arkadaşlar bi fikir verin 8 ay oldu yrni bir eve taşındık ve depresyona girdim mahalle arası bir evde oturuyorduk evlendim sokkağım bile değişmedi 30 yıldır aynı yerde oturdum ama kendi isteğimle site içi çok lüx bir eve çıktık kiraya ama tam 8 ay oldu ben bu eve alışamadım her yer site olduğu için öyle alışveriş mekanlarıda yok limon almaya bile arabayla gitmem lazım pazar vs gene aynı evde saat tık tıkından başka ses yok trafikli bir bölge olduğu için eşim sabah erken gidiyor gecede geç gelmek zorunda kalıyor istanbulu bilenler bilir bahçeşehir trafiği

( ve bu durum beni çok üzüyor hergün hastayım baş ağrısı mide krampları bir türlü düzelmiyor delirmek üzereyim boğuluyorum bu evde eski sokağımda annem ve kız kardeşimde oturuyordu aslında rahattım ama evimin altında kahve vardı. gürültü vs sebepler yüzünden taşındım işte. Sürekli ağlama krizleri geçiriyorum anneme gidiyorum veya kız kardeşime çok mutluyum yine mide ağrım felan oluyor ama burdaki gibi değil 8 aydır sürekli acillerdeyiz. En sonunda eşim ikna oldu aynı mahalleye geri taşınıcaz ama ya düzelmezsem diye korkuyorum. ne olur bi akıl verin kızlar