Yeni taşındığımız evimizin resimleri...

gerçekten mutfağına bayıldım

mevlam evladınızla huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah güle güle oturun
bütün kalbimle söylüyorumm :)

evın cok guzel saglıkla ve huzurla oturun ınsallah
dolaplarını cok begendım ozellıkle gırıstekıne benımde gırs aynı ama ben vestıyer yaptırmıstım
senın dolabı gorunce pısman oldum

evin çok güzel canım acçık renk mobilyalara bayılırım zaten mutfağın ayrı bir harika olmuş mutlulukla huzurla oturun inşallah

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav herşey çok güzel görüüyor ama mutfağa bayıldım maşallah diyeyim bebişinide Allah nazardan saklasın canım a.s.

canı gönülden hepinize teker teker minnettarım bu evi yapmak için ne sinir ne stres yaşadık bir bilseniz iyiki buraya eklemişim deydi diyorum morelim düzeldi aslında değişmesi ve yanlışı olan yerler var o kadar para verip yaptırıyor kafa yoruyosun uyuz mobilyacı yüzünden istediklerin olmuyorlmaz:
neyse demek istediğim ya ev yaptırmayın hazır alın içi yapılmış yada bir iç mimara danışın derim ben fikir olsun sizlerede:hooray:

oğluşum içinde teşekkür ederim o evimizin gülü zaten onla parlıyor bu boş ev
:asigim:

canım güle güle huzula sağlıkla otur inşaalah..herşey çok güzel olmuş .....yağız tabi en güzeli:)))

çok güzel bir evin ve tatlımı tatlı bir oğluşun var allah yuvanızdan huzuru eksik etmesin

Eviniz çok güselmiş özellikle mutfağa bayıldım.Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
Ayrıca oğlunuzda tam yemelik maşşaallaahhhh...

eviniz çok güzel rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin mutluluk hep sizinle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…