Yeni test yapıp hamile olduğunu öğrenenler

Hayırlı olsun allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Selam kizlar ben yeniyimm. Gecen hafta 3 defa test yaptim ilkinde silik gibiydi sonraki ikisinde normaldi çizgiler yani pozitif çıktı bugün doktora gittim adet tarihimden hesapladi 6 haftalik olabilir dedi ama ultrasonda kese falan gormedi ama kan testi için yarin gidicem daha merak ediyorum acaba bi problem mi var ki??

Bence hayırlı olsun tebrik ederim

Bende bekledim ve oldu :) daha çok yeniymis ama :)
Merhaba canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş bende şüpheleniyorum adetim dört gün geçti ama teste çıkmıyor ilkinde gri oldu çizgi ikincide bişe çıkmadı yarn kanda baktırıcam belirtin neydi canm

Benim adetim 15 gün gecikti 3 defa yaptim testi emin olamadim kan testi de yaptirdim. Ilk baslarda pek bi belirti olmuyo adet gecikmesinden baska ama göğüslerin de hassaslasiyo oyle suphelendim ben ilk ^^

Benim adetim 15 gün gecikti 3 defa yaptim testi emin olamadim kan testi de yaptirdim. Ilk baslarda pek bi belirti olmuyo adet gecikmesinden baska ama göğüslerin de hassaslasiyo oyle suphelendim ben ilk ^^
Canım bn şimdi kanda baktırdım 2,00 çıktı hala hasta olmadm en iyisi bi kadın doğuma randevu alayım

İnş cnm benimde 4 haftalik bugün dr gittim kayıt açan kız hcb 2000 olmadan bişey göremezsiniz dedi daha sonra tekrar gidicem
Ben acele etmiorum açıkçası bugün gitsem doktorun yapabileceği veya görebileceği bir şey yok. Bayramdan sonraya randevu almayı düşünüorum. O zamana 7 haftalık olucak kısmetse. Ama tedirgin bekleyiş sürüor. Günüm kontrolle geçiyor acaba kanama olcak mı düşçek mi diye.

İns bisey olmaz ben bu aksam gitmeyi dusunuyorum çalışıyorum çalıştigim yerde hamileler 4.30 da paydos ediyo o haktan faydalanmak icin dr raporu gerekiyo bi sansini denicem bakalim

Faydalan tabiki. Bugünler en çok dikkat etmemiz gereken günler. Ben ev temizliğini eşime devrettim. Sadece yemek yapıyorum evde.

İns bisey olmaz ben bu aksam gitmeyi dusunuyorum çalışıyorum çalıştigim yerde hamileler 4.30 da paydos ediyo o haktan faydalanmak icin dr raporu gerekiyo bi sansirni denicem bakalim
Faydalan tabiki. Bugünler en çok dikkat etmemiz gereken günler. Ben ev temizliğini eşime devrettim. Sadece yemek yapıyorum evde.

Raporu aldim 5 haftalik dedi 15 gun sonra kalp atisi icin çagirdi ins duyarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…