalalım sıkıntı değil

seni küstah büyük lokma ye büyük laf konuşma cahilliğin burdan belli bu derdi bana veren allah sana verirken mi korkucak dilerim allahtan beş beterini başına getirsin :)))) ben sıkıntımı dile getirdim sen ana okulunda takılmaya devam et...

Back
X