Yeni test yapıp hamile olduğunu öğrenenler

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Ben de dinleniorum hep. Pazartesi kan verdim beta hcg 464 çıktı. Doktor bugün tekrar istedi. Sonuç katlanarak arttıysa sağlıklı bir gebelik anlamına geliormuş. Şimdi sonucu bekliorum heyecanla

m meraba bbde n verdm bekliom gecen hafta carsamba adet gunumdu test yaptm cikti gecen persembe kan yaptrdm 179.91 cikti bgun yne gttm kese gorundu falan bisey demedi tekrar kan yapti. Ne zaman gozukir ki ole korkuom ki 1bucuk sene sonra hamile kaldm evlendm ilk ay dusuk oldu hala korkuyrm Allah hepimize saglkli evlatlar nasip etsn..

Sanırım beta hcg değeri 2000 in üzerine çıkınca ultrasonda görünüomuş. Benim geçtiğimiz pazar günüydü adetim. Bayramdan sonra gitmeyi düşünüoruz doktora. Ben de senle aynı durumdayım hep bir tedirginlik var sanki bu da düşçek gibi gelio. Aslında içimizi ferah tutmamız gerekio ama bi becerebilsem

Cnm allah saglik vrsn insallah kan sonucumu bekliom bide adet gununde ogrendm ya gunler gecmio dr da hc bsey demedi sinir oldm moralm bozuldu

Rahat olman gerekio şimdilik böyle beklicez. Yapçak bişey yok aslında doktorun da diyeceği bir şey yok. Ben daha doktora bile gitmedim sadece doktor tanıdığımız telefonda söyledik bu kadar. Bayram bi geçsin bakalım rayına oturacak her şey. Sabır her şey

2-3 damla kahverengi leke gelmişÇok moralim bozuldu. Bacaklarımı diktim yatıorum

kızlar adet olup hamile olan var mı aranızda ben tam bat günümde adet oldum ama 6 gün süren adetim 3. gün bitti şimdi 4. günüm kahverengi leke geliyor ama ilk 2 gün baya kırmızı adet kanı gibiydi ama 1 haftadır çok belirtim vardı adet oldum hala geçmedi belirtiler üstelik arttı ve midemde bulanmaya başladı üstüne hiç bişi yiyemiyorum araba yolculuğu yapamıyorum hamile olabilirmiyim acaba 2 gün kırmızı adet kanaması gibi oldu ama hiç ihtimal vermemiştim

Beta hcg değerine baktırdın mı? Ben şuan hamileyim 4 buçuk haftalık kadar. Bugün kahverengi lekelenmelerim başladı. Çok moralim bozuldu ama hayattan ne gelirse yaşamaya mecbruz. Yarın doktorum çağırdı bakalım yarına kadar kafamsar bir şekilde yatıcam

Merhaba herkes
Ben de bu sabah test yaptım (Clearblue) ve pozitif sonuç aldım..
Emin olmak istiyorum ama acaba hatalı mıdır diye düşünmeden edemiyorum..

Çok net bi + işareti var. Bu test güvenilirdir inşallah..

Dedim ve dayanamayıp kaç haftalık gebelik olduğunu gösteren testlerden aldım..
2-3 haftalık hamileymişim..

Adetim sadece 3 gün gecikti. Yerleşme kanaması olmadı ( olmayabileceğini okudum).. Çok fazla uykum var ve iştahım açıldı..

Bunlar dışında başka hiçbir belirti yok. Ağrım yok, sancım yok..

İngiltere'de yaşadığım için hop diye doktora gidip ultrason da çektiremiyorum. GP kontrolünü bekliyorum bakalım..

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.. Çok acayip bi duygu

Bende dun ve bugun test yaptim ikisindede pozitif cikti ama hala inanamiyorum. Hamilelige dair hic bir belirtim yok. Sadece karnimin altinda agrilarim var adet olacakmisim gibi.
Sitelere gore 4/5 haftalikmisim :)

Bende dun ve bugun test yaptim ikisindede pozitif cikti ama hala inanamiyorum. Hamilelige dair hic bir belirtim yok. Sadece karnimin altinda agrilarim var adet olacakmisim gibi.
Sitelere gore 4/5 haftalikmisim :)

Daha önce negatif testle karşılaştığım zaman, test başında beklediğimi bilirim belki pozitife döner diye..
Saniyesinde pozitif olduğu için güveniyorum..
Güvenmek istiyorum..
İnşallah istediğin bir hamileliktir ve keyifle geçirip, Allah'ın izniyle kucağına alırsın bebişini

Hayatimda dun ilk defa test yaptim pozitif cikinca ne yapacagimi bilemedim. Guvenemedigim icin bugun tekrar clearblue test ile yaptim yine pozitif oldu. Aslinda korunmayi yeni biraktik bana herkes zor olur falan diyodu 4 yil hap kullaninca ama ilk denemede hemen oluverdi o yuzden inanamiyorum galiba :)

Bide yurt disindayim kan testi falanda hemen yapilmiyo e belirtide olmayinca supheye dusuyo insan :). Benimde mart ta dogum insallah canim sag saglim aliriz insallah kucagimiza

Ben de İngiltere'de yaşıyorum. Kan testi yapmadıkları gibi Gp kontrolünde sadece tebrik edip ebeye yönlendiriyorlar..
Türkiye ziyaretlerinde orda da bir doktor kontrolünde olmakta fayda var sanırım

Kocaman bi amiiiiin diyorum ayrıca

Insallah canim amiin

Bende 2gün önce öğrendim.. Arife günü.. Daha doktora gitmedim.. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum.. Bakalım.. İnş sağlıklı doğum hamilelik geçiririz hepbirlikte..

Bende 2gün önce öğrendim.. Arife günü.. Daha doktora gitmedim.. Pazartesi gitmeyi düşünüyorum.. Bakalım.. İnş sağlıklı doğum hamilelik geçiririz hepbirlikte..

Allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. Ben de önümüzdeki hafta doktor kontrolüne giricem inşallah.. Gelişmeleri birlikte takip etmek keyifli olacak

Allah evlatlarinizi sağlıklı doğum yapıp mis kokularıyla öpüp kuaclamanizi nasip etsin inşallah .
Bizlere de dua edin Allah rızası için.
Şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun canlar.

Kızlar silik çok silik test olsada gebelik oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…