- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
m meraba bbde n verdm bekliom gecen hafta carsamba adet gunumdu test yaptm cikti gecen persembe kan yaptrdm 179.91 cikti bgun yne gttm kese gorundu falan bisey demedi tekrar kan yapti. Ne zaman gozukir ki ole korkuom ki 1bucuk sene sonra hamile kaldm evlendm ilk ay dusuk oldu hala korkuyrm Allah hepimize saglkli evlatlar nasip etsn..Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Ben de dinleniorum hep. Pazartesi kan verdim beta hcg 464 çıktı. Doktor bugün tekrar istedi. Sonuç katlanarak arttıysa sağlıklı bir gebelik anlamına geliormuş. Şimdi sonucu bekliorum heyecanla
Cnm allah saglik vrsn insallah kan sonucumu bekliom bide adet gununde ogrendm ya gunler gecmio dr da hc bsey demedi sinir oldm moralm bozulduSanırım beta hcg değeri 2000 in üzerine çıkınca ultrasonda görünüomuş. Benim geçtiğimiz pazar günüydü adetim. Bayramdan sonra gitmeyi düşünüoruz doktora. Ben de senle aynı durumdayım hep bir tedirginlik var sanki bu da düşçek gibi gelio. Aslında içimizi ferah tutmamız gerekio ama bi becerebilsem
Bende dun ve bugun test yaptim ikisindede pozitif cikti ama hala inanamiyorum. Hamilelige dair hic bir belirtim yok. Sadece karnimin altinda agrilarim var adet olacakmisim gibi.
Sitelere gore 4/5 haftalikmisim :)
Daha önce negatif testle karşılaştığım zaman, test başında beklediğimi bilirim belki pozitife döner diye..
Saniyesinde pozitif olduğu için güveniyorum..
Güvenmek istiyorum..
İnşallah istediğin bir hamileliktir ve keyifle geçirip, Allah'ın izniyle kucağına alırsın bebişini
Hayatimda dun ilk defa test yaptim pozitif cikinca ne yapacagimi bilemedim. Guvenemedigim icin bugun tekrar clearblue test ile yaptim yine pozitif oldu. Aslinda korunmayi yeni biraktik bana herkes zor olur falan diyodu 4 yil hap kullaninca ama ilk denemede hemen oluverdi o yuzden inanamiyorum galiba :)
Bide yurt disindayim kan testi falanda hemen yapilmiyo e belirtide olmayinca supheye dusuyo insan :). Benimde mart ta dogum insallah canim sag saglim aliriz insallah kucagimiza
Insallah canim amiinBen de İngiltere'de yaşıyorum. Kan testi yapmadıkları gibi Gp kontrolünde sadece tebrik edip ebeye yönlendiriyorlar..
Türkiye ziyaretlerinde orda da bir doktor kontrolünde olmakta fayda var sanırım
Kocaman bi amiiiiin diyorum ayrıca
Bende 2gün önce öğrendim.. Arife günü.. Daha doktora gitmedim.. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum.. Bakalım.. İnş sağlıklı doğum hamilelik geçiririz hepbirlikte..
Fotosunu at canimKızlar silik çok silik test olsada gebelik oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?